Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puntacarena

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A londoni tömegközlekedés drágaságáról alighanem a rengeteg ott élő magyar is hosszan tudna mesélni, az azonban mégis kissé sokkoló, hogy ha az ember közelebbről megnézi, akkor a metró drágább, mintha az ember New Yorkba repülne. ..
puntacarena 2016.04.01 19:57:00
@aaeronika: Virgin Atlantic business class
Az elmúlt hét vitathatatlanul vezető híre az volt, hogy Lagzi Lajcsi áramot lopott több tízmilliós értékben. Még a migráció körüli felhajtást is elhomályosította egy kis időre a sztori, és a láncra vert lagzizenész képe címlapos lett az összes vezető napilapnál. Aztán…..
puntacarena 2015.10.01 15:21:54
@nagybalfasz:
A cikkben valami olyasmiről esik szó, hogyan farolnak ki a zenész mögül az őt eddig ünneplők. Erről jutott eszembe az összehasonlítás.
Abban igazad lehet, amit az amerikaiakról írsz. Persze ez is általánosítás.
Jogerős ítéletet Lajcsi ügyében én még nem olvastam, ennek hiányában pedig semmit nem kívántam összemosni semmivel.
Régebben, amikor az emberek elmentek nyaralni, eltűntek egy időre, aztán hazajöttek lebarnulva és a családnak meg a haveroknak végigmutogatták a vakáción készült, kedvesen rettenetes fotókat. Ma már a…..
Olvastam az imént hogy kezd bedőlni a tanári értékelésrendszer. De hogy mi is ezzel a probléma? Mostanában sokat tanakodtam, gondolkodtam magamban. A közbeszédben egyesek a fideszre, mint jelentős opcióra azért hivatkoznak, mert a külföldi pénzoligarchák helyett magyar…..
puntacarena 2014.03.10 15:25:05
@Lucky Larry Silverstein:
Csak a történeti hûség kedvéért:
Horn Gyula kitöltötte a 4 évét.
1990 óta eddig csak a szocik újráztak.
Gyurcsány pedig 2004-tôl 2009-ig volt ME.
Fotó: Batár Zsolt Az ArchDaily elég olvasott építészeti lap, ha nem a legolvasottabb. Mondjuk van 1,1 millió Facebook-, meg bő 160 ezer Twitter-követője, ami persze még nem a világhírnév mércéje, de jól mutatja, hogy azért olvasgatják. Nos ez az ArchDaily a napokban megint…..
puntacarena 2014.01.08 10:49:25
@Daniel W. Mcload: Karácsony előtt a halaspultjuk miatt mentem be, ott is, meg a hentesnél is tök normális pasik szolgáltak ki. Ez annyira megtetszett, hogy csaknem az egész karácsonyi élelmiszer bevásárlást ott intéztem.
Fanatikus gyűjtővé váltam az évek alatt, így nem csoda, hogy azonnal beleszerettem ezekbe a varázslatos sálakba, melyek remek kiegészítői lehetnek ruhatárunknak (még nyáron is), és ráadásul még öltöztetnek is. A mágikus jelentéssel bíró márka a 813 alapítóinak Paolo…..
puntacarena 2013.06.21 09:22:38
A Kentucky államban született, ma 52 éves George Clooney születésnapja alkalmából összeválogattuk azokat a mérföldköveket, amelyeknek köszönhetően a Clooney ma már nem csak egy vezetéknév. (Persze, egy csomó kimaradt!) Íme szívkirályunk palettája:  Vészhelyzet…..
puntacarena 2013.05.07 16:25:53
@zoliber: Meg a Szép kis nap (One Fine Day)- 1996., meg a Mint a kámfor (Out of Sight) - 1998.
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára (nem, nem paralimpiára) készül vívásból, nem ér rá fogadni a brit nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték…..
puntacarena 2012.04.01 09:39:20
@M_R:
Ha van eszük, nyilván utána járnak ők is dolognak.
Ez a NOB, amúgy ez is megérne egy misét. Mielőtt kipattant az az emlékezetes korrupciós botrány, ami végül is nagy nehezen, nagy sokára (érdekes párhuzam) az őskövület Samaranchot is elsodorta, SP nyilatkozott az Elite magazinnak, s talán Havas Henriknek. Abban elmondta, hogy ő ezért az áldozatos NOB-béli munkájáért nem kap fizetést. Ezen Havas úgy meglepődött, hogy SP gyorsan hozzá tette, hogy minden költségét fizetik. Tehát a legjobb szállodákat 2 főre (+ a felesége), a legjobb angol úri szabót akár a Bond Street-en stb., stb.
