Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rohejorszaga

1 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huniblog Helyzet 2012.06.04 03:23:27
Vegyük sorban az elmúlt egy hét eseményeit. Szerdán volt az első csavar -illetve kedden este, amikor visszajöttem a városba-, mert kiderült, hogy nem vizsgázhatok. Néztem, hogy dafuq?! Idióta egy rendszer az egész, betettek péntekre vizsgázni, de én már annyira felbasztam az agyam,…..
rohejorszaga 2012.06.24 17:38:12
@Huni_: hát, kb. én is hasonlóan meglepődtem, mint te :D

Be kellett adni a kérelmet, hogy szeretném visszakapni. Megjött a válasz, hogy igen, visszaadják 30 napon belül, állítólag ez valami törvényes határidő, és hát az előzmények ismeretében tuti, hogy kihúzzák addig... úgyhogy várok :)
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
rohejorszaga 2012.06.18 10:41:00
@bkvmvmmav:
Sokan kérdeztétek, hogy mi volt az eredeti ügy, aminek lezárultával a Bíróság visszaadni rendelte a laptopot. Nos, ahogy ígértem, több interjút is adtam az ügyben, ezek egy része már kezd megjelenni az online és nyomtatott sajtóban.

Nagyon fontos része ez a történetnek, hiszen látszik belőle, hogy a "szivatás" nem a laptoppal kezdődött. Kiemelnék azonban néhány dolgot:

1. Ez a post a lefoglalás megszüntetése után történtekkel foglalkozik. Azzal, hogy ugyan legyőzheted a korrupt nyomozókat, akiknek a munkája, hát, finoman szólva is hagyott némi kívánni valót maga után, ám amikor bebizonyítod az ártatlanságod, akkor még utána is ilyen piti dolgokkal szivatnak.

2. Nekem ez a harcom a rendőrséggel ugyanúgy az életem része, mint a sikerek. (Egyelőre persze sikernek tekinthető ez is, hiszen nem sikerült rámhúzniuk egy olyan bűncselekményt, amit nem követtem el.) Meggyőződésem, hogy az élet rossz dolgait is ugyanolyan méltósággal kell viselni és vállalni, mint a jókat. Ezért is szerepelnek a thai börtönről szóló képek is pl. egy külön postban a blogon, lássa mindenki. Nem titok, sőt! Kerüljön be bárki ártatlanul, és élje túl. Nem kívánom senkinek!:)

3. Az eljárás során a nyomozók jegyzőkönyveket hamisítottak, bizonyítékokat söpörtek le az asztalról, megtagadták tanúk kihallgatását. (ld. legújabb post a blogon) Ez az egész a koncepciós eljárásokat idézi.

