Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popcoolt

150 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PopCoolt.hu VIDEO: TRAILER DÖMPING 2012.08.11 14:18:37
 Augusztus 16-tól játszák a mozik a klasszikus és nagysikerű francia rajzfilm, a Marsupilami nyomában első nagyjátékfilmjét, ráadásul élőszereplőkkel. Szintén ezen a héten lesz a premierje az A szerelem három évig tart című francia- belga vígjátéknak, amiben a főhős ír…..
 Kossuth Kiadó, 2012 ISBN: 9789630970938 A 20. Sziget Fesztivál alkalmából íródott könyv a kezdeti lelkes, bájos álomtól az Európa Legjobb Nagyfesztiválja díjig fogja át a Sziget történetét.A legfontosabb eseményekről, jelenségekről és mindenféle - társadalmi, politikai…..
 Akció, Horror Timur Bekmambetov rendezésében és Tim Burton producerkedése mellett a Seth Grahame- Smith könyvéből készített film az USA  legfontosabb elnökének titkos életéről egy kellemes és szórakoztató nyári filmnek ígérkezett. Hát nem az lett. Az ember ugye azt…..
PopCoolt.hu VIDEO: PLACEBO: B3 2012.08.08 18:40:39
A ma esti fő attrakció a Szigeten a brit Placebo. A koncertet élőben közvetíti a Youtube, így aki otthon ragadt valami okból kifolyólag, annak sem kell lemaradnia a showról. És feltehetőleg játszanak majd az új, készülő lemezükről is egy dalt, méghozzá a B3-t. A lapozás után…..
Az ősszel megjelenő új Ákos lemez egyik beharangozó dalához a napokban mutatták be ezt a videoklipet. A Tipikus Sztereo az egyik legszókimndóbb dala Ákosnak, érdemes a szövegre és a képre is nagyon figyelni. A dalt természetesen a tegnapi Szigetes fellépésen is előadták,…..
(EMI) Billy Corgan, és mindig változó alakulata, a Smashing Pumkins a 2009-es, enyhén unalmas Teargarden by Kaleidyscope EP után egy kicsit összeszedte magát, és egy egész jó albumot hozott össze. Bár rögtön le kell, hogy szögezzük: az Oceanianak a legnagyobb gondja a legnagyobb…..
Nem kíséri el a Kornt európai turnéjára Fieldy Arvizu basszusgitáros, mert felesége augusztusra gyereket vár, ezért pótemberként Ryan Martinie ugrik a helyére, aki nem mellesleg a Mudvayne-ben lát el hasonló feladatokat. Az átmeneti tagcsere a Sziget-fellépésüket is érinti, ezért…..
PopCoolt.hu VIDEO: TRAILER DÖMPING 2012.08.04 17:32:31
 Az Amit még mindig tudni akarsz a szexől augusztus 9-én kerül a mozikba. A Meryl Streep és a Tommy Lee Jones alkotta házaspár úgy próbálják feljavítani a kapcsoltaukat, hogy egy szexterapeutához járnak. A Bogyó és Babóca- 13 mese Bartos Erika mesekönyvein alapuló animációs…..
Parlando Kiadó, 2012 Kötés: dobozban / tokbanISBN: 9789638786777 A Nem Komplett Shakespeare Művek, azaz Gáspár András, Kálid Artúr és Kálloy Molnár Péter immár tizennyolc esztendeje gyürkőznek neki estéről estére a merész színházi rekordkísérletnek: két órába sűríteni…..
 Animáció A 2008-as Wall-E óta a Pixar stúdió filmjei veszítettek varázsukból. Valami eltűnt a Disney égisze alá tartozó rajzfilmesekkel. Vajon a Merida, a bátor visszarepíti régi pályára az animációs filmek úttörőit? Hát, sajnos nem. Ugyanis a  heves természetű…..
A napokban mutatták be a Julien-K új kislemezéhez készült videoklipet. A címhez méltóan egy nyári élményt mesél el tengerparttal, szép lánnyal, esti bulival, meg egy extra remixes tekeréssel a dal közepén. Video a tovább gombra kattintva. ..
 Reprise/Serjical Strike Azoknak, akik a System of a Down Toxicityjén nevelkedtek ez a lemez édeskevés lesz,  de akik hallották Tankian előző szolólemezét,  az Imperfect Harmoniest,  teljesen meg lesznek elégedve a Harakirivel. Ezen a lemezen hál' istennek Tankian…..
