Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PixiMixi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A provokatív cím után kicsit diplomatikusabb vélemény nyilvánítással folytatnám, annak ellenére, hogy elég érzékenyen érint a téma. Harmincéves elmúltam, még nincsen gyerekem és a következő pár évben valószínű nem is lesz. Ezzel gyanítom nem vagyok egyedül, mégis a közvetlen környezetem…..
Ezt még szülés előtt megfogadtam, nem hittem, hogy az én dolgom lenne rászólni 1-2 gyerekre, ha az szerintem faszságot csinál vagy bunkó, de 1000 másik dolog mellett sajnos ez is párszor megdőlt. Rájuk szólok, mert muszáj...
   Fotó: Pixabay   Péntek este van, a bárpultnál iszogatunk Vandával. Nyitásra érkeztünk, és megdöbbentünk milyen sokan vannak. Mintha szombat lenne, ez az érzésem. Kimondottan azért jöttünk pénteken, mert egy családias, csendesebb éjszakára vágytunk, de most már mindegy, itt vagyunk, hozzuk ki…..
A fattyú Havas Jon és a cinikus törpe, Tyrion Lannister után valószínűleg mindenkinek a riadt hercegnőből sárkányszelídítő, barbár királynővé érő Daenerys Targaryen a kedvence a Trónok harcából. A szerepre sokáig a Tudorok egyik sztárja, Tamzin Merchant volt esélyes, akit…..
PixiMixi 2012.06.18 06:47:37
@vágtázó halottkém: Uramisten, eddig nem tudtam, kire emlékeztet olyan nagyon! Köszi! :)
Subba Faszkorbács: CsakaPázmány! 2012.03.12 12:31:00
HÖK( ha-haaaa) választási dal! Ha ez kell nektek, akkor jó! /thx balint/..