Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dusk Till Dawn

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nyáron lesz éppen tíz éve, hogy megérkezett hozzám az első minőségi 1:18-as modellautó, azóta a téma teljesen magával ragadott és megszámlálhatatlan kisautót láttam, rengeteg embert ismertem meg, akikkel együtt új gyártók felemelkedését és régiek bukását néztük végig az első sorból. Egy dolog…..
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
Dusk Till Dawn 2012.03.12 12:12:02
- Megnéztem a képeket, elolvastam néhány hozzászólásotokat és most nagyon értetlenkedem... Tele vagyok kérdésekkel, remélem - a képen / képeken szereplő "nagy és dicső múlttal rendelkező" emberkék választ adhatnak rájuk. Tehát a kérdéseim a következők:

- Hol voltak ezek az emberek, amikor az Antall kormány idején elkezdődtek a privatizációk, amikor a jelentős hírű gyárainkat elherdálták és bezártk aprópénzért?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor a Horn kormány idején kiprivatizálták az energiaszektorunkat?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor Horn elvtársnak felajánlották hogy elengedik Magyarország államadóságának jelentős részét – és ő(k) ezt a lehetőséget határozottan visszautasították?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor szintén a Horn kormány idejében 25%-os „részesedési aránnyal kullogtunk be” az EU-ba?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor kiderült hogy önös érdekektől vezérelve, óriási haszonért tönkrevágták a Magyar hadsereget? Amikor pl. ingyen(!) „elherdáltuk” a még mindig korszerűnek számító T72-es tipusú harckocsijainkat?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor kiderült és napvilágot látott a Gyurcsány-féle "elkúrtuk" hangfelvétel?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor a Lendvai sipánka bejelentette hogy "Nem lesz gázáremelés", miközben nemsokára megemelték a gáz árát?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, mikor a 20%-os ÁFA-t megemelték 25%-ra?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, mikor kiderült hogy Gyurcsányunk elvtársunk meghamisítatta és kikozmetikázta a költségvetésünket, csak azért hogy több pénzt csikarjon ki az EU-tól, azért hogy majd azt ellophassák?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor kiderült Bajnai Gordon miniszterelnökünkről hogy felelős volt számos ki nem fizetett - ezáltal tönkrement majd öngyilkosságba menekült libatenyésztő életéért?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor kudarcba fulladt a 4-es metró, miközben elpacsáltak rá 400 milliárd forintot? Vagy amikor szétszabdalták a MÁV-ot?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor számos kórházat privatizáltak?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor kiderült hogy mekkora anyagi hasznot fölözött le a sok idegen bank az ostoba hitelkonstrukciójukkal, az óriási és kifizethetetlen kamatjaikkal - kiszolgáltatva ezzel számos becsületesen dolgozó embert, családokat?

- Hol voltak ezek az emberek akkor, amikor bemutatták (Göncz Kinga, Kovács elvtárs, és társai) hogy micsoda lejáratókampányt és mocskolódásokat zúdítottak hazánk ellen az EU parlamentjében?

És persze nem utolsósorban kérdezhetném akár azt is, hogy milyen jogon náciznak le egy olyan országot, embert, pártot – ahol itt, Közép-Európában, Magyarországon él az európai zsidóság második legnagyobb populációja? És talán igaz lehet a magyar cigányságra nézve is. Igen, Orbán Viktor is hibázik és fog hibázni. Viszont egy valamit nagyon nem szabadna elfelejtenünk:

- Az ellopott, kifosztott és teljesen tönkrevágott országért, az eltelt 16 évért, amiért a primitív és ostoba balliberális politika okozott, - nem a Fidesz kormányát és legfőképpen nem Orbán Viktort kell(ene) hibáztatni. Én csak arra kérem a sok elvakult és megkeseredett idős, fiatal, vagy csak egyszerűen a gondolkodni tudó – akaró embereket, hogy mindig mérlegeljenek és vonjanak le tanulságokat az eddig eltelt időben lezajlott eseményekből.

- Természetesen nem kell az itt felsoroltakkal egyetérteni, viszont a kétkedőknek üzenem, - hogy tessék megpróbálni szarból várat építeni, úgy, hogy erre mnindösszesen 4 év áll rendelkezésre!

- További jó egészséget, és fórumozást kívánok!