Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eidachse

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Transformers című filmet említem, valószínűleg senkinek nem mondok újat. Az Autobotok és az Álcák harca egy kifogyhatatlan energiaforrásért már-már klasszikus magasságokba emelkedik. Ezt lovagolta meg az egyik orosz bajtárs, aki egy japán belpiacra szánt Toyota Mark II-est…..
eidachse 2012.09.05 21:43:55
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Vakul, aki látja 2012.06.10 06:44:00
El se hiszem. Hát eljutottunk ide is. Mindene tökéletes Dezső testének eddig glazúrmentes, utolsó szegletén is festék van, csillogó, gyári szürke, pont olyan, amilyen előtűnt, amikor 1962-ben a bábaasszony lemosta róla a magzatvizet Untertürkheimben. Ez a karosszéria ezzel a…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
  A Totalcar Égéstér legutóbbi adásában a segédmotoros rendszámozásról volt szó. Hallgasd meg, érdemes, el lehet ütni mp3 lejátszóval egy unalmas órát, amit a dugóban töltenél. A hasonló audiotermékek roppant haszna az is, hogy türelmet, de koncentrációt nem igénylő…..
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
eidachse 2012.03.30 22:29:21
Robogó Giorno Armani 2012.03.23 20:53:00
Elkerülhetetlen az összehasonlítás a Yamaha Vinóval: nem tudjuk, melyik volt előbb – a Vinóra tippelek. Az biztos: hiába a kínaiak a legnagyobb koppintók a világon, a japánokat sem kell félteni, főleg a motorkerékpár gyártásban. Csak ők egymást koppintják. A Yamaha…..
Robogó Lopott vagy nem? 2012.03.16 09:32:00
Darázsgarázs Tibi barátom néha vesz robogót magának robogóbuziságból, vagy aljas nepperkedési célzattal, hogy szépen kipofozva túladjon rajta. Mindig lehet nála venni valamit, de általában nem az alsó árkategóriából és nem az első minőségből - kínosan ügyel a hírnevére.…..
eidachse 2012.03.17 21:14:54
@corpus alienum: Ebben igazad van, de a mai világban ha egy ilyen esetnél kárt okoz a motoros akkor érvényesíteni lehet a kárigényedet polgári peres úton szerintem, még ha macerásan is. Gyakorlatilag mit keresett ott, akkor, és ha nincsenek renden a papírok akkor viszont megint csak fizetni fog mint a katonatiszt, mint már írtam! Vagy mérlegel, kár érték cirka 500000Ft(mondjuk, de lehet több is), törött leonardo 100000Ft (vagy kevesebb mert már törött), vagy futsz és otthagysz csapot papot (leonardot), vagy maradsz és fizetsz. Szerintem az általános az első, aki karambolozik robival az nagy százalékban nem rohangál egy ideig az eset után! Tapasztalatom szerint nemigen fickósak a delikvensek baleset után, mármint én nem voltam az.

Arra is kíváncsi lennék hány embernek nincs rendben mostanában a kötelezője a kocsira. Egy ilyennel ütközni meg ugyanaz lenne mint amit leírtál csak nem motor vs. autó találkozna.