A napokban Chris Wolstenholme beszélt alkoholizmusáról illetve a dobos Dom Howard arról, mennyiben inspirálta az új lemezüket Skrillex. Előbbi az együttes 2009-es The Resistance című albumának munkáltaikor kezdett masszív alkoholizálásba, aminek a végén társai sokszor nélküle…..
PopCoolt.hu VIDEO: TRAILER DÖMPING 2012.07.28 11:12:16
 Augusztus másodikán kerül a hazai mozikba a Merida, a bátor című animációs alkotás a Disney iparosműhelyéből. Az Apa ég! Adam Sandler újabb agymenése, amiben a Sandler a gimiben összeszűri a levet a tanárnőjével, majd 30 évvel később az ebből az afférből született,…..
Palatinus Kiadó, 2009 250 oldalKötés: kartonISBN: 9789632740423 A filmek által a világ és A modern film irányzatai című összefoglaló tanulmánykötetek után a szerző újabb jelentős vállalkozása: az első modern áttekintés arról, amit a mindennemű mozgóképek elemzéséről…..
 Akció A világ film- és képregényrajongói nagy izgalommal- és valljuk be, némi félelemmel várták ezt a filmet. Mert azt mindenki tudja, hogy Christopher Nolan zseniális rendező, és elég magasra tette a lécet a Batman: Kezdődik!-el és főleg a Sötét Lovaggal, azonban ő volt az…..
A Settle Down az első videó a szeptemberben megjelenő új No Doubt lemezről. A klipben a tagok saját, különbejáratú partykamionjaikkal indulnak neki az éjszakának és Gwen Stefani még mindig nagyon dögös. A videó a lapozás után. ..
(Razor & Tie) Igen, valóban létezik még ez a keresztény banda, amelyik a 2000-es évek elején a nu-metál hullámán került a felszínre. Viszont úgy tűnt, hogy ez a hullám el is nyelte őket, és még mindig ott fulldokolnak benne. Én is csak onnan tudtam, hogy még léteznek,…..
Az észak-amerikai mozik és stúdiók közös megegyezéssel nem tettek közzé hivatalos adatokat a hétvégi mozis bevétlekről, mivel kegyeletsértésnek érezték volna, hogy a Sötét lovag: felemelkedés denveri premierjén történt, 12 halálos áldozatot követeő lövöldözés…..
 Animáció Annak idején nem sokan bíztak abban, hogy a Blue Sky stúdió versenyre kelhet akár a Pixarral, akár a DreamWorksel, de megtörtént. Oly annyira, hogy érthető okokból nem akarják elvágni az aranytojást tojó tyúkuk nyakát. Így hát már negyedszer élvezhetjük az…..
PopCoolt.hu VIDEO: TRAILER DÖMPING 2012.07.21 11:49:00
 Július 26-án mozikba kerül a King Curling című vígjáték, ami leginkább a Sok flúg disznót győz című Vince Vaugh agymenéséhez hasonlít. A Míg a világ vége el nem választ pedig két teljesen különböző ember kapcsolatát mutatja be a világvége közeledtével, mindezt…..
 ShowTime Kft., 2012 352 oldalISBN: 9789638748164 A Rolling Stones és a Thames &Hudson kiadó bejelentette, hogy az elmúlt hónapokban a Daily Mirrorral együttműködve létrehozott egy őszinte és emlékezetes jubileumi kötetet a világ legnagyobb rock&roll zenekarának 50.…..
 Akció A címben szereplő "csodálatos" szót jobb lenne "csalódásos"-ra cserélni, mert ezt a filmet már láttunk 10 évvel ezelőtt egy másik szereposztásban. Mondjuk ez még önmagában nem lenne akkora baj, hiszen nem egy feldolgozást termelt ki Hollywood. A gond az, hogy a rendező…..
A napokban jelent meg a P.O.D legújabb nagylemeze (kritika hamarosan!), és erről az albumról a címadódalt, a Murdered Love című szerzeményt választották első kislemeznek. Sem a dal, sem a klip nem mutat túl sok eredetiséget, de nosztalgiázni megteszi. ..
(Metric Music International) Közhely, de igaz, hogy Kanada a világ egy legunalmasabb országa. Rengeteg film, zenekar és könyv szól erről a tényről. Meg úgy egyébként is, mi lenne izgalmas egy állandóan csapadékos, nagyváros nélküli, erdős, kietlen északi országban? Hát a…..