Ezek után jött a korrupciós botrány. Ahol kiderült, hogy bizonyos NOB tagokat szavazatakuért cserébe miként vesztegettek meg. Pl. gyermeküknek szóló amerikai egyetemi ösztöndíjakkal.
SP gyermekei közül kettő hol is tanult?
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
Karakán, fasza magyar gyerek ez, kicsesztek vele, de most ő is odavág. Na nem a hatalommal visszaélve, hanem emberi kvalitásait mozgósítva. Még most, 70 évesen is. Nézzük higgadtan, próbáljuk meg felfogni és érdemben vizsgálni Schmitt Pál érveit. (Nem könnyű.) Tisztázzuk, hogy…..
Ma egy egészen más véleményt is meghallgattam egy egyetemi professzortól, és lehet benne igazság, bár tartalmilag lesokkolt: "Sok rettenetes doktorit láttam már, ráadásul phd fokozaton, képzeljenek el 150 oldalt, amiben egyetlen értelmes magyar mondatot nem találni!"…..
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
puntacarena 2012.03.31 12:05:36
@Lacdelo:
Végre valaki, aki a riporterről beszél!
Döbbenetes volt a teljesítménye, de nem aszisztált, vitte a prímet. Komolyan köpni-nyelni nem tudok.
A Semmelweis Egyetem Szenátusa 33 igen, 4 nem szavazattal döntött a plágiumról s doktori cím visszavonásásról. Mit nem lehet ezen érteni? Kiket kéne Obersovszky szerint beperelni? Őket? A szenátust? Vagy a vizsgáló bizottság tagjait? Vagy a botrányt kipattintó újságírókat??? Értem, hogy vérzik a szivük érte, hiszen annyira népszerű(?), de egzszer minden jónak vége szakad. Ennek a sok jónak mostanra mindenképp.
Az meg, hogy SP neki fut PhD-nek? Tényleg? És melyik egyetemen? A koreain?
A Schmitt ügy kapcsán ne feledjünk el egy érdekes dolgot. Kövér László már 2010-ben megmondta, hogy Schmitt megválasztásával komoly gondok lehetnek.Kövér volt az, aki a legtovább kardoskodott Schmitt ellen, s az egyik legerősebb érve az volt, hogy Schmitt „túl kevés”…..
puntacarena 2012.03.30 14:35:48
@Mészáros Laci:
Igen, de ez hogy jön ide? Ráadásul, akkor GyF szájából hangzott el: Végig hazudtuk az elmúlt másfél-két évet. Ez már elhangzott SP szájából is?
Tudod, valószínűleg én - másokkal ellentétben - nem vagyok morálisan tökéletes, viszont nem is aspirálok állami hivatalra, másrészt ez a kérdőre vonás is a maszatolás irányába visz el.
Egyébként a két idézet szövegre van megjegyzésed?
A hatáskörrel rendelkező egyetemi doktori tanács döntött: 16-2 arányban javasolja a Szenátusnak, hogy  a köztársasági elnök plágiummal szerzett doktori címét vonja vissza. A szenátus délutáni döntése ezután valószínűleg formalitás. Innentől a fő kérdés, hogy meddig…..
puntacarena 2012.03.29 12:56:07
@thomaszka: Cinizmus. Mindenhol. De azért van olyan, amihez nem elég a kétharmad. Pl. ez. Hiába akarta annyira Paja anyukája.
A KARD Ctrl/Schmitt - Ctrl/V 2012.03.27 13:03:00
Felszállt a fehér füst, egy nappal az ígért határidő előtt itt a Schmitt-jelentés, legalábbis az összefoglalója.Összegezzük:nem volt rendes forrásmegjelölésnem szerepeltek az érintett (másolt) művek szerzői a köszönetnyilvánításbanszó szerint átvett 17 (az eredetiben 8)…..
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hány gyerek álma törik össze éppen most, fizetni képtelen szülők nélkül? - ezt kérdeztem a felsőoktatási felvételi határidő lejártának napján, és már itt is van a válasz: 32 ezer gyereké. Ennyivel kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba, mint tavaly, ez a szám a tavalyi…..