Úgyhogy azért is vállaltam az interjúkat, mert erről igenis beszélni kell, hogy ilyen ne fordulhasson elő legközelebb Magyarországon. Beszélni kell, még annak az árán is, ha - ahogy elmondtam az interjúban is - tisztában vagyok vele, hogy az emberek jelentős része azt fogja gondolni, hogy nem ártatlan vagyok, csak megúsztam. Az üzenet azonban nem nekik, hanem azoknak szól, akik átlátják, hogy mi is történt valójában.
rohejorszaga 2012.06.19 13:11:20
@Meister: hm... valóban... pedig tegnap még itt volt:)
sebaj, felrakom mégegyszer....
addict Ne szopj a szállással! 2012.04.19 10:00:00
A napokban már több helyen is írtak a szállás.hu kampányáról, ami jól jelzi, hogy a filmjük nem csak nálam vágta ki a biztosítékot. Mert hogy ezúttal rendesen kivágta, az biztos. De mi is akasztott ki rajtam kívül még oly sok embert az egyik legnagyobb hazai utazási portált…..
Januártól a gálánsabb cégek dolgozóit és a gazdagokat soron kívül és hálapénz nélkül gyógyítják a magyar állami egészségügyben, ha a magánbiztosítókon keresztül kérik az ellátást. Egy tavaly év végi jogszabály-módosításnak köszönhetően a magántőke…..
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
rohejorszaga 2012.04.19 15:17:01
@Mindenki Fake: egyetértek
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
rohejorszaga 2012.04.03 00:01:26
I. és II. rész Orbánt álmában éri utol a lelkiismerete. III. rész Orbán kioszt két pofpnt egy újnácinak. IV. rész Kinek írta Schmitt Pál a Für Elise-t? V. rész Tanára irányítja Orbán pálfordulásait. VI. rész Csótányokkal oldják meg az éhezést. VII. rész Szenvedélyes…..
rohejorszaga 2012.04.02 22:44:19
  Szeretve tisztelt Fideszes felebarátaink megszokták a feltétlen támogatásunkat. Látni kellett volna az orcájukat, amikor az ember finoman felemlegette nekik, hogy ezt így egy szoci kormány idején is el lehetett volna intézni. Meg voltak sértve. Amíg még szóba álltak…..
Ma délután lemondott  Tulassay Tivadar a SOTE rektora. Az intézmény vezetője ezt azzal indokolta, hogy “az egyetem magára hagyták Schmitt Pál doktorija ügyében, a NEFMI részéről pedig személyét érintően olyan fokú bizalomvesztést érzékel, ami a Semmelweisnek…..
BRÉKING: lemond Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora, akinek vezetésével - miután a miniszter visszapasszolta neki az ügyet - az Egyetem doktori tanácsa majd Szenátusa is az álamfő doktori címének visszavonása mellett szavazott. Mint elmondta, jogi értelemben biztos abban,…..
Hát nincs a Fideszben vagy a hatalmas NER apparátusban egy olyan ember se, aki ha kell szájbarágósan (mert úgy látszik nem csak az írással, de az értelmezéssel is bajban van az emberek embere) megmagyarázná az álamfőnek, hogy nem arról van szó, hogy van-e doktorija vagy nincs.Azon…..
A KARD Ne bántsátok 2012.03.31 20:42:00
Ne bántsátok. Ő is csak közülünk való. Ő is csak addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér. Az persze más, hogy az ő takarója címeres, és nem az óvodai jele van belehímezve, pedig talán az volt az utolsó dolog amit helyesírási hiba nélkül le tudott rajzolni. Ne bántsátok, ő…..
rohejorszaga 2012.04.01 14:42:44
@Lencsés István: hát az k*rva fontos egy kommentnél... :) .
rohejorszaga 2012.04.01 14:59:03
@Lencsés István: ezt nem értem :) Ha már itt tartunk, olvass bele a blogomba (rohejorszaga.blog.hu ). Nemcsak ismerem a nyelvtant, hanem azt felhasználva könyvet is írok, mivel több éven keresztül terrorelhárítási informatikával foglalkoztam és szerintem elég érdekes dolgokat éltem át. Ott egyébként a nevem is kint van, sőt, még a fényképem is.
Tekintettel arra, hogy többször kockáztattam az életem másokért, nem tartom magam gyávának sem.

