Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mileszebbol.blogspot.com

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy a március 1-je 17:00 órát félelemmel-vegyes izgalommal vártuk. A csütörtök esti utolsó megbeszélésen minden harmadik kérdésünk az volt egymáshoz, hogy eljönnek- e, azok akikre számítunk, jó lesz- e a hangulat, jól fogják- e…..
Ezen agyalok. Hogy talán újra kellene kezdeni a diétát, a kalóriaszámolást, a mozgást és ezekkel együtt a blogírást is. A. már 2 hónapos, tündéri gyönyörű pici baba. Illetve csak nekem pici, de igazából nő, mint a gomba, már 6,4 kg és 65 cm (ez utóbbi csak közelítő…..
mileszebbol.blogspot.com 2013.03.04 19:48:00
mileszebbol.blogspot.com 2013.03.04 20:43:05
mileszebbol.blogspot.com 2013.03.04 21:50:06
@Scala: akkor terepjáró-birodalmi-lépegető-babakocsi lesz a nyerő :) Ilyen szempontból még nem nézegettem sose járdákat, se ebben se más országban, az a nagy igazság :) (baba sincs)
A téli hidegben és hóban is lelkesen tapossuk a ZUG Közösségi Kert útját. Szombat délelőtt bejártuk az eddig felmerült lehetséges telkeket.A terepbejárás célja az volt, hogy a ZUG Közösségi Kert kialakítására alkalmas potenciális területek kiválasztása a Zuglói…..
Remélhetőleg az utolsó heti bejegyzésemet írom, és a 40. héten a baba (nevezzük A-nak) már a kezemben lesz :)   baba előtt 37. hét 38. hét 39. hét 2012-03-24 2012-12-09 2012-12-16 2012-12-23 Testtömeg (kg): 69,4 91,2 94,2 94,2 Gyarapodás (kg):…..
Szóval megvolt ugye pénteken az ominózus lépcsőző edzés, amiről közben nem is éreztem hogy bármennyire is sok/nehéz/megterhelő lenne. Szombaton konkrétan kikelni az ágyból alig tudtam mert olyan izomláz kerekedett a vádlimban, hogy majd bepisiltem a fájdalomtól. Még tart, és…..
Blogosz Kis váradi profán 2012.10.20 16:24:01
Nocsak: látogatható egy nagyon érdekes épület Nagyváradon. Vagyis nem látogatható. De azért meglátogattam. Sok-sok éve nézegetem a Kossuth utcai, elhagyatott, omladozó zsinagógát, amikor arra járok. (Ott az Eminescu-szobor hátánál, a Diodával szemben, azazaz.) Már felvettem a…..
Balzsamkrémes pecsenye kacsamáj szőlővel - kép: Krumpli Béla Besettenkedtünk egy szakácsoknak tartott tanfolyamra, ahol a téma a (számomra megunhatatlan) kacsa volt. Kedvencem pedig az a legegyszerűbb fogás lett, ami műsoron kívül született, kvázi maradék feldolgozásként.…..
mileszebbol.blogspot.com 2012.10.15 21:42:24
mileszebbol.blogspot.com 2012.10.15 21:43:26
Összecsapnak a fejem felett a hullámok, úgy tűnik, nem bölcs dolog terhesen a harmadik trimeszterre egy főállást és egy félállást vállalni...egészségileg rendben vagyok, csak hullafáradt. Úgyhogy most amíg kicsit ki nem tisztul a helyzet (remélem, pár nap alatt ez megoldódik)…..
A héten volt időm kicsit főzni, így két egész egyszerű kaját összehoztam. Hamis rakott krumpli: az apropóját az adta, hogy volt kimaradt főtt krumplim, amit nem akartam kidobni. És boltba menni sem akartam, úgyhogy az összetevőkre nagyban hatott, hogy mi volt itthon…..
Rövid hét lesz, mert a hétvégéről nincs táblázatom. Hétfő: 80,1 kg. Emlékeztető: vasárnap 79,9 kg volt. Szóval mondhatni súlytartás. De nagyon utálom látni, hogy 8-assal kezdődik a mérleg... a régi rossz emlékek mind visszaköszönnek... Nagyon szar nap volt, K-t műtötték…..
Nagyon röviden, mert nem igazán van időm írni. Hétfő: 78,3 kg. (Vasárnap: 78,6 kg.) Hajszálnyi csökkenés. A szokásos reggeli mellé nagyon kívántam még egy kis édességet is. Ebédre gyrost ettem, kis sütivel, ami viszont nem volt light. Vacsorára a sütőben kisütött,…..
Abba kellett hagynom a futást. A doki azt mondta, addig kocoghatok, amíg nem fáj, és a runtilt után kifejezetten fájtak a medencecsontjaim. Nem szeretnék kockáztatni, úgyhogy eldöntöttem: áttérek a terhestornára. Eleinte eljártam egy edzőterembe, ahol tartottak terhestornát is, de…..
mileszebbol.blogspot.com 2012.09.06 13:35:02
És a Péntek Enikő féle kismamatorna?

