Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamok embere

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem hoz lázba minket egy háromheréjű koala mackó és egy tízfejű birka, ahogy azzal sem tudunk mit kezdeni, hogy Marika néni véletlenül felgyújtotta a lakást, amikor keresztrejtvényfejtés közben elfeledkezett a sütőben fortyogó pulykáról. Merthogy a Habony-Vajna tandem…..
szamok embere 2016.05.03 11:27:11
@Kivlov: Az mérték, amihez méred.
3 hónapja csak azokra a kérdésre válaszol sajtótájékoztatóin Kósa Lajos, amelyekre úri kedve tartja - derült ki az RTL Klub esti híradójából. Az viszont nem derült ki a híradóból, hogy mi Kósa és a Fidesz álláspontja a betelepítési kvótáról. A Fidesz erős embere arra hivatkozik ugyanis, hogy ezek…..
  Zé áll a pajta közepén, mint aki beszart, de konkrétan, pipaszár lábait térdben megrogyasztja, és úgy mondja bele a kamerába, hogy egy hónap után a fatmlakóknak szeretetre van szükségük. Szerintem meleg vízre meg áramra, esetleg internetre és egy laptopra, hogy elolvashassák a hogyvoltokat, de…..
szamok embere 2016.04.16 13:24:00
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Kutyát nem eszünk, mert okos állat, disznót sem, ha okos (we are talkin' about one charming motherfucking pig).
Nemrég elolvastam az egyik fideszhívő blogot és óriási hibának bizonyult. Persze, meg is érdemlem, mégis mire számítottam? Lenyűgözött, hogy mennyire falsul látják a dolgokat, és hogy mennyire képesek racionalizálni és még a kudarcot is győzelemként értékelni...
szamok embere 2016.04.16 06:33:35
@Nzoltan: ha ez motiválja őket, akkor azt nehéz kormányzásnak nevezni. Ja, bocsánat, az EU pénzek csatornáázásáról elfeledkeztem.
A makói DK patkánypolitizálása óta sejtem, hogy a hagymaváros baloldali ellenzéke nem ismeri a politikai kommunikáció és a kultúra elemi alapfogalmait sem. Most már tudom is. Marosvári Attila korábbi SZDSZ-es, jelenleg pedig - a 2014-ben megbukott szocialista városvezető dicsőítésére kitalált - a…..
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
szamok embere 2016.04.13 12:35:24
@consul: 1963-ban, amikor szabadult és visszatért az uszodába?
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
szamok embere 2016.04.11 10:37:35
@MajdnemAraya: Puszta feltűnési vágyból adta hát elő a produkcióját? Ha jól megfizetik, akkor malac nótákat is énekel?
1970. A prágai Nuselsky-híd próbaterhelése T-55-ös páncélosok segítségével  ..
szamok embere 2016.04.11 08:42:02
@bioLarzen: Mi a pontos különbség a kettő között?
szamok embere 2016.04.11 08:44:21
@protézisesh: "Ezek ugyanis pont ugyanolyan helyszínek és események, mint a "választott nép" szenvedései, csak ezekből senki nem csinált - a mai napig jól tejelő - üzletet."
Annak a negyvenkettőnek ez különösen jól tejelt.
Egyébként tényleg ez az, ami miatt nem tudsz aludni?
Az egyre durvuló közélet mindenkiből a legrosszabbat hozza ki, így az egyre szélsőségesebb kommunikációban érhetjük tetten az országban uralkodó mentális, morális és szociális válságot. Ma már nem figyelünk oda olyan megnyilvánulásokra, melyek a hétköznapi nyelvhasználat elemeit nem elegyítik…..
szamok embere 2016.04.11 08:33:19
@ulpius66: "pont a ballibsi firkászok, blogírók azok, akik a trágárságban élenjárnak!!!!!"
Bayer?
A Blikk ma címlapon hozza, hogy miközben sokan menekülnek a TV2-ről, Jakupcsek Gabriella, a csatorna egyik korábbi arca és műsorvezetője (Az igazság ára, A nagy fogyás, stb.) meg éppen ellentétes irányba mozogva visszatér hozzájuk. Ez azt is sugallhatná, hogy a műsorvezető valami fontos felkérést…..
szamok embere 2016.04.08 09:25:30
Lassan összeáll a kép Kiss Lászlóról és arról is, hogy miért most derült ki, hogy az úszómester fiatal korában egészen aljas módon erőszakolt meg egy fiatal lányt. Innen már csak egy lépés, hogy megtudjuk, milyen sorsa lett az áldozatnak, épp elég szomorú az is, hogy már nem él, tehát elég fiatalon…..
szamok embere 2016.04.07 20:32:27
@Muad\\\'Dib: Leginkább az az aggasztó, hogy mintha Kiss ma is megkaphatná ugyanezt az állást.
szamok embere 2016.04.07 20:33:25
@pamut: Egyél sz.rt, többmilliárd légy nem tévedhet.
