Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez is csak egy nick_

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baljósló nagyzenekari ütemekkel nyitott, a Régi csibészekkel zárt az ország leghosszabb ideje létező rockegyüttese tegnapi telt házas koncertjén az Arénában. Kiderült, hogy a közönségnek továbbra is Presser kell az élvezethez, Kóbor János pedig egyre inkább…..
Ez is csak egy nick_ 2012.10.08 04:02:29
@Jester:
Mondjuk ez jó nagy faszság, ugyanis azt jelentette volna, hogy minden szovjet háztartásban volt Omega lemez, némelyikben kettő is.

@comet210:
Na igen, az 50 év az 50 év,amiből az utóbbi 30 évben 10 évente adnak 1 koncertet. Viccnek is gyenge. A Stones azért időnként lenyom egy-egy világturnét, igaz, hogy nekik sincs egyetlen jegyezhető számuk sem az utóbbi 30 évben, de legalább mutatják, hogy még élnek.

Ja, a csávó az interjút megcsinálta az ingyen koncertjegyért, ha az megvolt, utána meg úgy érezte, szabad a fikázás. Kb. mint a cigány, amikor megy át télen a tavon, és közben végig fogadkozik, hogy ad Szent Antalnak egy 500-ast, ha épségben átér. Aztán amikor 3 méterre van a part, akkor elkezd énekelni-táncolni (nem tudom, mondtam, hogy cigányról van szó?), hogy "há ákárom, megádom, ha ákárom, nem ádom". Na, ekkor beszakad a jégbe combig, mire felháborodva megkérdezi:
- Hát Ántikám, veled má viccelni se lehet?

@hardenberg:
Hát ha neked az LGT szörnyűség, akkor ezzel a komolyan vehetőségedet el is játszottad.
(Nem mellesleg az LGT zenészei mind tudnak zenélni is, ez azért az Omegáról nem mondható el teljes hitelességgel.)
Presser emberileg tényleg nem a csúcs, de zenészként kiváló.

@lokotus:
Szerinted az a csávó,aki ezt írta, hol újságíró?
Se helyesírása, se stílusa, se hozzáértése - hát mitől lenne az?
Sajtósegédmunkás esetleg. A legképzetlenebb fajtából.

@Gróf Berkenyei:
Na igen, Benkő annyira segítőkész volt Bródyval együtt a fiatalokkal, hogy 11981. március 25-én, Tatán, a Mező Imre KISZ Iskolán Tóth Dezső művelődési miniszterhelyettes előtt simán elhatárolódtak az akkori fiatal zenekaroktól, hogy azok nem is zenészek, és semmi közük hozzájuk - simán a pofájukba baszták azt, amit ők is megkaptak 20 évvel korábban. (És röhej, de a legpozitívabb felszólalást az akkori fiatal zenekarok mellett Lendvai Ildikó tette; igen, AZ a Lendvai Ildikó). Itt olvasható a felszólalásuk vonatkozó része:

www.artpool.hu/muzik/melyjegy.html

Hát ennyire segítették a fiatalokat, pályatársakat. A hátbaszúrás szerintem nem számít klasszikus értelemben segítségnek.
Ez is csak egy nick_ 2012.10.08 04:03:52
@huong:
De, kettő azért van.
Mihály meg Debreceni jó zenész.
Előbbi még képzett is.
Ez is csak egy nick_ 2012.10.08 04:47:27
@huong:
Mihály Tamás.
Jó basszeros.

De látom, nagyon értesz hozzá, a neveket sem ismered, a hangszereket sem...
Vicces vagy.

Ja bocs, nem is.
Röhejes - ez a jó szó.
Rogán Antal egy Blikk feliratú rikkancsfiú szobrot avatott. Puzsér Róbert a facebook-on válaszolt ironikusan, a képeket mi tettük hozzá. Következzenek Puzsér sorai: "Abban reménykedtem, hogy a Budapest közepén felállított rikkancsfiú szobrát méltó módon fogjuk tudni…..
Ez is csak egy nick_ 2012.10.08 03:25:31
@tintamin:
Na igen, Hofira nagyobb szükség lenne, mint bármikor volt.

