Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HD Marketing

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A YouTube hónapról hónapra dolgozik azon, hogy olyan kezelőfelületet fejlesszen az felhasználók számára, ami a lehető legegyszerűbb és legtöbb adatot mutató videós adatbázist eredményezi. Már néhány felhasználói fiókban megjelent az új dizájn, amiről hamarosan írunk,…..
  A YouTube-nak sok hibája van. Az első perctől kezdve az útját állják a feltöltő tömegek, a kevéssé kifinomult technológiával rögzített videók, és a váltakozó értékű tartalmak. Legnagyobb versenyelőnye az európai és a távol-keleti piacokon van, az USA-ban több…..
  Vajon tényleg igaz az, hogy a felhasználói magatartáson is látszik, hogy az adott user melyik nemzet szülötte? Elképzelhető hogy a globalizáció és az internet világában nem csak az IP cím azonosítja a felhasználót, hanem az internethasználatának dinamikája és természete…..
Webanalitika Nyitó bejegyzés 2012.05.10 10:00:00
 Az online marketing legnagyobb előnye a „hagyományos” marketing eszközökkel szemben a nagyon precíz és akár mindenre kiterjedő mérhetőség.  Ian Ogilvy híres mondása, „a reklámra fordított összeg fele kidobott pénz, csak nem tudjuk melyik”, egy jól…..