Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebook algoritmusának változásával a médiaipar legrosszabb rémálmai válnak valóra. Már meg is van az első nagy áldozat, az elsősorban a nőkre összpontosító kiadó, a Little Things, legalábbis Joe Speiser vezérigazgató szerint...
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2018.03.05 14:19:19
Véget ért a nyári mozi szezon. Voltak filmek, amiket nagyon vártunk, aztán mégis csalódnunk kellett. Most ezeket vesszük számba...
Ahhoz, hogy a titokra fény derüljön, újabb és újabb logikai feladványokat kell megoldanunk a What's Inside The Boxban. A készítő Bart Bonte-től megszokott letisztult, egyszerű játékot kapjuk, így erre sem lehet panaszunk...
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2016.05.26 01:29:32
A film bő évszázados történetében számtalan alkalommal történt meg, hogy bizonyos kellékek, tárgyak elhomályosították a főszereplőket. Többek között ez az autóknak is sikerült, amik közül számos legendás státuszt vívott ki magának. Rengeteg példány volt képes hatást…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2015.11.13 11:48:32
Bizonyára a legtöbben vettünk már részt munkahelyi szivatásokban, vagy váltunk annak áldozataivá. Íme néhány tipp, hogyan vágj vissza kollégáidnak, akik behúztak már téged egyszer a csőbe: 1., Nincs is jobb frissítő, mint néhány karamellizált hagyma   2., Így…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2015.08.10 21:05:01
Legalábbis én már gondolkozom rajta. Az alábbi videót készítő srác Sri Lankára utazott, ahol feleségül vette élete szerelmét, és az itt eltöltött hónapokat mozgóképben örökítette meg. A Drezdában élő Sebastian Linda videója tökéletesen adja vissza azt, amiért most…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2015.07.22 18:01:29
@TrójaiVasParipa: Szvsz valami felreertes lesz. Reklamfilmes az arc. sebastian-linda.de/
Be kell vallanom, hipermarketfüggő vagyok. Hiperben vásárolok élelmiszert, egyéb háztartási árukat, mindenféle napi fogyasztási cikket, sőt általában még ajándékokat is. Talán egyedül csak ruhát nem. De minden mást igen. Az az igazság, hogy nem is nagyon tudom, hogy máshol hol…..
A szombati munkanapnál kevés ördögibb dolog született meg a Földön. Ráadásul eléggé felemás nap, van aki dolgozik, van aki nem, emiatt aztán az se nagyon tud dolgozni, aki dolgozna. Itt se hagyományos játék fog szerepelni: a Do You Know All The Lyrics To Bohemian Rhapsody? inkább…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2014.10.27 14:12:21
Búcsúzzunk a héttől (de jó ezt már szerdán leírni) egy laza szemétparasztsággal, nevezetesen a Just Type Thisszel. Csak gépelni kell ugyan - azt viszont eléggé gyorsan ha nem akarunk a különféle csapdák aldozatává válni. Ráadásul előzetesen nem tudhatjuk honnan fog jönni az…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2014.10.27 13:35:47
Ezúton szeretnék gratulálni Zsuzsinak, aki 20 indulóból a megosztott 16. helyet nyerte el a 2014-es Mr. Olympia-n Women's Figure kategóriában:) Uraim, kérem csatolják be öveiket és görgessenek lejjebb! ..
Még be sem mutatták, máris mindenki kutyázza a Disney első saját Star Wars-os animációs sorozatát, a veterán Lucasfilm Animation-dolgozókkal elkészített, Lázadókat. Lassan ott tartunk, hogy a "lézercsúzli" meg az "Aladdinból átemelt főhős" nagyobb bűnnek számít az elvakult…..
  Röviden: sehogy. Hosszabban: gyakorlatilag védtelen volt e nagyszerű  találmány. Erről persze nem Rubik Ernő tehetett. Arra kívánunk rámutatni, hogy jó szabadalmi ügyvivő nélkül a legnagyszerűbb találmány is védtelen marad. Csak a Gondviselésnek köszönhető, hogy e…..
Hosszas veselkedés után végre Android alkalmazás formájában is elérhető az IFTTT, azaz lánykori nevén If This Then That. Ez kb. annyit tesz, hogy "ha ez, akkor az", és arra utal, hogy a különböző webes és mobilos szolgáltatásokat és eseményeket kapcsolhatunk össze egymással…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2014.04.25 23:44:58
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2014.03.24 22:10:20
Áprilisban indul a budapesti közbringa hálózat, Buppáék telepítik az első dokkolókat a belvárosban. ..
Egyrészt mert a Pretentious Game sorozatnak a páros sorszámú tagjai jutnak el a blogra - most épp a negyedik; másrészt mert ebben már egyszerre két (egyébként testvérpár) kockával kell leküzdenünk a pályákat. Nekem kicsit nehézkesnek bizonyult az irányítása, de lehet csak nem…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2014.02.27 10:22:50
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Ezt hangzott el a köz(szolga)tévé család-barát magazinjában nyilatkozó Pongrácz Tiborné részéről. A hölgy a Központi Statisztikai Hivatal Népességtudományi kutatóintézetének igazgatóhelyettese. Véleménye szerint a magyar nők addig halogatják a szülést, amíg kifutnak az…..
A Dezeen nevű - az egyik legismertebb és leglátogatottabb - építészeti és dizájn oldalon jelent meg újra egy magyar ingatlan. A Hideg-háznak keresztelt, skandináv minimál stílusú jegyeket hordozó, kőszegi hétvégi házat a Béres Építésziroda tervezte egy párnak. Képek a…..
Magyarországon koncertezik május 6-án Peter Gabriel az 1986-os So című nagylemezével, amit sokan eddigi munkássága legkiemelkedőbb alkotásának tartanak máig. Az album kiadásának huszonötödik évfordulóját a Back To Front turnéval ünneplő előadó a klasszikus…..
Tűz és víz továbbra is elválaszthatatlan jóbarát, immáron negyedszerre is. A Fireboy and Watergirl sorozat legújabb, ezúttal a The Crsytal Temple-re keresztelt tagja a grafika néminemű cicomázásán túl teljes mértékben az előző részeket idézi, amivel ugyan szerencsére nem…..
A biciklikre házilag is felszerelhető elektromos motor prototípusát készítette el egy New York-i fiatalokból álló csoport. A kerékpározás mellett elkötelezett társaság időt és fáradtságot nem kímélve állította össze a FlyKly névre keresztelt szerkezetet, amellyel most a…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2013.10.17 16:08:22
Nemrégiben fejhallgató vásárlásra szántam el magam, ami végtelenül egyszerű feladatnak tűnhet, de rá kellett jönnöm, nem is olyan könnyű kompromisszumok nélkül kiválasztani a megfelelő darabot. Fontos volt számomra, hogy egy olyan készülékhez jussak, ami kompakt,…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2013.10.11 19:52:28
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2013.09.24 15:06:11