Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonMatteoo

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fogadási botrány egyre több embert érint, friss hírek szerint Sandro Tonali is beismerő vallomást tett, és teljes mértékben együttműködik a nyomozásban, így kívánja enyhíteni a büntetését, míg Nicolò Zaniolo tagadja, hogy meccsekre fogadott volna, ha viszont bebizonyosodik ennek az ellentéte,…..
DonMatteoo 2023.10.17 06:32:31
@Ethan Hunt: a bunosok kapjak meg a melto buntetesuket, teljesen mindegy kinek a kolyke. Fagiolinak is ez fog jot tenni, ebbol tanulni fog, es erosebben ter vissza, vagy nem tanul es bukja a karrierjet. Ove a valasztas.
A La Gazzetta dello Sport szerint Cristiano Ronaldo titkos megállapodása továbbra is komoly hullámokat ver, és a portugál futballista szerződése fontos része a Prizma vizsgálatnak, amelynek a Juventus is tárgyát képezi. A milánói napilap szerint a torinói ügyészség számos dokumentumot talált…..
DonMatteoo 2022.12.05 05:06:37
@Type-R: kivalo kerdesek, en sem ertem.
A Juventus holland védője, Matthijs de Ligt nyáron egyértelművé tette a klub számára, hogy nem Torinóban tervezi a jövőt, így végül a Bayern München csapatához igazolt, ahol kísérletet tehet a Bajnokok Ligája megnyerésére is. "Nagyon élveztem a Juventusnál töltött időszakot, de úgy éreztem, hogy…..
DonMatteoo 2022.09.21 07:41:31
@nortu30: Nalunk barki eselyesebb a BL gyozelemre. Szerintem a kommentelok tobbsege meg sem szuletett meg akkor mikor utoljara BL-t nyertunk. :) Elkepeszto belegondolni is.
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
DonMatteoo 2022.09.18 20:09:34
@Del Pybala: Gyorsan le is serult Dybala, meglatjuk meddig esett ki.
Massimiliano Allegri egykori mentorát, Giovanni Galeonét nem lepte meg a Juve igencsak botladozó rajtja a bajnokságban, mivel véleménye szerint az elmúlt évek különböző edzői elképzelései megzavarták az Öreg Hölgy játékosait. „Nem számítottam egyetlen pontra sem a szezon első két fordulójában. A…..
A Juventus jó szokásához hűen most is közzétette a pénzügyi jelentését, és mivel ez nem a megszokott gazdasági évhez, hanem a futballszezonhoz igazodik értelemszerűen miután pontos eredményekhez jutottak, a legfontosabbat, az évzáró jelentést publikálták, melyből megtudhatjuk…..
DonMatteoo 2015.10.05 22:02:42
Először is köszi szépen az írást!

A forrás oldal lemaradt. :P , pedig az is legalább olyan érdekes , mint az eszköz oldal. Ott jól látszik, hogy az éven belüli, és az egy évet meghaladó adósságaink is csökkentek az előző év azonos időszakához képest, ami örvendetes. :)

Egyébként ha már az amortizációt negatív előjellel tüntetted fel, akkor a működési költségeket is azzal kellett volna. Szerintem úgy egyértelműbb. A működési bevétel szerintem nem helyes kifejezés, az inkább működési eredmény lesz, ahogy a bevétel adózás előtt helyett is inkább az adózás előtti eredményt használnám.

Írok néhány bevétel, és költség adatot, amik szerintem érdekes lehetnek ( először az idei év, zárójelben az azt megelőző év, az összegek kerekítve millió euróra ): Jegyeladások: 51 ( 41 ), tehát nőtt. Televíziós és rádiós jogokból származó bevételek: 195 ( 151 ), tehát nőtt. Szponzori bevételek: 54 ( 60 ) , csökkent. Játékosok regisztrációs jogaiból származó bevételek: 24 ( 36 ) , csökkent. Egyéb bevételek: 25 ( 27 ), csökkent. És így jön ki a teljes bevétel növekmény, ami 32,4 millió eurós növekedés ( 10% ). A költségek ( ráfordításoknál ) szerintem amik mindenkit érdekelnek azok a fizetések: 168 millióról 179 millióra nőttek a fizetések az előző időszakhoz képest, az egyéb személy jellegű kifizetések szintén nőttek 3 millióval.

