Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badblood

0 bejegyzést írt és 615 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
badblood 2010.08.15 18:52:08
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
badblood 2010.08.14 20:08:23
@Everred:
Azért szerintem egy WBA-nak ötöt(?) gurítani nem nagy pukkanás... Ha a 'pool-nak, vagy pl. a Tottenham-nek lőnének ennyit, arra azt mondanám, ez igen, ez fasza!
De persze ez sem rossz! Csak így tovább! :))
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
 Megkésve bár, ám nagy lendülettel fogunk neki a II. NST-kupa élő közvetítésének a festői Marczibányi térről. Hajtás után a tavaly már megismert varázsdobozban találjátok a folyamatosan frissülő krónikát Honduras, Szerbia, Anglia, Németország, Dánia,…..
badblood 2010.05.29 19:44:51
@vadkutya: na bazzz, egy kicsit megelőztél. de kb. egyre gondoltunk xD
badblood 2010.05.29 22:29:17
@progvog:
ahova pacsi, oda puszi is - gondolta magában a kapufa :))
De legközelebb no mercy, i promise this, befelé fog pattani!! :)) ...vagy pap leszek, az kurvaisten!! xD
Már csak egyet kell aludni, és feldübörögnek a motorok, megszólal a gong, eldördül a startpisztoly és a játékvezető a sípjába fúj. Igazi zsibvásár ígérkezik, szürke eminenciásokkal, vak és süket kapusokkal, sötét lovakkal, Cé-t is legyorsuló spílerekkel és robbanékony…..
Kértük a csapatvezetőket, ismeretterjesztő vb-keretekkel finomhangolják a publikum egyre fokozódó meccslázát, és mi is igyekszünk jó példával elöl járni. Szerbia és Anglia kapitánya egy-egy elismerő fejbólintásban részesül, a többiektől is remegve várjuk az anyagot. Tovább…..
Nehéz volna egyelőtlenebb párharcot elképzelni ma délutánra a Wembleybe, amikor az ereje teljében lévő, az angol futball csúcsára frissen visszakapaszkodott Chelsea találkozik az atomjaira hullott, bizonytalan jövőjű, tönkretett és szó szerint a mélybe süllyedt Portsmouthszal. A…..
Breaking news, vörös kód és rendkívüli állapot: büszkén harangozzuk be a második NST-kupát. Olvasók, kommentelők, nethuszárok, skalpvadászok, szotyolaárusok, maláj táncoslányok, B-közepek, jegyüzérek, játékosügynökök, forgatócsoportok és önmagukat megnevezni nem…..
badblood 2010.05.07 17:08:23
@imici77: azért az a Casual hooligans sem lenne rossz :))
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
badblood 2010.05.02 16:52:15
@duran6:
Ok., "spori", szerintem jól megleszünk a grat.-od nélkül, én mindenképpen :)) Nem olvastam el minden megnyilvánulásod (hogy miért is csípi a szemed a Chelsea, ill a játéka), de ezt a játékot még mindig gólra/gólokra, ill. az általuk elért eredményekre/pontokra játsszák, és ezek alapján meg az van, ami... :D
Még ugyan van egy forduló, de legyen igazad! -> Chelsea a bajnok. :D
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
badblood 2010.04.21 21:00:16
@Nerazzurri:
Számítottam valamilyen savazásra, de hát nem vagyunk egyformák :)) Az idei BL "mélypontja" nekem a MU-Bayern visszavágó volt, pedig nem is láttam... :)) Az OT-n kiesni már önmagában gáz a MU-nak, nem is kicsit, de a München ellen...???
Persze a dolog másik része, hogy a változatosság gyönyörködtet (?)
Extrahosszú PL-hétvége elé nézünk, mely bajnokikkal indul, kupaelődöntőkkel folytatódik, és bajnokikkal fejeződik be, de csak szerdán. Ez egyben azt is jelenti, hogy négy csapattal kétszer is találkozunk, és nem kell még további vesztett pontok tekintetébeneket számolnunk (a…..
Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig,…..
badblood 2010.04.03 15:12:27
@horas:
A fiatalítás miatt mindenképpen jól fog jönni pár új (fiatal, kb. 22-25 éves) játékos, ez igaz. De én speciel jobban örülnék, ha inkább Carlo "fogadná el" ill. alkalmazkodna ehhez a "csúnya" fizikális focihoz, minthogy a saját képére kezdje el formálni a csapatot.
Ha már fiatalítás: állítólag a Kékek leigazolták Patot. 60M€+Deco... Bár a BBC-n még nem találkoztam ezzel a hírrel...
badblood 2010.04.03 15:34:12
@horas:
Galliani állítólag örült, hogy egy rutinos, kreatív játékost tudott szerezni xD
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
badblood 2010.03.31 20:42:00
@vadkutya: én meg úgy vagyok vele, hogy melyik ujjamba harapjak...? xD

De ha tegnap MU drukker "tudtam lenni" akkor ma tudok lenni Gunnerz "fan" :))
badblood 2010.03.31 20:51:08
@vadkutya: igazából még sosem próbáltam... xD
Élesbe fordul a játszadozás, már az elődöntőbe jutás a tét a Bajnokok Ligájában. A küldetést az első játéknapon a Manchester Unitedet fogadó Bayern München, és a francia rangadón Lyonba látogató Bordeaux kísérli meg teljesíteni. A németekről azért sem írjuk le, miben…..
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
badblood 2010.03.10 22:12:52
@nekedX: @heinrich: Köszi srácok, ma is tanultam valami újat, már érdemes volt felkelnem :))
badblood 2010.03.10 22:19:22
A mai BL-játéknapba sűrítették az izgalmakat, ami abból a szempontból kár, hogy választanunk kell a két, intenzitásában kocsmai bicskázásra emlékeztető csúcsderbi között. Az NST-n végbemenő változások hírnökeként csavarintunk egyet a szokásos Három dolog-ra épített…..
badblood 2010.03.09 21:58:23
A helyzet fokozódik, egyesek már nem is bírják idegekkel. A nagypofájú Szanyi kiakadt, hogy bárki (értsd: nem csak fanatikus MSZP-hívők) regisztrálhat és hozzászólhat az ő fényességes fórumjukon. El-ké-pesz-tő! Hogy merészelnek egyesek, ilyen "tetü és féreg nick"-ek…..
badblood 2010.03.06 19:35:08
Ahogy azt már megszokhattuk, az első hóvirággal együtt az első trófea is gazdára talál február vége felé. Vasárnap délután rendezik a Carling Cup idei döntőjét. Pikáns összecsapásra számíthatunk, hiszen a kiírás első és utolsó győztese fog összecsapni a Wembley-ben. A…..
A Carling Cup döntője miatt csak nyolc mérkőzést rendeznek a PL-ben a hétvégén. Miután a MU már kedden letudta az erre a körre kiírt feladatát, így egyértelműen győzelmi kényszerrel lép pályára a Chelsea és az Arsenal is. Valami azt súgja, hogy az Ágyúsok jobban megizzadnak…..
badblood 2010.02.27 19:58:31
@badblood: pont nem láttam a belépőt, de asszem jobb is így...
badblood 2010.02.27 20:02:22
@toerix_: én sem láttam, de nem is bánom :((
Egy nem túl magas színvonalú, de emlékezetes meccset, és egy szalonremit kaptunk a BL legutóbbi játéknapján, mindkét meccsre igaz, hogy az egyik csapat nem akart, a másik meg nem tudott többet felmutatni. Az oroszok továbbra is olyan messze vannak a Bajnokok Ligájától, mint az…..
Még anno Bede jegyezte meg, hogy minél alantasabb a szájkarate egy meccs előtt, annál valószínűbb, hogy nézhetetlen szart vágnak a képünkbe az érintettek. A beszólogatás megvolt oda-vissza, a meccsel kapcsolatban pedig valóban az lenne a meglepetés, ha a mellvédek mögül…..