Regisztráció Blogot indítok
Adatok
replik4

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Racing Dream Megőrülsz! 2012.11.30 18:33:18
Nem vagyok Le Mans fan, nem vagyok pályaversenyzés-bubus, bármikor inkább a ralit választom nagyjából bármilyen zártpályás versennyel szemben. Navigátor volnék, vagy mi, a kormánytekergetés nem érdekel, és soha nem is érdekelt. Ha pedig a pálya mellett állok, nem vagyok hajlandó…..
replik4 2012.12.01 19:55:55
Az Égéstér 39. adásának kommentposztja. Itt letölthető...
Amióta PWRacing Ákinál regenerálódik az Időnként Kissé Elátkozottnak Tűnő Datsun 260Z, aka Hangyász, azóta olyan, mintha én egy közel fénysebességgel távolodó űrhajóról szemlélném a dolgokat. Míg nálam egyet rebben a másodpercmutató, Baksán elkészül egy fél…..
Többen is megpróbálták az idei Pikes Peak hegyiversenyt elektromos autóval teljesíteni, és nem is voltak esélytelenek. A Toyota prototípus hatodik ideje mutatja, mennyire nem. Azt viszont sosem gondoltam volna, hogy ekkora csalódást okoznak. Amikor a 80-as évek végén először…..
TComment TC-vel árkon-bokron át 2012.08.02 17:19:36
TC-vel árkon-bokron át című Égéstér-adásunk kommentposztja...
TComment Ezt most elbaltáztuk 2012.07.26 23:28:09
Extra rövid Égéstér-adásunk kommentposztja...
Egy gyorshajtás, ami talán meg sem történt, sorozatos eljárási hibák, eltűnt harmincas tábla. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Múltkor már tettünk egy kitérőt a divat felé, bár az akkori képsorozat sokak tetszését nem nyerte el: volt aki a csajt tartotta gizdának, volt aki a motort. Mai videónk sokkal jobb adottságokkal bír, hisz kerekebb a maca, és a gép sem japán, hanem becsületes cseh CZ 380; ennek a…..
A sokat beszélő, a mindig közbepofázó a hallgatag és a néma elmennek vadászni... Rossz autók, rossz motorok és szaftos bennfentességek. Tartson ma is velünk!Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
Nem hittünk benne, de adtunk neki egy esélyt, mert tudományosan hangzott. Az eredmény majdnem mindenkit meglepett… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Eljönnek, nemjönnekel, eljönnek, nemjönnekel. Baja esik valakinek-nem lesz semmi baj. De-de, egy telepi hülyegyerek magára borítja a kavicságyat, összeroskad a tető és meghal. Ugyan, felnőtt emberek, csak tudnak annyi felelősséget vállalni, és a tempó sem lesz akkora. De gyors a…..
A Rallye Mad csapata hátulhajtós best of 2010-es videója friss meleg. Az ember csapágyasra hegyezi a ceruzáját, ha nézi. Ráadásul nem rondították el zenével, így a régi és új vasak hörögnek, szuszognak. A pilótákat nem lehetne azzal megsérteni, hogy "ívkirályok".…..
replik4 2012.03.19 21:37:28
@UB: Az nekem is bevert csak néztem na mondom majd bekommentelem , de megelőztél. Minden esetre köpjetek le, de nekem ezt jelenti a rally.. :) +1* köszi a videót... a zöld Kadett naggyon kente :)
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..