Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlameThrower

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élőben jelentkezett volna tegnap este Liptai Claudia új műsora a TV2-n, de a technika közbeszólt, és - állítólag - egy keverőpult hibája miatt nem tudták elkezdeni az adást, a helyén Ördög Nóra Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsora került adásba...
Ahhoz, hogy egy óra igazán divatos legyen, nemcsak szép fémházra és tetszetős számlapra, de stílusos szíjra is szükség van. Mostani összeállításunkban 5 olyan bőrszíj-stílust mutatunk meg, amelyeket minden férfinak érdemes számításba vennie: 1. Aviátor szíj Aviátor vagy ahogyan sokan hívják: a…..
FlameThrower 2017.07.17 11:49:11
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
  Az Acer a Computexen bemutatta első Windows 8-as laptopjait, egy 11,6-so és egy 13,3-as full hd felbontású érintőkijelzős utlrabookot. A két gép még az idén a boltokba kerül, alumíniumvázuk lesz, 12 és 9 órás akkumulátoridőt ígérnek, kijelzőjét 180 fokban hátra lehet…..
Subba Fiúk boldog Diablot! 2012.05.17 15:45:31
FlameThrower 2012.05.17 20:30:35
Ha azt hitte valaki, azzal, hogy tönkreteszi a rendőrök renoméját, félreértelmezi az egész Eurovíziós dalfesztivált és nevetség tárgyává teszi az oknyomozó újságírást a köztévé letudta az első negyedéves penzumot, hát kurvára téved. Új sorozatot indítanak vasárnap…..
FlameThrower 2012.03.12 12:35:46
@_iMaginer_: Amit írtál gondolom igaz. Viszont: Nekem nem úgy tűnt, hogy itt a munkaügyi kirendeltségen lenne a hangsúly. Ha ez egy bérszámfejtőiroda, vagy mondjuk egy papírgyár Kolkaszentgyepási kirendeltségéről szólna, esetleg egy lada-gyár irodája, akkor azokért szólalnál fel, ugye?

Nem érted. Ne nézd. Neked se fáj, nekünk sem.
FlameThrower 2012.03.12 12:59:09
@_iMaginer_: Szóval akkor a Vészhelyzetben az orvosokat, betegeket, nővéreket, komplett egészségügyet, a Ments meg!-ben a tűzoltókat, a Harmadik műszakban szimplán minden egyenruhást, az ilyen mentőhelikopteres izékben a mentőhelikoptereseket, a Rex felügyelőben a németjuhászokat, a nyomozókat, a parízeres zsömléket.... ja, hogy ezek komoly sorozatok, egy szál humor nélkül... Igen, eddig is rengeteg sértődés volt belőlük, ha jól tudom. Hogy a Scrubs-ot ne is említsem, ami meg atom sértő.

Nem azt mondom, hogy nincs igazad abban, hogy a munkaügyiben a helyzet milyen. De kizárt, hogy ezen megsértődjön az, aki érti a viccet. Vagy aki szereti. Hogy nem rajta, hanem a helyzeten.