Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelorata

3 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre "modernebb" intézkedéseket hoz a török állam: mostantól kezdve a török rendőrnők munka közben is hordhatják hőn szeretett kendőjüket.  A rendőrnők a "sisakjuk vagy sapkájuk alatt eltakarhatják a fejüket" kendővel, "feltéve, hogy kendő az egyenruhával azonos színű, és nem mintázott" - derül ki…..
Észak-Korea nagy hatalmú diktátora, Kim Dzsongun addig próbálkozott, hogy országát bevezesse az atomhatalmak közé, míg végül sikerrel járt. Ő legalábbis biztosan így gondolja, ugyanis legutóbbi rakétakísérletét "a legnagyobb sikerként és győzelemként" értékelte. Észak-Korea szerdán olyan…..
Napok óta a burkini betiltásától hangos a média, erről beszél a politikusoktól kezdve a divatbloggerekig mindenki. De mi is ez a ruhadarab, ami ekkora figyelmet kap, és ekkora felfordulást okoz? A burkini   A burkini olyan strandruházat, amely nőknek készül, és az iszlám szabályainak megfelelően…..
Van egy portugál ismerősöm Hollandiában akinek angol férje van. Az élet így hozta össze és folytatta egy aranyos kislánnyal. Mivel anyu portugál, a kislány portugálul beszél hozzá, de ha jön apu és kérdez valamit akkor angolul válaszol. A szülők egymást közt angolul…..
pelorata 2012.05.08 22:31:14
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Segítséget szeretnék kérni:a mai nappal az alábbi levelet kaptam a munkáltatómtól:Engem jogalap nélkül kifizetett nettó 150 000Ft munkabér tartozás visszafizetésére kötelez a munkáltatóm. (az én fizetésem sosem volt ennyi és nem is utaltak nekem…..
pelorata 2012.04.26 18:35:27
@munkasterror:
Jó lenne tudni, hogy ez csak egyedi, elszigetelt esetekre vonatkozik, vagy bárkivel megeshet? Én is voltam veszélyeztetett terhes, és most gyeden vagyok.
A morgás joga Mutasd a dobozod! 2012.04.26 10:41:00
    Vajon kit szolgál a rendőrség, az állampolgár vagy a költségvetést? Ha rendőrségünkről van szó, mindent elhiszünk, és annak az ellenkezőjét is. Azonnal, fenntartás nélkül. A legabszurdabb pletykákról is bebizonyosodhat, az valójában nem rosszindulatú híresztelés,…..
Tojás alakú sonka - egy a millió féle közülAzt hiszem, wagyu marhának lenni pompás dolog lehet. A japán vérvonalú marhák csodálatosan zöld füves mezőkön, kristálytiszta levegőn legelnek, sört isznak, a legfinomabb táplálékot kapják, klasszikus zenét hallgatnak és még…..
Az igazi jövedelmi különbség nem gazdag és szegény, hanem gazdag és mocskosul gazdag között van Hétszeres, nyolcszoros vagyoni különbség egy társadalom a legszegényebb és a legmagasabb jövedelmű 10 százaléka között már soknak számít, feszültségeket okozhat. Pedig ez a…..
Feltörnék a malacperselyt és világot hódítanánakA burzsujok mindig pár lépéssel az átlagemberek előtt járnak. Ez persze cseppet sem meglepő, hiszen amíg a középosztály gondolatai leginkább akörül járnak, hogyan szedhetne össze annyi pénzt, hogy megvalósíthassa álmait és…..
Gyermekember Pápá pelus 2012.04.21 12:25:00
A legtöbb gyermek 15-20 hónapos korára érik meg lelkileg és testileg a pelenka elhagyására. Nem érdemes túl hamar erőltetni a bilire szoktatást, mert frusztrációt okoz, és soha ne hasonlítsuk más gyermekéhez a sajátunkat, mert más-más a fejlődési ritmusuk. Ahogy az is rendben…..
Elképesztőbbnél elképesztőbb ötletek között cikázik a kormány, az ország mintha egy kollektív brainstormingra fizetett volna be. A konvergencia-program leadási határidejének közeledtével egyre vadabb tervezetek látnak napvilágot, túráztatva a szakembereket, vajon mit is jelent a…..
 Teljesen hétköznapi dolog. Fogjuk az ollót, vagy a csipeszt, és levágjuk a túlméretezett körmöket. Na igen, ez így egyszerűnek tűnik, de tegyük mindezt egy újszülöttnél…   A babakelengye vásárlásakor hiper-szuper baba körömvágó készlettel is…..
Gyermekeink száma miként változtatja meg hozzáállásunkat?     Az anyuka ruhái Első gyermek esetén (1. ): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet. Második gyermek esetén (2. ): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod. Harmadik gyermek…..
Januártól a gálánsabb cégek dolgozóit és a gazdagokat soron kívül és hálapénz nélkül gyógyítják a magyar állami egészségügyben, ha a magánbiztosítókon keresztül kérik az ellátást. Egy tavaly év végi jogszabály-módosításnak köszönhetően a magántőke…..
Anya 30 esztendős gumiállatkái, akiket még mindig nagyon szeretnek! Tökéletes babaíny masszázs (jelenleg nem, de hamarosan újra). Semmi csicsa, csak egy csacsi... :D Volt egy zsiráfunk is, de egyszer egy séta során kihullott a babakocsiból. Útvonal végigjárása utáni helyzet:…..
"A szülők akkor nyújtanak optimális segítséget gyermekük fejlődéséhez, ha biztosítják azt, amikor szükségük van rá, de visszavonják akkor, ha a gyermek már fokozatosan képes egyedül is boldogulni. Ez esetben a felnőtt sikeres "menedzselése" vezet el oda, hogy a gyerek…..
 Ez a téma sok vitának ad alapot mostanában és a legtöbb fórumon újra és újra terítékre kerül. Mégsem látom a pozitív irányú változást a munkaerőpiacon. Teljesen jogos az elvárás az álláskeresők felől, de bevallom velem is előfordult minden igyekezetem ellenére, hogy…..
Harmincas évei elején járó értelmiségi nő ül a játszótéren a padon és azon gondolkodik, mit keres ő itt egyáltalán. Azon töpreng, miért van az, hogy őt egyáltalán nem érdekli a kakis pelenka és a büfiztetés témaköre. Sőt, kifejezetten idegesíti is a többi anyuka, és…..
Gyermekember Enyém! 2012.04.02 16:53:00
Biztos ismerős a szituáció, amikor gyermeked nem akarja megosztani játékát egy másik gyerekkel. Gyakori helyzet ez testvérek között is. A "Nem adom", "Enyém" kifejezések gyakran elhangzanak ebben az időszakban. A csecsemőkor végén, két éves korban, az éntudat kialakulásával,…..