Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vezir

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előszor is bocs a tegnapi csálé bejegyzésért. Az történt, hogy teljesen váratlanul csörrent a szerdai StartUP konferencia közben a telefonom, és derült ki, hogy kiutazhatok Svájcba, megnézni a Google új irodaházát. Mivel a gép hajnalban indult csütörtökön, aludni nem maradt…..
A Valleywagen találtuk ezt a táblázatot. Érdekes látni, hogy melyik országban vagy földrészen mennyi a keresőköltés. Az egész világon egyértelmű a Google dominanciája, kivéve Japánt, ahol a Yahoo nagyon erős. A táblázat úgy még érdekesebb, ha a Microsoft ajánlatára…..
Sziasztok, én vagyok a másik szerző, aki HH-t helyettesíti a következő hetekben. Vágjunk is bele...Járjuk egy kicsit körül, mit is jelent a Microsoft ajánlata a Yahoo felvásárlására. Az alaphírt már mindenki hallotta: a Microsoft 44,6 milliárd dolláros ajánlatot tett a Yahoo-ra,…..
Az újév sok ember számára a fogadalmakról is szól. Csakhogy fogadalmaink nagy része az újévi másnapossággal együtt köddé is válik. Mit tehetünk? Például emlékeztethetjük magunkat fogadalmainkra. Még ez sem elegendő? A legjobb módszer, ha mások is tudnak fogadalmunkról, így…..
Bár csacsiság lenne a Microsoft Facebook-részesedésének árából a Facebook valódi értékére következtetni, mégis, egyesek nem tudtak ellenállni, és mindjárt ki is számolgatták, hogy akkor bizony 15 milliárd dollár a közösségépítő szájt értéke. Nyilván a Microsoft 1,6…..