Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszi01

56 bejegyzést írt és 287 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Isten látja lelkemet, én nem akartam a fináléról írni. Már én untam ugyanazt leírni hétről hétre, nem okozott semmmiféle örömöt az, hogy egy középszerű évadot ostoroztam hétről hétre, mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben van nekem sokkal jobb dolgom, mint vasárnap reggel hatkor arról…..
nyuszi01 2016.12.18 16:46:26
Rég kommenteltem már, bár rendszeresen olvasom a blogot, de az idei X-faktor ismét arra sarkallt, hogy én is megosszak pár gondolatot. Bevallom, én követtem az idei szériát is, mint az eddigieket, és amilyen nagy reményekkel indult, annyira nem váltotta be ezeket a reményeket... Konkrétan SEMMIT nem váltott ki belőlem a széria, de főként a tegnapi döntő...
Pedig jó karakterekkel indultak, jó hangokkal, még Balogh Esztert is elnéztem nekik. Az elmúlt 2 szériára abszolút nem emlékszem, annyira felejthető volt, gondoltam, na majd idén. De nem, semmi, sőt, még rosszabb lett.

Kerestem, próbáltam megtalálni azokat az elemeket, élményeket, amiket az első két X-faktor adott Kocsis Tibóval, Takács Nikolasszal, Király L. Norbival, a Non-Stoppal, stb., de nem találtam. A régi Megasztárokat már nem említem, mert minek, az már olyan messze van minőségben és kitermelt tehetségekkel, mint Makó Jeruzsálemtől, de az idei X még a saját műfajában is alulmúlta önmagát.

Ahogy gondolkoztam, rájöttem, mitől lett kritikán aluli az idei X:
-unalmas, jelentéktelen dalválasztások
-Puskás Peti és az összes megszólalása
-Istenes Bence (az önimádatával, a ripacskodásaival, az állandó Puskás P. heccelésével, és úgy en bloc: saját maga egy irritáló kis p.cs)
-attól, hogy az elején kiszórták a jókat (Jaggers, Soulbreakers)
-Petics kizárása: idegesítő kis ripacs volt ő is, de ahogy egyszer sixx is írta, róla legalább lehetett volna beszélni ld. anno JFK
-lélektelen, futószalagon lezavart élő adások

Mondjuk, Opitz Barbit szerettem, örültem, hogy ő nyert, ha egy jó zeneszerző felkarolja, igenis lehet belőle jó énekesnő, csak még előtte az iskolát járja ki, és aztán lehet a karrierre koncentrálni :) Dmitrijt is bírtam, hihetetlen forma a srác, ő volt az egyetlen a tegnap esti döntőben, akin látszott, hogy full leszarja, ő nyeri-e meg (szerintem tisztában volt vele, hogy nem ő fogja, ezért is engedte el az egészet és próbálta inkább jól érezni magát). Ő egy igazi showman, neki biztosan meglesz a közönsége és ha igaz, amit nyilatkozott előtte a Fókuszban, már meg is keresték zenészek, hogy dolgoznának vele... Ő már sínen van, innentől pont letojta a döntőt.

És akkor a tegnapi döntő. Most komolyan...?? Mikor volt olyan egy énekes tehetségkutató döntője, ahol a zsűri folyamatosan fikázza a versenyzőket??? A DÖNTŐBEN??? Ilyenkor már értékelni se nagyon szoktak, csak egy össznépi szeressük egymást gyerekek van, ahol a végén arany tűzijátékkal valakit nyertessé avatnak. Erre itt meg lefikázták kb mindhárom döntőst. Jó, a Mata Ricsi igazán szar volt a győztes dallal, meg úgy összességében az egész verseny alatt, teljes wtf hogy jutott el a döntőig és hogy lett 2. (azért ne feledjük, olyan 2. helyezettek voltak előtte, mint Nikolas, Muri meg Antal Timi....), de még ha ezen túl is tesszük magunkat, azért ne a döntőben tiporjuk már a sárba a gyereket. Az meg, hogy Puskás P. azt mondta Barbinak, hogy nyerjen ő, és hogy "ilyet még soha mentor nem mondott" - dehogynem, Nagy Feró Kocsis Tibornak, mikor Muri Enikő volt a másik döntős, akit Feró mentorált.
És úgy nekem az egész döntő alatt nem volt olyan érzésem, hogy ez egy döntő. Nem volt emelkedett hangulat, viccelődés (az erőltetett Istenes-poénokat hagyjuk), tapsvihar (tapsoltató emberes se nagyon), és úgy az egész lélektelen volt. Anno, mikor Kocsis Tibó énekelte a győztes dalt, ciki nem ciki, nekem könnybe lábadt a szemem. Most még a győztes dal is egy hígfos pop valami volt, nem is emlékszem már rá. Nem is csoda, hogy a döntőt is egy este alatt lezavarták (anno kétestés volt), gondolom idén a nézettség nem indokolta, hogy minél tovább húzzák.

