Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pearlygirl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fachwerk és tölgyfa. A kép mégsem Németországban készült (ahogy az étterem felirat is mutatja), hanem a Békés megyei Mezőhegyesen. Az alföldi Mezőhegyesen várost teremtett a lótenyésztés: a teljesen sík, beszántott táj közepén egy egészen különleges, szinte…..
retro gastro Albert keksz 2010.10.11 06:49:00
Az Albert keksz semmiképpen nem a ’70-es ’80-as évek kizárólagos retro terméke, meg nem erősített források szerint gyártása már a XIX. században megkezdődött, és népszerűsége mai napi töretlen. Nem vitás, hogy gyerekkorom keksz választékában a háztartási keksz…..
Az étlapot a Philippe - a belga étterem bocsátotta rendelkezésre.  ..
A napköziben hétfőnként gyakran volt krumplis tészta, mivel akkoriban a hét eleji friss alapanyag beszerzése és elkészítése komoly kihívást jelentett a közétkeztetésnek, így maradtak azok az ételek, amikhez nem volt szükség friss alapanyagra, például a krumplis tészta. A…..
retro gastro Napközis ivólé 2011.03.25 06:08:00
A napköziben azon nagyon ritka esetekben, amikor ebédre ivólé volt, levest nem kaptunk. Vagy leves, vagy ivólé! Persze az ivólé sokkal nagyobb becsben állt, mint az egyen levesek, egyrészt mert finom volt, másrészt, mert ritkaság számba ment. Az ivólé nagyon édes, barnás színű…..