Bár szerintem szokatlan lenne neki, hogy naponta tudna összehozni egyhavi műsoranyagot. Régen azért ezért küzdeni kellett, meg szorgosan figyelni minden apró, fű alatti hírecskét.

Most meg egyszerűen nem tudna lépést tartani ártunk és ormányunk fergeteges tempójával. Vagy háromórás műsorokat kellene csinálnia.
Hirtelen felindulásból csatlakozott az Omegához, egy évtizeddel később már ő jegyezte az együttes legsikeresebb lemezének számító Időrabló címadó dalát, mégis úgy érzi a mai napig, hogy különbözik a többiektől. A leghosszabb ideje működő magyar rockzenekar gitárosa…..
Ez is csak egy nick_ 2012.10.07 23:00:30
@átlátó:
Ismerem Kraft Tomit.
Nem csak te vagy ám ismerős zenei körökben. :-)

Mohai szerintem is jó, ezt is írtam.

@Rosszindulatú Vászka:
A Taurusnak megjelent pár száma kislemezen, másik párat meg továbbvitt Balázs Fecó a Korálba, hát nem volt egyik sem egy nagy durranás.
A Kex szintén nem, ott Baksa-Soós bohóckodása volt a vonzerő, nem a zene, az olyan jó kis tingli-tangli volt.

A Syrius és a Rákfogó nem volt rossz, bár más műfaj, de azért volt jó pár jó hazai zenekar már akkor is, amikor ezek futottak. Csak nem kaptak nyilvánosságot. A jazz-zenekarokat és -zenészeket meg nem is említem.

Radics viszont nem játszott a Syriusban. Soha.
(A Rákfogóban sem.) Viszont a Syrius lemezét kiadták az Erdős-érában. Itthon. Nekem megvan.

Erdős Péter gyalázgatása pedig egy zenei blogon teljesen comme il faut, ugyanis ő eléggé benne volt a zenei életben vagy 15 éven át. És nem igazán pozitív hatással.
A családja meg ugyanazt teszi most az élet más területein, úgy a lánya, Hankiss Ágnes, mint az unokája, a budapesti tömegközlekedést és autós közlekedést tönkrebaszó Vitézy Dávidka, aki ugyanaz a rohadt agyatlan komcsi, mint a nagyapja volt. És ugyanannyit árt az országnak, ha nem többet.
Szóval bizony, ez nagyon helyénvaló itt.

@comet210:
Ki kente össze a fülüket tejföllel?
Az 50 évből meg kb. 20-at működtek.
Ez is csak egy nick_ 2012.10.07 23:01:04
@comet210:
Iknább mind a kettőt, azt nem lehet?
Ez is csak egy nick_ 2012.10.08 00:38:37
@Commandante Jayasuriya:
Marhaságokat (is) írsz.
A 33 1/3-as fordulatszámú nagy- és 45-ös fordulatszámú kislemezek anyaga ugyanaz volt itt is, mint nyugaton: PVC (poli-vinil-klorid), ami se nem vinil (így írják magyarul), se nem bakelit.
A régi lemezek (78-as fordulatszám) meg nyugaton is bakelitből készültek (pontosabban csak bakelit bevonattal, valami porcelánszerű anyagból).

