Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polka

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csecsebecse Vic a hintán 2009.07.23 23:45:54
Annyira abszurdan Barbie-s ez a kép, hogy azonnal bekerült a kedvenceim közé. Victoria Beckham éppen egy divatfotózáson vesz részt. ..
polka 2009.07.25 21:51:15
@neomatsek: jesszus hogy áll a lábfeje abban a cipőben...
Az új Harry Potter film kapcsán, úgy tűnik, a fotósok és a magazinok rájöttek, hogy nem csak Emma Watson lehet érdekes, hanem egy másik szereplő, Bonnie Wright is. Én örülök neki, mert nem nagyon szeretem, ha valakit az egekig sztárolnak, másokat (aki tulajdonképpen ugyanazt…..
Christina Ricci szénaboglya frizurával.Lehet, hogy csak a haj miatt, de engem Helena Bonham-Carterre emlékeztet. Mindenesetre zseniális fotó-sorozat. Nagyon tetszik...
polka 2009.07.25 17:02:41
Én meg örülök hogy már nem tűnik anorexiásnak. Alapból egy teltebb csaj és hiába ad le x kilót...úgy nem néz ki jobban, inkább rémisztő, és a karja sem tűnik sokkal vékonyabbnak.

www.wellnesscafe.hu/dieta/200812/anorexia__sokkolo_divat_hollywoodbol

Amúgy bírom, a Sellőkben Cher-rel meg Winonával szerepelt még gyerekként és már ott is erős testalkata volt...később meg anorexiás lett. Ez a sorozat nekem amúgy nem jön be.
Courtney Love már korábban is bebizonyította, hogy képes megszabadulni fölös kilóitól, de ennyire még sosem fogyott le, és ennyire ijesztően legsötétebb korszakaiban sem festett.....
Helena Bonham-Carter-t méltán nevezhetnénk a legrosszabbul öltözött sztárnak, és nagyon úgy fest, hogy Tim Burtonnal közös kislányuk, Nell gardróbjának kialakítását sem bízták stylistra.Na de, csak nevezhetnénk Helenát és Nell-t a legrosszabbul öltözött…..
Egy kis bosszantó poszt következik az "Emma Watson-t utáljuk klubnak" :)Emma Watson a TeenVogue augusztusi számának címlapján lesz látható, és hogy teljes legyen a kép, a magazin számára készült fotósorozatot is közzéteszem :) Talán jó hír azonban a kis klubnak, hogy…..
Eléggé felkapott téma mostanában, nemcsak a nagyobb amerikai magazinokban, de itthon is (sőt, szerintem a szociológusok, pszichológus is rákattantak): a lányok egyre korábban kezdenek el divatőrültként viselkedni, egyre fiatalabbak, amikor diétázni kezdenek, kozmetikushoz járnak, és…..
polka 2009.04.15 23:28:12
én megpróbálok ilyenkor az akkori tizenéves fejemmel gondolkodni és toleráns lenni, de bevallom sokszor már nem megy. Eleve akkor még nem is voltunk ennyire érettek, szóval 11-12 évesen nem sok mindent tudtam volna "kipakolni" a kirakatba. A mai "kis"lányokról meg azt hallottam hogy 9 évesen már menstruálnak! persze akkoriban (90-es évek eleje) is volt egy-két fejlettebb lányka az osztályban, de nem az volt a jellemző, inkább őket csúfolták. Szóval lehet azt mondani ,hogy mi vagyunk vén csoroszják akik károgunk, de fizikailag is sokkal gyorsabban érnek, ugyanakkor a tetteikért nem kell felelősséget vállaniuk annak ellenére, hogy felnőtt módon élnek. Emellett sokkal infomáltabbak, pl.már az óvodások tudják mi a pornó, akik nem azokat a többiek 1-2 éven belül beavatják..
.Én már előre be vagyok szarva, mi lesz ha lesz egy tinédzserkorú gyerekem. És még ha a "normálisabb őrült" típus lesz, honnan fogom előteremteni neki a dolgokat, ma már a gyerekek laptoppal járnak iskolába stb. szerintem egy mai középiskolás fogyasztási igényeit még viszonylag két normálisnak mondható fizetésből sem lehet finanszírozni. mondjuk havonta elmegy a drágám fodrászhoz az csak egy 10-es jobb esetben, kozmetikus, kozmetikumok, ruhák, persze zsebpénz ,a szórakozások finanszírozása, gondolom manapság már koktéloznak nem a boroskóla dívik...szóval kész csőd. miből? Sok múlik persze a környezeten, az iskolán, ebben a korban a szülői nevelés ide vagy oda minden másra fogékonyak, ahogy én is az voltam (kisírtam az általam menőnek tartott cuccokat ahogy a tesók is és most rossz visszagondolni arra, hogy ezért a szüleimnek kellett meghúzniuk a nadrágszíjat), a különbség az, hogy volt akkor is kísértés de nem akkora mint most, nem volt így felpörgetve a fogyasztás, volt 2-3 menő bolt azt slussz. Most meg orrba szájba nyílnak a boltok és egyre gyorsabban átpörögnek a készletek. még azt se mondhatod, hogy majd két hónap múlva megvesszük...augusztus elején már szinte téli ruhákat árulnak hihetetlen...