Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retro A Trendetlen

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Retro webkamera 2007.11.11 16:32:06
Ahelyett, hogy valami futurisztikus dizájnnal jönnének elő, egyre többen visszanyúlnak az évtizedekkel korábbi formákhoz. Így tettek ennek a webkamerának a megalkotói is. A webkamera 1,3 megaixeles és kompatibilis Microsoft OS-sel és Mac OS X-el is.Via GeekAlerts..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
A legnépszerűbb Web OS lett az utóbbi hónapokban a Box.net. A hivatalos közleményük szerint novemberre a regisztrációk száma elérte az egymilliót. Ebből az alkalomból küldték be a felhasználók beszámolóikat arról, hogy ők mire használják a webtárhelyet. Abba most ne menjünk…..
Bigyóblog Touch-sensitive asztal 2007.11.06 16:05:00
Két év fejlesztés után már kapható az érintésérzékeny asztalka, mellyel bárki szabadjára engedheti fantáziáját és különböző figurákat rajzolhat italozás közben. Itt egy videó a prototípusról. Via BornRich..
Ha valaki arra adja a fejét, hogy valamiféle widgetet gyártson, rendszerint választania kell: melyik platformon is szeretné, hogy fusson a minialkalmazása. Ilyenkor a fejlesztő körbenéz, mérlegel, és kiválasztja azt a platformot, mely a legsikeresebb, legtöbbet használják, s így…..
addict Vakhívással a vakokért 2007.10.31 09:32:00
Mindenkivel fordult már elő, hogy amikor a farzsebébe tette, a táskájába süjjesztette vagy épp a tokjába gyömöszölte a mobilját, véletlenül megnyomta a híváskezdeményezés gombot, és akaratlanul felhívott valakit. Többnyire a telefonkönyvben az első helyen szereplő…..
Design Pumpa Kifacsarom a fejeden 2007.10.30 12:30:00
Mr. & Mrs. Jones analóg citrom- és limefacsaró. Szép? Súlyos? Vicces? Angol?Porcelán. 99 Font. Designer: Polly GeorgeShop: MatterForrás: Design Boner ..
Retro A Trendetlen 2007.10.31 13:24:58
Bigyóblog Halloween ceruzahegyező 2007.10.31 09:13:00
Halloween alkalmából ma több kütyüt mutatunk be, mely köthető az amerikaiak ünnepéhez. Az első rögtön egy ijesztő ceruzahegyező. A ceruzát a szemébe kell beledugni, a forgács pedig a száján jön ki. Mint egy átlagos horrorfilmben. A móka három dollárba kerül.Via Gizmodo..
Mi a legkörülményesebb része a fotómegosztásnak? Az odáig oké, hogy fotózgatunk, ám amikor hazaérünk, vagy leülünk laptopunk elé, már rendszerint nincs nagyon kedvünk átmenteni a gépre a képeket, belogolni a fotómegosztó szolgáltatásba, és feltöltögetni a fotóinkat a…..