A maxi lemezek nem precízebb vágásúak voltak, csak a 45-ös fordulatszám miatt kisebb volt az adatsűrűségük, mert másfélszer akkora területen oszlottak el az adatok.
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
Kissé elmaradtam a BK hogyvoltjaival, de ezt annak tudom be, hogy akkora sokkok érnek minden este Berényiék által, hogy képtelen vagyok azt leírni. Most egy dupla hogyvolt keretében igyekszem behozni a lemaradást, remélem, sikerül legyőznöm a sokkot. Szóval Timikének kutyabaja nem…..
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott minden általános iskolának elküldte a fent olvasható levelet. Az egykori színházi rendezőnek volt már néhány nagy dobása. Ő szervezte a magyar történelem nagy pillanatait idéző festménysorozat elkészíttetését, és ő ötlötte ki az…..
Ez is csak egy nick_ 2012.10.04 18:49:20
@Before:
Hát azt hiszem, téged sem a magyartudásodért fognak ellopni.

A firkálmány ugyanis hemzseg a stílushibáktól (pl. a "kerül akármire" ún. terpeszkedő szerkezet, ami kerülendő).
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
Ez is csak egy nick_ 2012.10.01 21:30:32
@idiesel:

Naná, miért is neveznénk az Alföldet is Dunántúlnak, hiszen mindkettő Magyarországon maradt, nem?

Nem fáj a butaság, cimbora? Vagy ekkora vákuum már a fájdalmat sem vezeti?

@Raoul_Duke:
Ki az a dávid sanya, aki emlegetsz, és akit kúrnál?
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
Ez is csak egy nick_ 2012.09.24 04:22:41
Hát ennyi év távlatából jókora kamukat nyom a két akkori pártállami médiageci.

Pedig Hegedűs Laci meg Mihály Gyuri is akkora komcsi seggnyaló volt, hogy párját ritkította mindkettő.

Azt mondjuk komolyan elhiszi valaki, hogy Biatorbágyon bárki felismerte Brian Mayt 1986-ban?
Arról nem is beszélve, hogy mondjuk a Biatorágy nevet angolul pl. bájatorbedzsinek ejtenék, mivel az angolban VANNAK kiejtési szabályok, ha kurva bonyolultak is, ezért gyorstalpalón (pl. tanárképző) nem is tanítják, ahhoz valami tisztességes egyetemet kell elvégezni (és a két meginternyúzott ember a mai napig elég szarul beszél angolul, volt szerencsém hallani őket).

Amit meg a vágásról mond a végén, az a totlis hozzá nem értés esete. Miért, szerinte hogy a ferde faszban vágták a filmeket abban az időben?

És mi a lófaszra forgattak (bárhol a világon), ha nem 35 mm-es filmre?
Ezek legragadtak a már a 70-es években is amatőrfilmes Super 8-nál?

Ezek tényleg ennyire idióták?

Baszd meg, nem csoda, hogy itt tart ez (a kurva) az ország...

@Fandor:
Mesének nem rossz, csak sok benne a kamu.
A Queen egyébként jó kis langyi rockzene. Semmi különös, semmi érdekes. Szódával elmegy.
Mindig csodáltam, hogy van, aki ezt szereti. Britney Spears méltó társai.

@Németh András:
Jaja, sőt, követelted a hétfői adásnapot 6 évesen a Parlament előtt, nem? Mert 1987-ben indult a hétfői adás. De kabaré pl. már jóval korábban is volt héfőnként.
Ez is csak egy nick_ 2012.09.24 04:24:59
@átlátó:
Amikor nem barátok voltatok, még 2 mázsa alatt volt Hegedűs?
Schmitt három hónapig égett a plágiumüggyel. Mindenki látta, hogy akkor csalt, és most füllentget.De sokáig még reménykedett, hogy hivatalosan nem lépnek. Valóban, a Testnevelési Kar vizsgáló bizottsága csak mismásolt az ügyben. (Igazából ez nem is volt meglepő: a TF-et sosem…..
Ez is csak egy nick_ 2012.06.15 18:55:10
@koopal:
Vagy egy tökös mesterlövész, aki lelövi.