Remélem a következő szériára megpróbálják visszahozni a régi X-ek hangulatát, igazi karaktereket, jó dalokat, és nem bánnám azt se, ha a zsűri felét lecserélnék (ByeAlex és Gáspár Laci maradhat, őket bírtam :D), és menesztenék Istenest is. Kéne már egy normális műsorvezető, aki észreveszi, hogy itt most nem ő a fő műsorszám, és nem silányítaná le az egész műsort egy falunappá.
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
nyuszi01 2014.11.23 12:28:47
@F1expert: egyet kihagytál: azt mondta Szikora Tóth Andinak a dala után, hogy "Te vagy az én kis csodafegyverem". Na most ez is olyan, hogy ha van másik emberem is, akkor ennyire látványosan nem emelem ki a másikat... ez alap dolog lenne. Persze, ezentúl már mondhatja...
gpoy Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott…..
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
nyuszi01 2014.02.23 12:47:25
@varázsgarázs: teljesen egyetértek.

Érdemes megnézni, hogy az elmúlt években milyen dalokkal ért el Mo. jó helyezést... Nem, nem "tipikus eurovíziós" dalokkal, mint pl Wolf Kati vagy Compact Disco. Ezek a tipikus 12 egy tucat dalok, mint most a Bogi is volt. Lehet, hogy ezek az Eurovízó kompatibilis dalok, de könyörgöm, minden 2. szám ilyen, ezzel nem lehet kitűnni!!! Kállay dala legalább nem egy hígfos, semmiről nem szóló, hanem van mondanivalója, amit külföldön is értenek, a dallamvilága pedig Amerikát idézi. Én meglepődtem, hogy ez Kállay dala, mert hallottam a rádióban, de azt hittem, valami amerikai énekes énekli. Szerintem igenis jó döntés született, neki kell képviselnie Mo.-ot. A magyarozást meg hagyjuk már a p..ba, senkit nem érdekel a versenyen, hogy echte magyar-e az induló... (ld. Loreen és társai)
A NLE-t sajnáltam, nekik is ott lett volna a helyük a legjobb 4-ben, illetve Dénes dala is nagyon jó volt. A Honeybeast-et megszerettem a tegnapi döntőre, de ott tényleg a szöveg volt erős, azt meg ugye még le kell fordítani, stb., és nem biztos, h a fordítás ugyanúgy át tudja adni azokat a finom árnyalatokat, amik magyarul átjönnek.
Szóval én örülök KSA sikerének, nagyon drukkolok neki, és szerintem jó helyezést fog elérni!!
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
nyuszi01 2013.12.15 22:32:51
@balinhosa: kb VV Éva földön fetrengését idézte fel bennem, de azért Geszti is lerombolta a renoméját :D
nyuszi01 2013.12.15 22:47:05
@AnnaKarenina: arra értettem, hogy már az 1. adástól agyonsztárolták, gondolok itt arra, hogy folyamatosan azt nyomatták az elején, h "jaj, tavaly is indult, de kiesett, most viszont megmutatja, hogy hú meg ha", aztán a mentorházban überfos volt, Zséda meg is mondta, hogy ne vigye tovább Geszti, de csakazértis továbbvitte, ahol 90%-ban őt hagyták az utolsó fellépőnek, vagy úgy kb a vége felé, mert ő az, aki "igazán nagyot üt majd". Duettpartnernek is Dést kapta Bozsek vagy Nikolasz helyett, aki azért elég sok mindent letett már az asztalra. Plusz vele énekeltették a mélyértelmű nagyballadákat, amiktől aztán mindenki elájult (ld tegnap esti adás), pedig soha nem az ő előadása volt annyira jó, hanem a dalok. Meg lehet hallgatni pl a két Rúzsa Magdi számot eredetiben... A kisfilmjei pedig vagy "családi körről", "kiskutyáról", vagy "szívcsakrák kereséséről" szólt...
De mindegy, ez van, és ahogy kivettem a műsorvezetők szövegéből, jövőre csak Csisz lesz, X nem.
nyuszi01 2013.12.15 22:49:08
@babo81: nem csak neked. Sőt, kb alig foglalkozott vele valaki. azért egy kicsit megsajnáltam (irónia nélkül mondom ezt).

