Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nocsak (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Meglehetős médiablitzkrieggel nyomul a Coca-Cola a magánimportban már hónapok óta kapható Coca-Cola Zero hivatalos magyarországi bevezetése miatt. A termékről a Homár már tavaly ősszel egészen nagy tesztet közölt, ami itt elolvasható. Az újabb kóstolás csak megerősítette, hogy…..
A hét poénja nem is az, hogy Molnár VV Anikó munkát keres, hanem az, hogy ebből reality készült az Aktívban. Eleve vicces, hogy ezzel már talált is melót, hiszen nyilván pénzt kap azért, hogy egy tévéstáb társaságában keresgéli a munkát. De ehhez vegyük hozzá, hogy VV…..
Nocsak (törölt) 2008.04.09 11:02:27
Minek kell egy sötét agyú kurv@ból műsort csinálni? Ki a fenét érdekli, hová megy mit csinál, mit dolgozik? Ráadásul nyilván a tévé fizeti az utazását. Ez is csak parasztvakítás, mint az Uri Gelleres műsor!! Ennyire alacsony igényűek a nézőik?
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
A következő adatok Jeff Hawkinstól származnak - több mint 30 évig volt a Sea Orgban, sokáig ő volt az egyház marketing vezetője.3 éve a következő volt a helyzet, azóta valószínűleg sokat nem változott:- 200,000 név volt azon nemzetközi összesített listán, akik már valaha…..