Rohadtul utálom ezt a Schmitt Pál névre hallgató, emberformára alakított szarkupacot.
Mubarak bukása óta vártunk arra a médiatörténeti pillanatra, ami ma bekövetkezett. A Bors számba vette azokat a külföldi politikusokat, akik az utóbbi időben Orbánnal vagy Schmitt Pállal találkoztak, majd meghaltak, vagy jobb esetben megbuktak. Schmitt "lelkén szárad" a…..
Ez is csak egy nick_ 2012.03.21 13:45:32
@jacksly:
Milyen rohamléptekben fejlődik a tudomány!

Amikor - alig néhány évtizede - én tanultam, akkor pl. a mágnesnek még északi meg déli pólusa volt. Pozitív még nem.
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Ez is csak egy nick_ 2012.03.19 02:52:11
Ja bocs, az előbb kihagytam Janklovics Pétert, aki mondjuk szintén színész, tehát előadni is tud.

Nekem a nagyon sztárolt KAP meg Kis Ádám egy hajítófát nem ér, semmi humoruk. A trágárság - legalábbis nekem - nem humor, a fingós humor szintjén van, és ők ezt csinálják.

@bertrollnok:
Merthogy Hadházi végzett színész. Valamit azért mégiscsak tanítanak ezek szerint a színművészetin.

@Tzimisce:
Hofi halálig csinálta, és akkora sikerrel, hogy hónapokra előre nem lehetett jegyet kapni az előadásaira. És több mint 10 évvel a rendszerváltás után halt meg.

@Brian76:
Nagy Endre volt a magyar kabaré alapítójának a karrierje?
Vagy csak idegen nyelvként tanultad a magyart, ezért nem tudod, hogy Nagy EndréNEK?

@Kazimír:
Hofi nem a közös ellenség kárára viccelődött... Kár, hogy fogalmad sincs róla, mit beszélsz.

@Rozi Croft Kapitány:
Akkor már: symbolos.

@komolytalan samu:
A 90-es években még nem volt L'art pour L'art. Laár pour Laár volt, egészen Galla kiválásáig.

@Abdani:
Izgi úgy csinálni egy 3 órás felvételből 1 órányi tiszta idős műsort, hogy 95% benne maradjon. Valahogy a matematika ellentmond. (Tudom, annál rosszabb a matematikának.)

@Kron:
Jaj, tényleg, Brachfeld Siegfried, a sebesülten a háborúban Mezőkövesden ragadt német katona... nagy király volt. :-)
(Meg persze lehetne olyanokat is említeni még, mint Feleki Kamill vagy Salamon Béla, akik szintén nem csak színészként remekeltek.)

@killertom24:
Gondolom, te ezek alapján az igényes tahó sudribunkók közé sorolod magad. Mert az utolsó két jelző mindképp illik rád a háromból.
Ez is csak egy nick_ 2012.03.20 03:36:15
@Brian76:
Igen, Csenkire gondoltam. Ha jól tudom, ő is miskolci.
(Semmi bajom Miskolccal, éltem ott évekig, mai napig vissza-visszajárok.)

@killertom24:
Kapja be neked a fogaskerék, szararcú.

@Rosszindulatú Vászka:
De, az volt, és a legnagyobb.
Te meg utálkozhatsz tovább vagy ugathatod a Holdat, ezen egyik sem fog változtatni.
Ez van, bele kell törődni.

@Bruti:
1. De, Hadházi képzett színész, nyugodj bele.

2. Hát úgy látszik, van, akinek a fingós (meg ezek szerint a szarós) poénok a szint.

3. Jaja, Sas Józsi meg évekig volt ott igazgató. Az is mekkora humornagyágyú már, nem? Pont mint ez a két erdélyi szerencsétlen.

4. Ki beszélt SK-ról? Én legalábbis a 7i7-ről.

@Tzimisce:
Szerintem mindegyik nulla alatti, Aranyosi, a jászlófaszi kövér gyerek, Szőlősi-Csák, Hajdú megalszikatejaszájában Balázs, mind, az általam említett 3 nevet kivéve egyik sem képernyőre való.

