Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Búbos Blanka

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
Búbos Blanka 2012.11.26 17:13:57
@eszti8: tudomásom szerint nem.
de a legegyszerűbb, ha felhívod őket és megkérdezed.
Először is szóljon az örömóda, jövőre újra 5-8 százalékkal kevesebbet kell fizetniük az autósoknak a kötelező felelősségbiztosításért. De pofa be, nehogy a Vezér Jobb Keze ezt megtudja. Miniszter Úr épp vadul keresi a sokadik megszorítás összetevőit, még képes egy perc…..
Búbos Blanka 2012.11.04 18:04:11
@kovi1970: szerinted. mert orbánadó már idén is volt a kötelezőre, és idén is 30% volt.
mellesleg a casco lehet kidobott pénz, ha nem okozol balesetet (amúgy nem az, csak a te értelmezésedben), a kötelezőből meg a te kocsidat nem csinálják meg semmiképpen, azaz totál értelmetlen, amit írsz. úgy egy az egyben.
na nem baj
Kettős Mérce Gondolj jobbra! 2012.10.17 19:54:37
"Meg kellene alapítani a józan ész pártját" (Török Gábor) Számomra ma már csak két árva jobboldali ember maradt széles-e hazában: Balavány György és Ángyán József. Nem kéne -ahogy Lakner Zoltán felvetette csak úgy szinte magának mormogva- nektek, normális jobboldali…..
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Poldi bácsi megmondója Bojkott 2012.08.29 20:21:39
Úgy látszik, a politikából élők közül sem értette még meg mindenki az Orbán-diktatúra lényegét. Egy szerda esti MTI-tudósítás szerint egy szegedi lakossági fórumon felmerült, hogy a baloldali pártok ne induljanak el a 2014-es parlamenti választáson. Az ötletet Kolláth…..
Búbos Blanka 2012.08.29 23:35:04
@Szása11: nocsak, esélytelen a balfasz pártod, kínjában már bojkottot akar, te meg máris fegyveres balhéról álmodozol, te nagy demokrata?
Búbos Blanka 2012.08.30 00:50:47
@nandras01: azt jól teszed, mert a droidos dumád óta borzasztó gyorsan süllyedtél lefelé. Ott kezdett lefolyni a gondosan felvitt arcfesték.
Búbos Blanka 2012.08.30 06:58:04
@rockjano: lövetni nem akarsz, komcsikám, eszem a kis szívedet?
Az ausztrál Qantas légitársaság elültetett egy férfit a helyéről, csak mert a jegye egy egyedül utazó gyerek mellé szólt. Felszállás után az utaskísérő udvariasan áttessékelte a férfit egy másik ülésre, és helyére egy nőt ültetett. Persze ezzel a férfit minimum egy…..
Naiv ügyfél csak egy pilótát látott Bulgáriába menet meg vissza a Wizzair repülőgépén, úgyhogy megkérdezte a Nemzeti Közlekedési Hatóságot, hogy ez így okés-e. Ott azt válaszolták, h a Wizzair dokumentumokkal igazolta, hogy 2 pilóta volt, úgyhogy nem foglalkoznak ezzel…..
Gyakori a bulvárújságoknál, hogy úgy próbálják eladni magukat mintha érdekelné őket az ember véleménye. Az igényesebb termékek tényleg kimennek az utcára, lefotóznak pár embert, majd írnak belőle valamit. Az igánytelenebbek, mint a Metropol, fogják és ugyanazokat a képeket…..
Búbos Blanka 2012.08.03 10:12:01
@online távmunkás: A gond továbbra is az, hogy a poszt címe szenzációhajhász hazugság. "Kettős Mérce" blognév alatt az ilyesmi különösen kínos. Legalább a látszatra kéne adni.
Amúgy Simicska itt éppen nem tulajdonos, áttételesen sem.
Gréczyblog A Népszava és az MSZP 2012.07.27 06:57:31
Remélem, nem olaj lesz a tűzre a mai bejegyzésem a Népszava és a Magyar Szocialista Párt viszonyában. Egy kicsit tartok ettől, elvégre engem Puch László tiltott le, sőt az addig megírt dolgozataimra leadott számlát sem egyenlítették ki. Ennek vagy két éve...(Az áfát, persze…..
“A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a támogatás felhasználására irányuló tevékenysége átlátható.” - Magyarország…..
  Kezd azért egyre kényelmetlenebb lenni Gyurcsánynak a szakdogaügy: a volt miniszterelnöknek csak nem kerülnek elő a dolgozatai, miközben ő próbálja kényelmesen elsunnyogni az ügyet.   A pécsi egyetem azt állítja, hogy az 1984-ben végzett technika, illetve biológia…..
Búbos Blanka 2012.04.10 11:44:11
Az államilag támogatott kormánypárti ”civilek” és a Jobbik után, Orbán Viktor is kimondta szabadságharcos hangulatában, hogy nem leszünk gyarmat. Miközben mindenkibe belerúg, a Fidesz maga gyarmatosítja az országot. A Fidesz-gyarmaton pedig az átlag ember rosszabbul…..
  Március 15-e újra a forradalmi erők bázisává teszi székesfővárosunk. De most nem bízunk semmit a véletlenre, egyszerre 3 forradalmi erő is harcban fog állni a szabadságért, sőt, csapataink még Esztergomba is forradalmiaskodnak egy kicsit. Aki 15-én nem akar politikával…..
Nyilvánvalóan valami beszorult az állami bürokrácia fogaskerekei közé, Sasa ugyanis hiába fizette be az okmányiroda felszólítására a tartozását, később igazoltatáskor mégis leszerelték a rendszámát és elvették a rendőrök a forgalmiját is. A mai nap folyamán (03.09)…..
A HVG videója óta tudjuk, hogy Bayer Zsoltot "egyáltalán nem érdekli", hogy miből lett pénz a békemenetes honlapját reklámozó számtalan óriásplakátra.A tegnapi Kossuth téri Szolidaritás tüntetésen járva egy érdekes dologra lettem figyelmes. A Mahir plakátoszlopán…..