Gyorsan ennyit tudok hozzátenni. Köszi az írást még egyszer! :)
A Bayern München elnök-vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge nemrégiben Mario Götze megtartásáról beszélt, kizárva egy torinói átigazolást. Az Öreg Hölgy vezetői a hírek alapján számos német középpályás iránt érdeklődnek, így felmerült Mario Götze, Julian Draxler és…..
A La Gazzetta dello Sport szerint Antonio Conte radikális változtatásokra készül a Juventus kezdőcsapatában az Avellino elleni hazai olasz kupa mérkőzésre. Az Öreg Hölgy mestere a Serie B-ben szereplő gárda elleni találkozón számos olyan játékosának is játéklehetőséget…..
A Juventus kijelölte keretét a Livorno elleni idegenbeli bajnoki találkozóra. A szezon elejét kicsit álmosan kezdő zebracsíkos csapat a válogatott mérkőzésekkel töltött szünet előtt már lehengerlő formát mutatott, s az egyik legfőbb kihívó Napoli legyőzésével egyértelművé…..
DonMatteoo 2013.11.24 16:29:58
@babo0410: És? Ez a whoscored véleménye, nem feltétlenül van nekik mindig igazuk. Szerintem meg a gyengébbek között van ma Marchisio. Aki jó az: Llorente, Pogba, Pirlo és Vidal.
Kondibandi Méregetés 2013.09.24 02:06:54
Hol is kezdjem. Talán elsőre egy kis helyzetjelentés a tápkiegekkel kapcsolatban.A HMB továbbra is ihatatlan, de azért lecsúszik egy kis boleróval. Már kezdem megszokni egyébként. A többi kieggel nincs baj, lecsúsznak gond nélkül.Egy hét után amit észrevettem, hogy egyértelműen…..
Kondibandi Mell + tricepsz 2013.06.27 13:25:19
Úgy látszik engem is utolérnek az emberi dolgok. 2-3 napja rossz a közérzetem és tegnap este óta a fejem is kicsit fáj. Kissé erőtlen is vagyok, szóval nagyon nagyon örülök, hogy már a diéta vége felé közeledek.A mai edzés pocsék volt, végig lüktetett a fejem, szarul aludtam…..
Ugyan a legújabb szerzemény, Carlos Tévez még egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a zebracsíkos mezben, olasz lapértesülések szerint a Juventus szurkolói máris a szívükbe zárták, legalábbis erre utal, hogy a nevével ellátott tízes mez gyorsan fogy a klub boltjában. Az…..
DonMatteoo 2013.06.30 08:33:44
@babo0410: Ez aztán remek számítás volt. És a mezeknek előállítási költsége nincsen? Azt is számold bele, meg még sok minden mást is, tehát rengeteg mezt kell eladni ahhoz, hogy egy kevéske is visszajöjjön egy-egy játékos árából.
Kondibandi Hát + tricepsz 2012.11.15 19:46:29
Háttal nem kezdünk mondatot, de hát ez ma nagyon jó kis hát edzés volt...Sikerült növelni a súlyokat minden gyakorlatnál, így a mai menetrend így nézett ki:Szűken vezés gépen: 2x10 (15kg), 4x10 (61kg)Mellhez húzás: 4x10 (50kg) majd a végén még 10-et belehúztam 55-be.Felhúzás:…..
Kondibandi Pózerkedjünk 2012.11.14 10:26:11
El is felejtettem, hogy itt lapul még egy ilyen nyomorult tükörben pózolós kép is a telómban, épp csak buszra várva unalmamban végigpörgettem a galériát. Gyorsan jött is az ötlet, beálltam ugyan abba a pózba, ugyan arra a helyre (fényviszonyok legalább nagyjából legyenek…..
Kondibandi Mell + bicepsz 2012.11.12 15:41:57
Szokásos hétfő, ma a motivációs szintem a béka segge alatt volt, de azért tisztességesen lenyomtam az edzést. Elég nehéz volt koncentrálni mert ezer dolog járt a fejemben, de nincs picsogás.Az alábbi gyakorlatok voltak ma terítéken: Fekvenyomás: 2x15 (10kg), 5x10 (30kg)Tárogatás…..
DonMatteoo 2012.11.13 17:13:24
Kondibandi Lábnap 2012.11.13 15:21:05
Lábazás után konstans úgy érzem magam mint egy rakás szar. A gyomrom forog, szédelgek picit, szar közérzet, alig tudom lenyomni a turmixot a torkomon. De hát amit muszáj azt muszáj.Egyébként szeretem a termet ahova járok. Olyan családias. Magyarul mindenki pofázik. Ez csak engem…..
Kondibandi Hát + tricepsz 2012.10.31 16:40:33
Ez a nap mindenekelőtt egy gyors bevásárlással kezdődött, mert most a Scitec-nél egész jó kis fehérje akció van: az 5000g-os kiszereléshez 1250g-os Simple Whey jár ajándékba, a 2350g-oshoz meg 750g. Már amúgy is gondolkoztam, hogy benevezek egy vödrös formába, mert hosszútávon…..
DonMatteoo 2012.11.01 13:30:07
@kondibandi:
Szójaval kapcsolatban rengeteg tévhit terjeng a köztudatban. Valóban tartalmaz fitoösztrogént, de ez "növényi hormon". Nem váltanak ki olyan reakciót, mint a női nemi hormonok.
Ráadásul a korai testépítők annak idején a fehérjeigényük nagy részét szójából fedezték, és remek eredményeket tudtak így is elérni. Magyarországon talán a legkedveltebb protein a PowerProtein, ami elég magas %-ban tartalmaz szóját. Mégsem látni a konditermekben lányos fiúkat, vagy bármi rendellenességet.