A ma utolsónak fellépett debreceni sötét kövér csávó meg az a mélység, aminél már nincs lejjebb.

@TrueY:
Badár és Szőke együtt sokkal szarabb, mint Badár önmagában. Azt hiszem, ő hetekig tudna egyfolytában sztorizni úgy, hogy nem eszik és nem alszik közben, miközben előadja amúgy sem eseménytelen élete erősen színezett és bővített történetét.
A Befutó című sorozat egyik executive producerével, a pilotepizódot rendezőként is jegyző Michael Mann-nel még akkor beszélgettünk, amikor a sorozat szénája jól állt, azaz az amerikai bemutató előtt. Azóta három ló pusztult el a forgatés során, és az HBO leállította a…..
Ez is csak egy nick_ 2012.03.20 03:01:08
@párnalárva:
Talán tanuld meg rendesen az anyanyelvedet, és akkor nem írsz majd ekkora ökörségeket.

Meghalni magyarul csak ember hal meg és huny el, az állat - márpedig a ló állat - elpusztul, megdöglik.
(Ahogy - jelző nélkül - szülni is csak ember szül, az állat fial, ellik stb. - sőt, elárulom, hogy bár angolul a rovarok petéje és egyes halak (pl. lazac) ikrája is egg, azért nagy hiba lenne magyarra tojásként fordítani.)

Nem véletlen ám, hogy a tetemre is csak az emberére mondják azt, hogy halott, holt(test), elhunyt - az állatra meg azt, hogy dög (bármennyire is sérti ez a szépelgő PC füledet, nem véletlenek az olyan összetételek, mint dögkút, dögtemető - és ebben semmi sértő nincs attól eltekintve, hogy a magyar különbséget tesz ember és állat között).

Szóval bizarr lelkivilága inkább a hozzád hasonló hülyéknek van, akik egy szintre emelik magukkal az állatokat (vagy inkább egy szintre süllyednek az állatokkal), és azokat családtagoknak tekintik.
Azért remélem, nem kerülsz olyan helyzetbe, amikor a gyereked vagy a kedvenc állatod élete között kell döntened. És még inkább remélem, hogy ha mégis, akkor az állatod mellett döntesz, hiszen ugye családtag. Pont mint a gyerek.
Ha meg nem, akkor hazudsz, még magadnak is.
Ez is csak egy nick_ 2012.03.20 03:02:18
@lalolib:
Úgy írják: Az utolsó mohikán.
Szerintem gagyi giccs az egész - a zenéje is -, de hát nem vagyunk egyformák.
Akárhogy is fáj időnként a közszolgálati média vezetésének, az MTV-t már csak az idősek nézik. Talán mert megszokták, hogy az állami egyes a fontos tévécsatorna, talán, mert idegesíti őket, hogy Antal Imre és Kudlik Juli helyett a többi adón mostanában az a műsor, hogy…..
Ez is csak egy nick_ 2012.03.17 00:41:33
marveilleuse az a merveilleuse

"a nosztalgia nem csak annyit jelent, hogy betolják az archív felvételeket a BETAMAX-lejátszóba"
Az összes hazai tévé ezt csinálja, a kertévék is, ezredszer ismétlik ugyanazokat a filmeket. Amelyek akár jók is lehetnek, csak már unalmasok.

@Benito Moretti:
Nem okoskodsz, hanem hülyeségeket beszélsz.

@azulejo:
Szerintem szabóZé is közelebb van már a 40-hez, mint a 30-hoz.