én nem akarok általánosítani, de a felvetett témát nagy problémának tartom, mert a felnőtt embereken is rettenetesen nagy a nyomás mégha próbálnak is másképp élni és kialakítani egy saját prioritási sorrendet egy más értékrendet, de a felnőtt világban ugyanez megy csak még nagyobban..pl. ."a te hol nyaraltál? Én Bali-n." a másik meg pl. sehol... megy a "mutogatás" kinek mire telik mégha nem is szándékos...de ez már egy másik téma... megváltoztatni már nem lehet, valahogy adaptálódni kell a megváltozott környezethez....
Nicky Hilton Valentino The Last Emperior-jának Los Angeles-i bemutatójára koszorúslánynak öltözött. Fehér, térd alá érő ruhácskáját csipke díszíti. Igazán bájos... lenne egy 13-14 éves lánykán egy esküvői ceremónián.Na jó, nem gúnyolodok, mert…..
polka 2009.04.02 21:02:49
Scarlett ezúttal nem sminkszereket (ahogy tette azt a Dolce & Gabbananak), hanem Moet & Chandon pezsgőt reklámoz, méghozzá szőkén és elég szexin teszi mindezt. A fotókat pedig Mert Alas és Marcus Piggott készítették...
Legalábbis ezt gondolom, hiszen nem valószínű, hogy nem véletlenül került az áprilisi Vogue címlapjára.Ami azonban egy picit furcsa: Sophie 42 éves, ahhoz képest itt úgy néz ki, mintha 25 lenne. Kedves retusálók, hova lettek Sophie szarkalábai? ..
Ahogy azt tegnap említettem, Daria Werbowy az áprilisi hónapban 3 Vogue-ban is szerepelt.A következő fotósorozat az amerikai Vogue-ban fog megjelenni. ..
Emma Watson egy francia divatújság, a Crash címlapján szerepel ezúttal. A fotósorozat különlegessége, hogy Karl Lagerfeld készítette. ..
polka 2009.03.15 20:01:26
@Scala:
most akkor no offence? a megjegyzésedből nekem nem ez jött le. Az egy dolog, hogy nem szimpi vagy nem tetszik, de talán nem kéne ezeket a dolgokat összemosni valakinek származásával főleg ilyen szóhasználattal...
Szerintem még túl fiatal kiforratlan még a csajszi, majd meglátjuk mi lesz belőle.
polka 2009.03.17 00:25:43
@Scala:
OK. az antropológiai megközelítés. DE nekem bántotta a fülemet, mégpedig azért mert Magyarországon azért nem szalonképes kimondani, hogy vki zsidó származású mert tapaszatalatom szerint az esetek 99%-ában a nem zsidók negatív jellemzőként használják...sőt ha valaki nem szimpatikus (vagy épp túl gazdag, vagy éppen bankár, vagy sikeres, vagy rafinált vörös hajú stb... akkor hajlamosak a sztereotípiák csapdájába esni és ha tudnák hányszor nincs igazuk...) és ezeknek az embereknek szokásuk az is, hogy no akkor legyünk pc-k ne is mondjuk ki, de összekacsintósan utaljunk rá..."ugye mi tudjuk miről van szó...".
Te is látod, valakinek egyből leesett mire gondolsz, mások értetlenkedtek. De ránézésre ez a lány lehet akár ír is, vagy echte angol ahogy lehet askenázi zsidó is stb. Szóval a fentiek miatt volt nagyon szerencsétlen a bejegyzésed, még ha nem is úgy gondoltad, ahogy én (félre)értettem.
Katie Holmes Japánban - férje, Tom Cruis legújabb filmjének (Valkyrie) bemutatóján ismét hosszú hajjal jelent meg. Feltételezem, hogy nem száz százalékig a saját haja ez, de annyi baj legyen, hiszen Katie így sokkal fiatalosabb és helyesebb az arca is, sőt most még annyira…..
Gyorsan, lefekvés előtt még tippeljetek, ki lehet ez a csaj. Nem túl nehéz feladat, bár én sosem ismertem volna fel, de ti biztosan ügyesebbek vagytok :) ..
polka 2009.03.08 22:42:17