fittmamablog.hu/index.php/gyakorlatok/kismamatorna/

a nem kismamás tornái nagyon népszerűek, úgy tudom neki is van már gyermeke(i) és szakmája a testedzés!
Azaz hogyan tértem vissza az egészséges étkezéshez a nyaralás után. Csonka hét lesz, mert hétfőre elfelejtettem kaját rendelni, estére pedig csajos vacsi volt, úgyhogy - még nyaralunk felkiáltással - hagytam a fenébe a kalóriaszámolást. Hétfő: 76,8 kg. Nyaralás előtti…..
Mileszebből posztja alapján én is megkívántam a padlizsánkrémet, amire van is egy szuper receptem, erdélyi ismerősöktől, "lightosítva". Nem volt utolsó szempont az sem, hogy hús mellé ideális köret, és nekem most húst kéne ennem hússal. Összetevők: Elkészítés: A…..
Azt hiszem, tegnap este először éreztem meg azt, hogy mozog bennem a kisbaba! Valami fura, eddig még nem tapasztalt mozgás volt a hasamban, az emésztéshez hasonló, de mégis más. Vajon ez már az?..
Újabb hét telt el. Azt hiszem, most már sikerült egy kicsit értelmesebben étkeznem, és a hetet végre nem hízással zártam :) Szombat: 74,6 kg. Ahogy korábban írtam, jobban örülnék, ha 73-mal kezdődne még egy kicsit. Ebédre rendelt gyros tálat ettem tzatzikivel és egy…..
Egy nem éppen diéta kompatibilis poszt és este beszámolója következik.... Ugyanis új ízek kipróbálása/ új fortélyok tanulása véget tegnap estémet egy főzőiskola mexikói menüsorának elkészítésével töltöttem többed magammal. 3 óra altt készítettünk el egy három…..
Ma reggel ezzel örvendeztetett meg a mérleg: Sunshine & happiness, a dögmeleg se számít sallalla. :D..
Mivel a nagy meleg miatt nincs kedvem semmihez lanyhultak a séták (gyerek is kivan meg én is), úgy döntöttem, hogy  heti 2x lenyomok valamilyen kardio-erősítő kombót. Így (én is) levadásztam a Biggest Loser-ből ismert Jillian Michaels 30 Day Shred edzésprogramját. Ezen a héten…..
Ha két hónap kihagyás után maradt volna még valaki, aki időnként benéz ide, akkor neki(k) köszönöm a türelmet, és üdv újra itt! Véget ért a hajtás a második munkámban, most már "csak" a fő állásom napi terhei maradtak, így újra több időt tudok szakítani magamra és a…..
LifeTILT A Titok l.rész 2012.05.29 04:21:00
A XX. század végére a legtöbb ideológia elkorcsosult, hogy aztán a XXl. század első évtizede végképp felszámoljon mindent, ami régen még jelentett valamit. A legtöbb ideológia és irányzat, a tomboló 60-as 70-es évek után, a 80-as évekre kiüresedett, és megújulásra…..
Sikerült összeszednem a gondolataimat, illetve átnézni a rengeteg diétás anyagot amit kaptam. Megpróbálom röviden, tömören összefoglalni a lényeget. Kockázatokról és mellékhatásokról mindenki kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét... Öt napja tartom ezt a diétát, az…..
hát a mostaniak nem éppen fotóművészeti csodák (értsd jó béna...) de a tunika ugyan az ugyhogy azért úgy gondolom lehet látni a különbséget... :)és csak hogy ne legyen olyan egyszerű az élet :) a tovább mögött találjátok a képeket  ;)előtte: éppmost::) ennyi és…..
mileszebbol.blogspot.com 2012.05.10 12:35:39
@Lauranna: ksz!
Asszem megvan: ugrás beszúrása!
Na a cseresznyét is nagyon várom:)
Addig eper és banán!