A szója valóban tartalmaz allergén természetű fehérjéket. Viszont a tej, vagy a mogyoró sokkal komolyabb allergén forrás, mégis a lakosság többsége vígan fogyasztja. Sőt nagyobb az esélye, hogy a porra, fűre, vagy a pollenekre vagy allergiás, mint a szójára. Kissé túlzónak érzem ezt a félelmet a szójával kapcsolatban.

Egyébként írtad a Whey Complexet. A vicc az, hogy a Scitec facebook oldalán írták, hogy lesz belőle 5kg-os kiszerelés, de eddig még sehol semmi.
DonMatteoo 2012.11.01 21:54:55
Valóban rosszabb a sima szója protein BV-je, mint a tejsavóé, viszont egy kevert fehérje akár megközelítheti a tejsavó biológia értékét. Most jobb híján ezt linkelem, ez jutott eszembe:

www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_peak_soja_protein_izolatum.htm

És ahogy itt is leírják a szója már önmagában is olyan BV-vel rendelkezik, ami megegyezik a húséval! Pláne ha még kevered sima tejsavóval! Például veszem a krumplit. Rettentően szar BV-vel rendelkezik. És ott a tojás, ami nagyon jóval. Krumpli asszem 50 körüli, tojás 100. Pl. egy rakott krumpli 130-140 BV-vel fog rendelkezni. Ezt nem én találtam ki, asszem Szász Máté könyvében olvastam erről. Neki elhiszem :)
Kondibandi Második kontroll 2012.10.26 01:26:57
Azt hiszem a fejlődésem most már teljesen átlagosan, megfelelően zajlott az elmúlt hónapban. Az első havi extrém súlygyarapodás elmaradt, de legalább nem is jött fel annyi zsír. Tehát először is jöjjenek az adatok, összehasonlítva a korábbival: Augusztus…..
Három nap múlva csúcstámadás történik Olaszországban. A fej-fej mellett versengő Juventus és Napoli végre megmutathatja, hogy ki az úr a házban és kinek van joga a tabella élén állni. Természetesen hét forduló után nehéz egy egyben felelőtlenség is lenen végső…..
DonMatteoo 2012.10.18 13:31:47
@babo410: Ranocchia eddig egyértelműen a legjobban teljesítő védő a ligában. Tudom, hogy ez szinte hihetetlen, de ez van.
Fogadjátok örömmel legújabb "vendégblogger" témájú posztunkat, akinek a szerzője nem más, mint Puzsér Róbert. Róla szinte az egész ország tudja, hogy "zebra", emellett határozott véleménye van a dolgokról. Ez a két jellemző pedig elég volt nekünk, hogy megkeressük és…..
DonMatteoo 2012.09.06 19:29:06
.
Az utolsó edzés megtekintése után a Juventus kijelölte keretét a ma délutáni, Udinese elleni mérkőzésre. Jó hír, hogy Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Martín Cáceres és Sebastian Giovinco is felépült sérüléséből, így mindannyian ott lehetnek a keretben. Buffon és…..
DonMatteoo 2012.09.02 18:56:38
@danimester1: Bendtner a padon sincs Nagymester!
Jelentések szerint a Juventus visszautasított egy 60 millió eurós ajánlatot a Bayern Münchentől Arturo Vidalért és Claudio Marchisioért. A Tuttosport szerint a német klub még korábban kapcsolatba lépett a torinóiakkal és készen álltak mélyen a zsebükbe nyúlni a két…..
DonMatteoo 2012.08.28 20:21:30