@studkell:
Nem kéne hülyeséget írni, ha funkcionális analfabéta vagy (elmagyarázom: akkor, ha nem érted, amit olvasol; itt most ez történt; a mondatot elmondom más szavakkal: Ámbár a zenekar úgy játszik a háttérben, mintha stb.).
Ez is csak egy nick_ 2012.03.17 17:59:45
@bodzás:
Pont ezeken a vackokon szocializálódtál?
Pedig akkoriban azért voltak már jó zenekarok is. :-)
(Liversing, Dogs stb. Magyarországon, Doors, Byrds, Jimi Hedrix, Joplin stb. külföldön. :-)
Ettől mondjuk még lehettél belevaló csaj. :-)

(A Gellérthegy mint szexuális kikapcsolódóhely?)
Friderikusz Sándor meglepő módon ismerkedett vízilabdás játékosával a Legyen Ön is milliomos! stúdiójában a ma esti adás felvételén - írja a Blikk."Soha nem értettem, mi a jó a vízilabdában. Abban az értelemben, ami a víz alatt történik. Miért nem kamerázzák be, hogy…..
Ez is csak egy nick_ 2012.03.14 16:44:40
@isssti:
Hát még egy olyanban, ahol 9x-es olimpiai bajnok a vízilabdacsapat...

Mert 3x-os pl. Jugoszlávia, de az már nem létezik, meg Olaszország, de szerintem Fridi ezek egyikét sem említette külön.
(Ja, és Anglia is volt 3 egymás utáni olimpián olimpiai bajnok vízilabdában (meg még egyszer korábban), szóval ebben sem vagyunk egyedülállóak, csak egyesek emlékezete rövid kissé.)

@alibiman:
Én olvastam Arany és Petőfi összes versét, nem emlékszem, hogy a "fasz" szót használta volna bármelyik is, de ha idéznéd, hogy hol, biztosan segítene.

Egyébként ruhában sem olyanban jársz, mint Petőfiék, írni sem úgy (lúdtoll, papír) írsz, sőt, beszélni sem úgy beszélsz (Petőfi pl. egyszer ki nem ejtette a száján a televíziós vetélkedő kifejezést), miért is pont ennek a szokásnak kellett volna fennmaradnia?

Ellenben beszédben a ban/ben-t kb. senki nem használja. Te sem.
A suk/sük pedig valójában a helyes verzió, és a tjuk/tjük volt a tájnyelvi egészen Kazincy színre lépéséig, aki pont egy ilyen tájnyelvi környezetből származott. Nem véletlenül suk/süköl az ország kb. 80%-a.
Azt írja a Képviselő Funky hogy "Selmeczi Gabriella elborzadva értesült arról, hogy a nemzetközi baloldal francia importtüntetőkkel készül meggyalázni március 15-i ünnepünket." Konkrétan így fogalmaz a zsák foltja Fidesz szóvivője:"Tovább folytatódik a…..
Ez is csak egy nick_ 2012.03.13 02:54:25
@ámbátor:
Szerintem a tesóban és társaiban megszokott - nemcsak Magyarországon - beekezdeni a péksüteménybe és beleinni a kólába.
Persze csak abba, amit aztán a pénztárnál ki is fizetsz.

Szóval ezt felemlegetni tényleg kicsinyesség.

Pláne úgy, hogy mekkora boldogság lenne, ha ezzel a libával ez lenne az egyetlen gond.

A lengyelekre meg nem mondok semmi rosszat, mert szeretem a lengyeleket, de akik ide jönnek majd Orbán mellett tüntetni, azokat, merem állítani, a lengyelek sem szeretik.
Persze pár ezer idióta barom akad minden millióban, néptől függetlenül.

Nem mintha annak örülnék, hogy a franciák idejönnek tüntetni.
Cserébe én sem megyek oda. Meg a lengyelekhez sem.
Már úgy értem, tüntetni nem. Egyébként turistaként szívesen.
A régi viccet kissé átalakítva ma reggelre kiderült, mi VV Veronika foglalkozása, csak azt nem tudjuk, mennyibe kerül a pampulaszáj egészen pontosan. A Bors gyönyörű cikkében két szám is szerepel, a 600 000 és a 6 000 000, van különbség, na. Az írás szerint az egyik…..