Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ratkai Mária

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnéd ha egyes bejegyzéseid ki lennének emelve a blogod elején, hogy még több látogatód elolvassa? Új gyári sablont használsz? Akkor most figyelj! A nagy megújulás keretein belül lehetőség van minimum egy, de maximum 10 bejegyzésed kiemelésére egy ízléses lapozó dobozban…..
Polaris Mi az, hogy imvns? 2012.04.21 08:56:00
Ez most egy kérdés az olvasóimhoz, nekem ugyanis fogalmam sincs.Azt látom, hogy a keresések között, amik a blogomra vezetik az embereket, egyérteműen és messze az imvns szó vezet (megelőzve az egyébként szintén népszerű líbiai zászlós illetve fecsegőposzátás jellegű…..
Futóblog Hétköznapi győzelem 2012.05.20 14:38:00
Sima futásnak indult a szombat. Otthonról el a szigetre, ott pedig egy kör volt a terv. Az elején elkezdett feszíteni a két vádlim, de ezt jó jelnek éreztem, erősödnek az izmaim. Nagyjából a szigeti 500 méteres jelzés körül robogott el mellettem nagy robajjal egy teljesen…..
WTCC-beszámolónkat Sági Elemér, a mi kiküldött szemünk- és fülünk szolgáltatja. A Túraautó-világbajnokság (WTCC)  hétvégi fordulójában ismét új pályát avatott, a valóban festői környezetben fekvő ausztriai Salzburgringet. Igazi színkavalkád, harsogóan zöld fű…..
Mára nyílt titokká vált, hogy a Ferrari nincsen megelégedve Felipe Massa teljesítményével, érthető módon, ugyanis a brazil pilóta a szezon eddigi részében mindössze kettő pontot kapargatott össze, míg csapattársa már a 61.-et gyűjtötte be. Ezek után nem lenne meglepetés ha…..
Felipe Massa idén eddig mindössze két pontot gyűjtött, miközben csapattársa, Fernando Alonso a világbajnoki pontverseny élén áll, holtversenyben Sebastian Vettellel. Massa elismeri, hogy sem a csapat, sem pedig ő nincs megelégedve ezzel az eredménnyel, ugyanakkor továbbra is…..
Amit egy-két hete már rebesgettek F1-es berkekben, a mai napon hivatalossá vált: A Sauber F1 Team és a Chelsea Football Club partneri megállapodást kötött, így a világ legnépszerűbb sportága, a futball megérkezett az autósportok királykategóriájába.  A Chelsea milliárdos…..
Eddig még sosem látott megállapodás született a Forma 1 és a futball világa között. A hetek óta tartó gyanakvás után hivatalossá vált a Sauber, illetve a Premier League-ben szereplő Chelsea FC közti megállapodás.© Sutton ImageA svájci gárda feltűnően üres kaszniján az elmúlt két futamon érdekes…..
A Formula-1 világbajnoki cím nélküli legendája, Sir Stirling Moss úgy gondolja, a biztonsági fejlesztéseknek köszönhetően a modern F1 sokat veszített az izgalomból. Moss az 50-es években versenyzett a száguldó cirkuszban, amikor a halálos baleset hozzátartozott a versenyekhez. A…..
A repülés korai korszakában a későbbi pilótanő, a belga Helene Dutrieu több sporttevékenységet is kipróbált mielőtt megszerezte a pilótaengedélyét. 18 évesen kerékpárversenyzéssel kezdte és egy év múlva 1896-ban megnyerte a londoni 12 napos teremkerékpár bajnokságot,…..
A Bahreini Nagydíj hétvégéjén a Lotus F1 Team arra ösztönözte rajongóit, hogy tegyék fel kérdéseiket Kimi Räikkönennek. A finn legjobbnak ítélt 20 kérdésre válaszolt, melyet csapata a hivatalos weboldalán tett közzé. Az első részben az első 10 kérdést és választ…..
Sporttárs Röpködnek a nevek 2011.12.23 12:07:00
Nem lehet azt mondani, hogy a magyarországi fogadási botrány kapcsán akcióba lépő Központi Nyomozó Főügyészség a babérjain ülne, kényelmes munkatempót produkálva. Mint azt bizonyára minden, a téma iránt egy kicsit is érdeklődő olvasónk tudja, az utóbbi hetekben különösen…..
Pisztácia Villám vacsora 2012.04.25 16:15:00
Nem csak a tegnapi villámlás volt gyors, hanem én is a mai vacsorával. Túrós csuszát készítettem, kb 15perc alatt. ( + - pár perc ) 1 zacskó csusza tészta500 gr túró1 csomag bacon mokkás kanál só1 fej vöröshagymaA tésztának felraktam a vizet forrni. Míg a víz nem rotyog addig…..
Audrey Tautou egy szerencsétlen lúzerbe szeretett bele - legalábbis a május 10-én a mozikba kerülő NATHALIE MÁSODIK ÉLETE című francia romantikus vígjátékban. A film két rendezője, a vígjáték alapjául szolgáló regény írója, David és testvére, Stephane Foenkinos május…..
Belsőség Ember, emlékezz! 2012.04.24 17:27:00
Being second is to be the first of the ones who lose. Mögöttünk a hosszú munkahét, jöhet a megérdemelt pihenés, éljen május elseje, satöbbi. Biztosan szép és magasztos ünnep a munka ünnepe, jómagam mindig is hülyeségnek tartottam, reformátusként még vallási alapon sem…..