@sepörd: ugyanezt gondolom én is. Egy ideig volt egy olyan ideám, hogy talán a Tünde nyer, de ez tegnap este szétfoszlott.
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
nyuszi01 2013.12.14 23:24:40
Nekem csalódás volt ez az egész, ahogy Danicsot betolták a döntőbe. Már kb ott lehetett tudni, amikor Dés Lászlót kapta duettpartnernek... És nem, szerintem Dóra egyáltalán nem jó, maníros, művi, egy őszinte pillanata nincs, a hangja pedig borzasztóan irritáló. Egyedül a castingos dala tetszett a ma esti dalok közül, a Rúzsa Magdi dalt megerőszakolta, borzasztó volt, a Dés-duett nem volt rossz, de már a látványától kiráz a hideg. Csalódtam, hogy nem Tünde jutott be a BTW-el, bár akkor meg az lenne a bajom, hogy nem tudom, kinek drukkoljak. Így legalább megvan, hogy a BTW a favorit, de tökmindegy, mert úgyis Daniccsal nyeretik meg, ahogy azt már a válogatók óta lehet tudni. Engem Muri Enikőre emlékeztet, korrektül elénekel mindent, de van benne valami, ami taszít, mégis agyonistenítik. Bár hozzáteszem, Tóth Gabin látszott végig, hogy nem kedveli, most is próbálta kritizálni, de ma este mindenkiről csak szépet és jót lehetett mondani, szóval...
A BTW szerintem jó volt ma este, főleg az ABBA-szám tetszett tőlük. Tünde pedig szintén baromi jó volt, mint már hetek óta magasan, főleg a Hallelujah ütött nagyon Nikolasszal. Sajnálom, hogy kiesett, megérdemelte volna a győzelmet, de hát már egy ideje lehet tudni, kit tolnak folyamatosan a győzelem felé... Kíváncsi vagyok azért a holnapi döntőre, és hajrá BTW!!!
U.i.: a duckface-en nagyon röhögök :D :D De Szikora is úgy állt ott, mint aki épp megdicsőült.
nyuszi01 2013.12.14 23:55:46
@ミラ: nem voltak hamisak... volt már olyan, igen, de ma este pont nem voltak azok. És még akkor is százszor inkább őket hallgatom, mint a Dórát.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is adok neked egy +1-et
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
nyuszi01 2013.11.24 20:58:45
@AnnaKarenina: igen, értettem, köszönöm :)
nyuszi01 2013.11.24 21:19:45
Nekem igazából most mindegy volt, ki megy, mert Ádám szintén gyenge, és különben meg tényleg nem értem, miért van itt, mikor ő már előadó...Érzelemátadása meg még szintén gyúrnia kell.
Amennyire nem bírom P Lilit, azt el kell ismerni, hogy pl a párbajdala kva jó volt, látszik, hogy fejlődött, és a tegnapi Jazz+Az dal is tök jó volt tőle, viszont a Girls Aloud nem tetszett. De am meg ha nem most, a következő körben tényleg kiesett volna. Csak Alföldit sajnálom.. :(
A tegnapi produkciók közül még Ákos, Tünde és a BTW 2. dala tetszett, Dóra nekem olyan semmilyen volt. Elénekelte mindkét dalt, de olyan semmi extra. Tünde viszont szerintem bitang jó volt, főleg a Silence-ben, és nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, főleg a válogatók alatt, de neki kéne nyernie. És ehhez semmi köze a múltjának meg a szánalomnak, egész egyszerűen ez a nagy helyzet. Egyrészt, ha végignézzük a többieket, csapat nem nyerhet, még ha az első 3-ba be is kerülnek, ha Ádám nyerne, mindenki bundát kiáltana, mert RTL-es arc, Dóránál szintúgy ez lenne, mert ugye tavaly kidobták, és most túl feltűnő lenne, ha megnyeretnék vele, Ákos meg azért van veszélyben, mert kéne végre egy női nyertes. Másrészt meg ő az, akire mindig felkapom a fejem, akinek a hangját ezer közül is megismerném, és tegnap tényleg nagy pillanat volt, amikor a Silence-et énekelte. De a Crazy is az egyik legjobb produkció volt az idei X-ben. Szóval végre találtam valakit, akinek szurkolhatok. :)
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
nyuszi01 2013.11.10 22:20:19
Várható volt, h B Lili megy már abban a percben, hogy mondták, hogy a Szabó Ádámmal párbajozik... Ahhoz képest, hogy a zsűri mindig fikázta a srácot, hogy mennyire lélektelenül meg robotként énekel, csont nélkül továbbjuttatták... Bár mekkora fless lett volna, ha egy hétvége alatt két RTL-est is kibasznak, azért ezt már a Sivi meg a Kolosi se vállalta be. Pedig Ádám felőlem mehetne hazafele, mert ritka szar volt tegnap is, fájt a fülem az énekétől. És nem, Gabika, NINCS lélek és érzelem abban, ahogy énekel. A párbajban se volt, korrektül elénekelte, olyan Vastag Csabásan. De nem kell még egy Vastag Csé, elég belőle egy is.
B Lili egyébként nem volt jó tegnap se szólóban, se a duettben, sőt, az ő duettjük Ádámmal volt az egyik leggyengébb.
A leggázabb duett a BTW-P Lili volt, Lili olyan hamis volt, hogy bántotta a fülemet. A BTW szólóban jó volt, nekik ezt az a capella vonalat kell erőltetni, nem a boybandet.
P Lili nem volt most olyan über szar, de jó se, olyan se hús se hal, de nem baj, Istenes Bence most frissen szingli, ő lesz a következő áldozata, már most látom. Megdugja majd párszor, aztán ő is mehet a levesbe. Többet úgyse nagyon tudnak kihozni belőle.
Csordás volt az egyik legjobb tegnap, meg a Tünde, ők közvetítenek is vmiféle érzelmet, az ő dalaikat mindig várom. Dóra is jó volt, de semmi extra. Viszont a duettje brutál jó volt az Ákossal, igazi színházi mórikálás volt, tetszett. És látszott, hogy élvezik az egészet, és ez még pluszban hozzátett a dologhoz.
Fat Phoenix... gyerekek, vessetek meg, de irtó jók voltak, a duettjük Tündével meg tényleg fetrengve röhögős volt. És igen, nem veszik komolyan az egészet, magukat se, és pont ettől jók. Ők tipikusan azok, akik nem fakadnának sírva, ha kiesnének, élvezik, amit csinálnak és nem stresszelik túl az egészet. :D

