Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyogyviz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos 9. Labdabiztos kupa 2012.03.07 11:08:00
Eljött vala a majdnem-jubileumi kiírás, amit majdnemtizedik -ként is jellemezhet majd a hálás utókor, de hivatalosan a 9. Labdabiztos Kupa néven fog bevonulni a futball aranykönyveinek megsárgulásra váró lapjaira. Hovatovább jöjjön a lényeg, ami után mindenki eldöntheti…..
gyogyviz 2012.03.11 07:04:47
Sziasztok!

Crea addig birizgálta az agyam, míg végül nem tudtam ellenállni neki.
Látom, minden nógrádi hoz valamit a kupába. Az egyik a bronzérmét, a másik a stadionját - én egy nőt hozok, mivel annak születtem, sok éve.
És egy unikummal is szolgálok. Ezt ugyan nem lehet meginni, mert akkor c-vel írtam volna.
Egy Hattrick Masters győztes szélső is tagja a VII. ligás csapatomnak, a 23 éves Allan Andrews, akit alig több, mint egymilliárd virtuális forintért sikerült elhappolnom a bellamy bff-től.
Ezt is Creának köszönhetem, mert a hattrickes blogjában írta, hova mennek nászútra a játékosai. Volt másfél milliárdom, és megszereztem ezt az Andrews gyereket. S ha már az enyém, behozom ide, a Labdabiztosba.
Remélem, elfogadjátok a nevezésem.
Itt fogok belőle középpályást faragni. Nem lesz nehéz, abból is ragyogó szinten áll a drága. Majd ezt a tulajdonságát is felhozom a szélsőjáték-szintjére, e tárgyból már természetfeletti.
Remélem, eleget hozok. Lesz (tanító)nőtök, rokkantnyugdíjasotok (ez mind én vagyok), és ez a bizonyos A. A., aki ott fog megöregedni a Sóshartyánból Nógrádmegyerbe vezető út mentén, a kocsmával szembeni libaszaros pályán. Ami az én virtuális teremben UEFA-kompatibilis stadionná változott. Én már rég nem Nógrádban élek, de szép emlékek kötnek ahhoz a kicsiny falucskához.
De már eleget írtam, ideje kitölteni ezt a formanyomtatványt.

Jó játékot mindenkinek, remélem, sokan leszünk.

-bia