Ja, és a mondatom eleje a @Lencsés István, mivel utána kettőspont (:) van, azaz folytattam a mondatot, és a mondat közepén nem írjuk nagybetűvel a "hát" szót. Nem tulajdonnév.
BENTLAKÓK II. PORTRÉK A VÁCI FEGYHÁZBÓL Gyerekkoromban láttam egy fotókiállítást a híres betyárokról. Savanyú Jóskától Rózsa Sándorig. A képek maguk tán nem is voltak különösek, de a rajta szereplők személye mégis nagyon izgalmassá tette őket. Vagy harminc évvel…..
Kik az igazi vesztesei a tegnapi napnak? Kik érezhették úgy, arcon vágták, hülyének nézték, porig alázták, semmibe vették? A magyar tudományos élet prominens személyiségei, professzorok, egyetemi tanárok? Őket már a bizottsági jelentés letaglózta, amikor megtudták, az a…..
rohejorszaga 2012.04.01 14:48:26
@azbesztos: és az a röhej (naná!), hogy a végén még igazad lesz...
  Valószerűtlen púpot a hátonValószerűvé tenni kell.Méghozzá úgy, hogy világnak hátátHajlítni kell egy púpig el. És ha egy gigászi gerinc is hajlik,Richard-nak púpja nagy mintát követ.Meggörbedt időben meggörbedt férfiLegelső divatfi még lehet. Viszkető…..
rohejorszaga 2012.04.01 14:47:04
@ágica1: azért ha áprilisi tréfa, akkor elég kemény okirathamisítási vonzata van:) Én nem kívánom, de ezek az inkompetens magyar hatóságok minden ilyesmibe belkötnek :)
ténytár.blog Schmitt: Doktor NO 2012.04.01 08:24:00
Nem nagyon volt olyan (z)ember péntek este Magyarországon, aki a köztársasági elnök exkluzív interjújának hírére nem fogadott volna nagy összegben arra, hogy Schmitt Pál bejelenti lemondását. Mi az államfő körüli eseményeket értékelő legutóbbi írásunkban (a tényfeltáró…..
rohejorszaga 2012.04.01 14:44:19
@endike: azért olyan nagy kuss nincs. Rengeteg értelmiségit ismerek, aki fel van háborodva.
  „Takarodjon ez a morális államcsőd minél előbb, és lapuljon meg valami sivatagi országban.” – Ki, mikor és kiről írhatta ezt? 2006 vagy 2012, Gyurcsány vagy Schmitt?   Kíváncsiságból összegyűjtöttük és táblázatba foglaltuk néhány vezető…..
rohejorszaga 2012.04.01 14:41:21
@hattyú: :)))))
Közérdekű bejelentést szeretnék tenni. Mélységesen felháborít, hogy ma este (április 1. - és ez nem bolondozás!), amikor a nemzetnek a gerinces Obersovszky interjúja nyomán a sérthetetlen Schmitt mellett kellene kiállnia, a Magyar Televízió 22.15-kor először a Palimadár, majd a…..
rohejorszaga 2012.04.01 14:40:20
nyelv-ész Amerikai Népszava 2011.09.06 01:20:00
 Bevallom, fogalmam sem volt a létezéséről mindaddig, amíg a méltán megbecsült Kertész Ákos meg nem jelentette veretes mondatait eme kiváló sajtóorgánumban. Hogy írása milyen jogi és elmekórtani besorolás alá esik, azt nem tisztem eldönteni. Ami viszont megdöbbentő volt…..
Recseg-ropog a Fidesz konstruált valósága. A tegnapig sziklaszilárdnak tűnő mítoszok kártyavárként omlanak össze, mint a hatalmas felhőkarcolók az Eredet álomvilágában. A „vonalat” értő, sőt diktáló „műhelyek” hasadnak szét a gyökerükig, korábban…..
rohejorszaga 2012.03.30 08:17:39
@Doubledecker: egy ilyentől szívesen megkérdezném, hogy mégis mi az alternatívája az EU-nak?:))

Az, hogy Magyarországon még azért létezik a jogállamiság - papiron legalább -, az az EU-nak köszönhető. (És ez pártállástól függetlenül, mindegyik kormányra igaz)
A Schmitt ügy kapcsán ne feledjünk el egy érdekes dolgot. Kövér László már 2010-ben megmondta, hogy Schmitt megválasztásával komoly gondok lehetnek.Kövér volt az, aki a legtovább kardoskodott Schmitt ellen, s az egyik legerősebb érve az volt, hogy Schmitt „túl kevés”…..
rohejorszaga 2012.03.30 08:14:41
@Rókakígyó: hát, tényleg más lett :)))
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
rohejorszaga 2012.03.29 00:52:03
Horn Gyula volt miniszterelnökről nem sokkal az 1994-es, első ügynöktörvény elfogadása után kiderült (illetve szélesebb körben ismertté vált), hogy 1956-ban pufajkás volt. Azokra vadászott, akik felkeltek Magyarország elnyomása ellen, akikhez mérhető hősei hazánknak azóta sem…..