Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ginger

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
Ginger 2009.08.01 14:20:48
Egy 21 éves oroszlánfókára napszemüveget adtak figyelmes gondozói, hogy megnézhesse a tokiói napfogyatkozást július 22.-én. Reméljük, nem kell addig viselnie a kiegészítőt...
Ginger 2009.06.26 20:33:07
Nyávogás helyett jó lesz ez is, aki ilyen cukorfalat, az tőlünk akár mekeghetne is. ..
hogyvolt Szomszédok 1x07 2009.04.18 15:00:00
Mi történt két hete (azaz tegnap)? Relatíve csendes részt zártunk. Vágási Ferinek tanfolyamot ajánlottak és balatonszabadi beutalót, Jutka volt főnökével kávézott; Mágenéknál féltékenységi roham volt, pénzhiány, illetve táborozó Julcsi (eddigi teljesítményéért ezennel…..
Ginger 2009.04.19 10:27:50
@Fedor: Ide vele! :-) Én csak ezt ismertem. A négy évre külföldre költöző ismerősömnek gyártottam ilyet, kinyomtattam és kartonra ragasztottam. Enélkül nem létezhet senki külföldön.
hogyvolt Szomszédok 1x04 2009.04.16 18:00:00
Previously on Szomszédok: az első kettőhöz képest elég feszült harmadik részben Takit munkahelyi alkoholizálással vádolták, holott csak fedezett egy kollégájának; Jutka betegnek tűnt, ámde kiderült, hogy a TPL (tipegő pici lábak) program járt sikerrel, azaz terhes lett; Feri…..
Dombóvár önkormányzata március 1-jei hatállyal betiltotta a 4 négyzetméternél nagyobb területű óriásplakátok elhelyezését. Drasztikus lépés, amire mindezidáig kevés példa volt, de ezúttal a tolnaiak bekeményítettek, és kiebrudalták a városból a médiásokat. Ennyire…..
Subba Kámonevibádi pt. 2 2008.12.22 10:06:00
Dekonstrukciós dalszöveg rovatunk ahogy ígértük folytatódik. Hogy tartsuk a szavunkat, valóban Calten Club Singers szöveggel. Ha már jazz Pege Aladár felől mindíg mindig is terjengtek urbánus legendák, mely szerint nemcsak zenében, de a magyar helyesírás szabályait illetően is…..
A nemi erőszak túlélőjének sokat segíthet a trauma feldolgozásában, ha megfelelő szakembert talál, a szakmai inkompetencia viszont még mélyebbre taszíthatja. Ha szükséges, keresni kell tehát egy megfelelő pszichológust, ami sajnos nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, de ha…..
A múlt héten már informálisan kipuhatoltam a főnökömtől, hogy a próbaidőm lejártával hosszabbítanának, amit a teljesítmény-értékelésemen hallottam, attól azért leesett az állam.Arról van szó, hogy megkaptam életem eddigi legnagyobb szakmai elismerését a nagyfőnöktől,…..
... ez az arisztokratikusan bandzsa Cori nevű kutyus, akit Albertkánál találtunk. Na de milyen fajta is...?..
Kórházban van Mötley. Az első ijedtségen túl, racionálisan értékelve a dolgot, lehetett volna nagyobb baj is, de az ember sok mindenre képes akkor, amikor a négyhónapos kölyökcicája olyan iszonyatos hangokat ad ki, hogy a háta beleborsódzik, csak arra nem, hogy higgadtan értékelje…..
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..
Annak azért mindig van valami sajátos bája, amikor valamelyik celebről két különböző helyen egy napon jelenik meg két egymásnak tök ellentmondó hír. A bulváruniverzum mai skizofrénnek tűnő szereplője Győzi, aki a Bors és a Story szerint teljesen készen van, mert bulémiás és…..
Ginger 2008.11.29 13:30:42
Óriási hibát követtem el a lakásért vívott kilátástalan küzdelemben: felengedtem az ágyra Mötley-t, pedig írta a háromezer forintos macskás könyv, meg figyelmeztettek a jóindulatú kommentelők, hogy ez olyan, mint Fernando Torrest egyedül hagyni az ötösön. A macska szeme egyet…..
Nu, ott kezdjük az eheti giccses könnyadagot, hogy Alex Karev a liftben elkezdi csapni a szelet KisMeredith-nek, és ahogy elnézem Lexi párás tekintetét, benedvesedett a bugyi rendesen. Meredith és Shep annyira próbálnak egymással közömbösek lenni, hogy Cristina azonnal levágja az…..
Szegénység blog Válság van 2008.09.22 13:00:00
Érdekes, hogy amikor bedőlnek a bankok, inog a talaj a közgazdászok lába alatt, akkor hirtelen mindenhol bölcsészeket keresnek. Ezt azon vettem észre, hogy egyrészt hirtelen megnőtt az érdeklődés a vállalkozásom iránt, másrészt a barátaink is hasonló változásokról számolnak…..
RavenMD gyűjtése méltó párja a korábbi Tigris Erdő-félrefordításnak:Update: erősen valószínű, hogy a műsor készítői szándékosan, viccből fordították le a nevet - lásd a hozzászólásokat.Pár éve ment a Cooltv-n egy műsor, videoclipeket feliratoztak benne. Végig tele volt…..
Elkezdtek befutni a versenyművek a nemrég meghirdetett magyar szóvicctörténeti pályázatra, amin garantáltan szóviccmentes könyveket lehet nyerni a blog egyik írójának a tollából. Jó, ez hazugság, az Etetésben van egy jelenet, amikor két püspök horgászveseny közben…..
Ginger 2008.09.04 13:51:33
Elmaradást pótlunk, és ha már, akkor stílusosan: a két legutóbbi részt összegyúrjuk, majd szétszedjük, mivel ez a duplarész volt a Doktor Addison (Jesszus!) backdoor pilotja, azaz az egyik hogyvolt a Grace klinikával, a másik meg Doktor Addisonnal foglalkozik majd. Ez az egyik.…..
Aki megmondja hogy mi az a szerkezet amihez a cica hozzádörgölőzik, és elmagyarázza mi történik, annak nagyon szépen megköszönjük. Kilukad az oldalunk. ..
A mi szívünk nyomban  megszakad, még sosem láttunk ennyire magába roskadt depressziós kutyát.A képet köszönjük Michellnek...
Várható volt, hogy előbb-utóbb kiborul a bili, kiderül, hogy Burke világbajnok kezével maximum habverést vállalhat be gebinben, de azt nem hittem volna, hogy ennyi unalmas, vontatott epizódot követően sikerül feltámasztani a sírvapicsogás kórházát, és ismét érdekessé tenni a…..
Ez egy nagyon jó kérdés, de persze választ nem kapunk rá, mert ez amolyan költői izé, kell az ilyen elgondolkodtató motívum, ha már az epizód nem húz annyira - pedig ez még a jobbak közül való, istenbizony. Kezdjük a csajokkal, ez mindig érdekesebb. Meredithnek fáj a hasa, Yang…..