Igencsak megkopott a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) jó hírneve az utóbbi hónapokban, azonban a mostani krízis teljesen romba döntheti a szervezet reputációját. Közben Gyárfás Tamás elnök úgy viselkedik, mint aki még egyáltalán nem hallott válságkommunikációról, lépései nehezen magyarázhatók azzal,…..
szamok embere 2016.04.07 00:30:42
@Hóhér az utolsó barátod: Szerencséd van, kisköcsög, mert fingod nincs, hogy miről beszélsz.
Nekem volt ismerősöm, akit megerőszakoltak. Soha nem találták meg a tettest, az ő életéből viszont ráment pár év.
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
szamok embere 2016.04.06 07:44:49
@jet set: Vn egy olyan érzésem, hogy a Te lányodat még nem erőszakolták meg.
szamok embere 2016.04.06 07:47:44
@körtéri: "Akkor nem volt ez baj, amikor Egerszegi nyerte az olimpiákat"
Ezt meg honnan veszed?
Úgy tudjuk iparági forrásainktól, hogy Dirk Gerkensnél tegnap telt be az a bizonyos pohár, és ugyan ő volt az aki az RTL-es Jakab Ádám (sikertelen) elcsábítási kísérletét levezényelte a háttérből (erről itt írtunk), de a tegnap a TV2 hírműsorához, a Tényekhez felelős szerkesztőként kinevezett Miki…..
„Jó lenne, ha mindenki tenné a dolgát: a politikusok, a közgazdászok, a rendőrök, a titkosszolgák. És az egyházak. Ki-ki a magáét. Mi nem mondhatunk mást, mint amit Jézus tanított.” Fabiny Tamás evangélikus püspök írása. Néhány hete egy rémisztő videó került fel a világhálóra. Egy magyar sofőr…..
szamok embere 2016.04.03 19:04:08
@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Jó okuk volt a menekülésre. Az aprószentek kifejezés mond neked valamit?
VVÉNBFarm Anikó és CelebvagyokKonyhafőnökFarm Zé azt ígérte, vidéki életet kapunk és melós hétköznapokat, ganajjal és izgalommal. Ezek közül A Farm, az RTL Nagy Tavaszi Reality műsora, amit úgy harangoztak be, hogy nem is olyan, mint a Való Világ, félórányi unalommal és egy asztalon táncolós,…..
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
szamok embere 2016.03.13 08:05:37
@Hörömpő cirkusz világszám: Akkor már legalább valami dekoratív nőstényt.
Alkotó Részecskék Írós kifli 2016.03.08 12:28:39
A vaj készítés melléktermékével, az íróval, gyönyörű fényes kiflik sültek. Újra bevetésre került a kovászom is. A recept következő: A hűtőben csücsülő kovászomból kimértem 10 dkg-ot. Hozzáadtam további 10 dkg lisztet és 1 dl vizet. Jól összekevertem, és hagytam 3-4 órát, hadd dolgozzon. Délben…..
szamok embere 2016.03.10 08:25:31
@Quentin vagyok Montargis-ból: "A vaj készítés melléktermékével", és még a link is ott volt. Te se brillíroznála PISA-teszten...
A legtöbb körömlakknak sajnos az a sorsa hogy előbb vagy utóbb beszárad és mivel nem akarjuk kidobni, ezért ott porosodik a szekrényben. Szerencsére egy egyszerű türkkel ezeket is újra lehet használni és most nem arra gondolok, hogy öntsünk bele körömlakklemosót, ami rontana a…..
szamok embere 2016.03.08 10:30:17
Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él.  Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok…..
szamok embere 2016.03.07 09:19:45
Határátkelő A zombik földje 2016.03.05 06:47:00
Svájc szuper hely, legalábbis az anyagiakat illetően sokan vélik így, és igaz ez az életszínvonalra, a biztonságra és az egészségügyre is – legalábbis egy nem is olyan régi, ott élő külföldiek körében végzett felmérés szerint. Akkor mitől lesz mégis (ahogyan egyikük…..
Elképesztő eredményt ért el egy magyar mézeskalács-készítő mester videója, amit február 26-án este posztolt a Mézesmanna nevű Facebook-oldalára, és három nap alatt több mint 40 millióan tekintettek meg...
Balogh Bertalan Oskolák 2016.02.29 06:10:04
Annyi mindent elmondtak már újságokban a hozzáértők, hogy azt hihetjük, a szóáradathoz már semmit sem lehet hozzátenni. De lehet. Nem szaporítani akarom a szót, hanem megemlíteni néhány benyomást, ami majdnem ötvenévi külföldi tartózkodás után egy-egy hazaruccanás alkalmával érinti az embert…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Mt!   Gyakran olvasom az utóbbi időben a blogot, mert én is nehéz helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Reméltem, hogy valaki ír majd, aki hasonló cipőben jár, de mivel ez nem történt meg, így most erőt vettem…..