Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ậprilis

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszabb szünet után egy eredetileg rövidebbnek tervezett híradással jelentkezem; Megszülettek a 15. alkalommal megrendezett Veszprém megyei palackos borok versenyének eredményei. Bár a név nem túl hangzatos, de ez a verseny egyesíti magában Badacsony, Balatonfüred-Csopak,…..
Lezajlott a 11. Syngenta borverseny, melyre az egész országból közel 500 nevezés érkezett. A bírák ezúttal 9 bort tartottak érdemesnek a Nagyaranyra, melyek közül 3 nyerte el a rendező Quadris díját. A 9 top bor a következő: Agárdi Csóbor Pincészet: Agárdi Rosé…..
  Imádom a tipografikus címkéket és Naske László Mihály által tervezett címkék talán az eddigi legjobbak, amikkel magyar vonakozásban találkoztam: A betűk rajzolata elég kacifántos ahhoz, hogy valamiféle absztrakt rajznak lássuk őket, mégis elég olvashatóak…..
Nagy várakozásokkal repültem ki az idei Proweinre, Düsseldorfba; ugyan üzleti célból, de sajnos csak egynapos villámlátogatásra.  Azoknak, akik nem ismerik ezt a rendezvényt, röviden csak annyi, hogy egy óriási borkiállítás, ahol a kilátogatók ingyenesen végigkóstolhatják a…..
Ậprilis 2012.03.11 21:24:11
@italosztály: Rendben várni fogom, és előre is köszönöm!