Regisztráció Blogot indítok
Adatok
12karora

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben megfogalmazott gondolat nem tőlem származik, hanem maguktól a hollandoktól, és folytatása is van, ami így hangzik: „a hollandok pedig Hollandiát”. Ma tehát ide látogatunk, és megpróbáljuk körbejárni, mire is érdemes figyelni, milyen meglepetésekre készüljön fel az,…..
A smart city kezdeményezések egyik fontos eleme, hogy a város lakói ne csak a kormányzattól várják az élhetőbb környezet megvalósítását, hanem maguk is részt vegyenek benne. Még egy hétig lehet beküldeni projekt ötleteket a Smart City Lab Budapest: A város működése című…..
A Fidesz kedden benyújtotta a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot. Ha egy konszolidált európai demokráciában élnénk, egy ilyen törvény aligha érdekelné az embereket. A választás technikai részleteit tartalmazza ugyanis, a választási eljárás tisztaságát pedig…..
fordított ország 3 dolog... 2012.05.25 10:36:00
 néha azt érzem - és ezt napról napra erősítik bennem -, fordítva vagyunk bekötve magyarországon. aminek elvileg működni kellene, mert máshol elvileg működik, az nálunk nem, vagy nagyon nem megy. bárhogy is szeretnénk, ma minden a politikáról szól, avagy mindenről a…..
  Nem vagyok az a fajta újságíró, akinek három ujja már elcsökevényesedett, mert a sajtótájékoztatós pogácsák felcsipegetésére kettő is elég (csakúgy, mint a sajtóközlemények kopipésztelésére, miként azt el is daloltam egykor). Ám mivel nehéz időket élünk (ugye a…..
12karora 2012.05.07 08:52:58
@~dá~: Gondolom, ez a cikk magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/aggalyos-a-milliardos-kozgep-palyazat-79831 elkerülte a figyelmed. Annyira nem minden fényes Keszthelyen, mint amennyire egy vacsorától és egy pohár víztől látszódik. Ha már utánanéztél a Balaton Szállónak, a turisztikai szervezetnek és vezetőjének is megtehetted volna. Ez a felszínesség és a fogalmazást végigkísérő nyegleség egy szintre emelt a pogácsavadász zsurnalisztákkal.
12karora 2012.05.07 09:11:32
@~dá~: :) Pont ez a lényeg. Ne arról szóljanak a hírek, ne azzal legyen tele a sajtó.