Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiske

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fiske 2012.04.15 01:30:09
@shushu2: Kedves Shushu2!Otthon 13 éves Suzukim van,de itt nem lehet kapni.Volvot az 5 l-es fogyasztása miatt vásároltam.Bárcsak feleannyira szeretne a hazám,mint én Őt!A családom,házam otthon van.Én is haza fogok menni,amint nem kell attól félnem,hogy a hazámban elárverezik az otthonomat és földönfutó lesz a családom.A hazaszeretetet nem fogadják el a bankban.Bizalmasan elárulom:otthon szeretek élni,de most sajnos nem tudunk megélni.Soha nem volt fontos,hogy Suzukiban ülök,vagy Volvoban.Valószínűleg rosszul fogom fel az életet,de inkább innen viszek haza pénzt,mintsem otthon kuncsorogjak alamizsnáért,hogy megtartsam azt,amit 46 éves koromra összegürcöltem.A Szózat(nagy betűvel)gyönyörű,de nem a világválság alatt íródott.Megígérem Neked:amint gyönyörű hazámban emberien tudok élni,a családom becsületes úton biztonságban el tudom tartani,hagyok csapot-papot-Volvot és rohanok haza.Addig csak viszem haza az elmaradott Skandináviából az otthoni kereset többszörösét és adózom belőle ott is ÁFA és egyéb adónemek formájában.Egy másik klasszikust(az Üvegtigris Lalija)idézve:"...nekünk itt nem jó!" Köszönöm a kioktatást,várom a következő verset! Jó éjszakát!God natt!
fiske 2012.04.17 18:10:44
@Lopótök:Na ezt felejtettem el hozzátenni:vidámság!Itt is ez van,merőben más hangulatban telnek a napok.Semmi kötekedés,mindenkit hagynak élni.Mindenben egyetértek Veled!
Elég sokat szenvedünk mostanában a hosszú világosságtól.Nyáron "éjszaka" csak kb este 11 utántól hajnali 2 ig van itt, de fent még ennyi se volt szinte. Luleåban jobb volt a lakás, volt benne reluxa minden ablakban.Bár önmagában az se ért sokat, de tettünk még fel ilyen…..
fiske 2012.03.13 03:15:48
@geegee: Szia!Most Smalandban van munkám,öntödében dolgozom.Céget akarok váltani,hoznám a feleségem is otthonról, itt már túl nagy a lehúzás(magyar a főnök).Ezért próbálok kirunai fonalat föllelni,két cimborával a bányát céloztuk meg.
Északon élünk Februári mindenes 2012.03.05 23:02:00
Itt vagyok már, elnézést hogy ilyen sok idő kimaradt...Kicsikét döglődtem a napokban, rámragadt valami nyavajás fertőzés, de most már jobban vagyok.Sajnos Orsi baba is elkapta, nem is tudjuk vinni óvodába, pedig most volt a beszoktató hét.Remélem nem zavarja majd meg nagyon...…..