Regisztráció Blogot indítok
Adatok
willdataa

0 bejegyzést írt és 807 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Papír, vér és vas 2013.08.09 22:10:22
„Barátaim, rómaiak, földijeim,Figyeljetek rám.” William Shakespeare: Julius Caesar - 1599   Ellenzékiek, bloggerek, publicisták! …Vannak emberek, akik mélyen hisznek abban, hogy egy repülőtér különb hely egy vasúti pályaudvarnál – holott valójában mindkettő csak…..
Hadd pontosítsak, a közkeletűen baloldalnak nevezett internacionalista baloldalról (etatizmusról) beszélek, és nem foglalkozom a közkeletűen jobboldalnak nevezett nacionalista baloldallal (etatizmussal). Nem foglalkozom még a népszerűbb dolgokkal: a baloldal velünk élő múltjával, a…..
willdataa 2013.07.21 14:53:43
@sárkányfő:

Az MSZP az MSZMP jogutódja, tehát mint párt ők a komcsik. Az MSZP-kormány két és félszeresére duzzasztotta az államadósságot, tehát joggal kritizáltam a komcsikat ezért.
willdataa 2013.07.21 15:23:34
@sárkányfő:

Szerintem erről nem nyitok vitát, jelenleg is hatályos parlamenti határozat mondja ki hogy az MSZP az MSZMP jogutódja:

complex.hu/kzldat/o90h0021.htm/o90h0021.htm
21/1990. (III. 12.) OGY határozat
"az MSZP (mint az MSZMP jogutódja)"

Tehát komcsik. Pont.
willdataa 2013.07.21 15:47:45
@sárkányfő:

Bizonyított egzakt tényt írtam, nincs értelme kétségbe vonni.
Annyi eredménytelen év után részsikernek örvendhet a Kuruc.info letiltásáért eltökélten küzdő tábor. Törölték a Facebookról az oldal profilját, a Mandinerhez eljuttatott közlemény szerint a Tett és Védelem Alapítvány közbenjárására. Mint írják: „A magyarországi…..
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
Kezdjük mindjárt a közepén: te a Magyar Narancsnak adott interjúban azt mondod, volt egy „srác a Jobbik sajtóosztályáról", aki „azzal vigasztalt", hogy a dédapja cigányprímás volt, de ezt „csak neked mondta el". Ez a srác én voltam. És persze nem te volnál, ha nem hazudnál…..
A Betyársereg nevű szélsőjobboldali szervezet saját honlapján elkezdte azoknak a nevét és profilképeit gyűjteni, akik visszajelölték, hogy elmennek a Budapest Pride valamelyik eseményére a Facebookon. Eddig több száz nevet és fényképet raktak fel a honlapjukra, de egy csomó…..
El nem tudom képzelni, mi lett volna, ha az Index újságírói nem fotóznak budit és kivillanó hasat a szárszói, Farkasházy-féle összeboruláson. És végképp nem tudom, mi lett volna Bayer Zsolttal, ha megkésve bár, de nem tartotta volna feltétlenül szükségesnek, hogy megmondja a…..
Hadd legyek egy kicsit közvetlen. Mióta csak a politika valamennyire is érzékelhető és véleményezhető (kb. 500 éve), folyik a nyafogás ebben az országban a közállapotok miatt. Mondhatni, itt csak azok nem nyafognak, aki eladták a lelküket az aktuális rezsimnek, mindenki más -- az…..
Orbán Viktor zseniális politikus, ennek legfrissebb bizonyítéka az ország kikerülése a túlzottdeficit-eljárás alól. Nagy kár, hogy undorítóan zseniális. Amit tud, nem az ország érdekében kamatoztatja, hanem a leghánytatóbb eszközöktől sem visszariadva rendel alá mindent…..
willdataa 2013.05.30 14:52:17
@I_Isti:

Nem a Malév, hanem a reptér. A reptér stabilan nyereséges volt, amikor a Gyurcsány-rezsim privatizálta.
willdataa 2013.05.30 15:22:03
@deruyter:

A Postabank nyereséges volt amikor az MSZP-kormány privatizálta.
A hétvégén Szebb Jövőért-esek és romániai cigányok “összeszólalkoztak” Medgyesegyházán, egy nő megsérült. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság - saját közleménye szerint - csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz, a sajtó úgy tudja, hogy nyolc magyar és…..
8ker Baross 80 2013.05.13 20:11:17
Utcai bandázás folyik a Baross utcában, ami nem annyira kellemes az arra járóknak, lakóknak. Információim szerint a Szigony utcából kiűzöttek folytatják itt, és talán itt sem sokáig: Tisztelt 8ker blog! Kérem, hogy az eszközeikkel segítsék elő az alábbi probléma…..
willdataa 2013.05.14 15:54:04
Kedves olvasónktól kaptunk egy ATV Híradós linket, amely a Jobbik szombati anticionista tüntetésén készült, azzal a kérdéssel, hogy a 00:55-01:00 között látható, gój motorosnak kinéző, bajszos férfiember vajon egy szimpla szimpatizáns vagy az MTVA frissen kinevezett…..
Kitakarták a negyvenes divatrapper fonnyadt mellkasát a Hajdú-haciendát bemutató Hal a tortán-epizódban, mivel a Tv2 betojt attól, hogy a Fidesz-rezsim vasökle lecsap rájuk a főműsoridőben mutogatott vörös csillagért és sarló-kalapácsért. A Bors szerint Ganxsta Zolee teljesen ki…..
willdataa 2013.04.26 11:50:41
@Bogyó 2:

Egyelőre nem döntitek el hogy mikor ki mire gondol. Az Árpád-sávos zászlót azért használják mert ősi magyar zászló, tehát régebbi mint az ország kétharmadát jelenleg megszállva tartó szomszédos államok. Ja kimaradt a felsorolásból de még Mátyás király is használta az Árpád-sávokat, tehát az összes magyar uralkodó és még Rákóczi Ferenc is, vagyis szerintetek azok mind nyilasok.
willdataa 2013.04.26 11:51:42
@Bogyó 2:

Apropó, még a Kossuth-címerben is ott vannak az Árpád-sávok, akkor ezek szerint a Kossuth-címer is nyilas.
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
willdataa 2013.04.25 13:54:14
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Például a cigánygyilkosságokkal vádolt személyek közül az elsőrendű vádlott évekig élt Izraelben, a másodrendű vádlott megfigyelését a Gyurcsány-rezsim titkosszolgálata pont akkor állította le amikor az elkezdett fegyvereket beszerezni, a harmadrendű vádlott meg egyenesen a Gyurcsány-rezsim titkosszolgálata ügynöke volt, továbbá szakértők szerint a tőlük lefoglalt fegyverek értéke olyan nagy hogy azt becsülhető jövedelmükből nem lettek volna képesek megvásárolni.
willdataa 2013.04.25 16:05:23
@sírbateszezazegész:

Te hogyan győznél meg egy jobbikost arról hogy van jó és van rossz faji alapú listázás, ha Izrael listázza faji alapon állampolgárait akkor az jó faji alapú listázás, ha más teszi ugyanazt akkor az rossz faji alapú listázás?