Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tetemes

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy társadalmat sok tényező alapján lehet jellemezni. Sokszor egészen kicsi, profán jelenségekkel lehet összehasonlítani egyes városokat, településrészeket és az ott élőket. Ilyen kis részlet a köztéri hulladékgyűjtő edények, azaz a kukák helyzete és a közterületek…..
Az utóbbi évtizedben egyre népszerűbbé vált az állatok védelme, nálunk is most van új törvény ezzel kapcsolatban. A Biblia szerint Ádám nevezte el az összes élőlényt a Földön, innentől kezdve az emberiség (nyugati fele) jogosnak gondolta azt, hogy nem egyenrangú az…..
Kevés (két szavas, értelmes) kifejezés van a magyar nyelvben, amire rákeresve a google nem nagyon ad ki találatot. Az „ideiglenes lakóterület” ilyen. A négy találat mindegyike az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm.…..
Hamu és Feltámadás Forradalom? 2012.03.22 10:33:00
Nem kell messzire menni, ha összefüggést keres valaki a gazdasági függetlenség, a fülkeforradalom és a Concordia szerencsétlensége között. Például ha itt vagy, akkor máris jó helyen jársz. Ercan már órák óta egyedül ült a sötétségben, csak egy gyenge fényű lámpás…..
Az írásról, így gyakorlatilag a könyvek eredetéről, minden népnek van legendája, de azért leszögezném, hogy Thot istennek nyilvánvalóan nem sok köze van a dologhoz (itt kérnék elnézést az ókori egyiptomi vallás híveitől). A gondolatok megjelenítési formája a beszéd, és…..