A műsorvezetők kriminálisak, Istenes Bence nagyon próbál Balázs nyomdokaiba lépni, de nem igazán sikerül neki, és megsúgom, nem is fog. Balázsból ösztönösen jön a hülyeség, belőle nem. Lilu pedig továbbra is csak szimplán felolvassa, ami a papírkáján van, rögtönözni nem tud, pedig egy élő adásban ez nem lenne hátrány...
Mentorok: Gabiban csalódtam, eddig bírtam, de egyre taplóbb. Geszti a nagy öreget játssza, de még mindig neki és Alföldinek vannak a legértelmesebb megszólalásai. Szikora úgy ott van, hozzá-hozzászól, és néha egyébként ő is tök jó dolgokat mond, csak kicsit zavaros. :)
nyuszi01 2013.11.11 21:51:12
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Mondd már meg, miért csak engem tudsz leoltani azért, mert nem bírom ezt a seggrázós szürke kisegeret? Olvassál már egy kicsit más kommenteket is, a nagy részük ugyanezt írja, mint én: szürke, tizenkettő egy tucat, nem rossz hanggal, de nulla egyéniséggel. Egyébként csak úgy elmondanám, hogy a verseny elején kifejezetten bírtam, de egyre szürkébbnek látom, és nem, nem a kinézetével van bajom, sőt, kifejezetten dekoratív, ezt el is ismerem, hanem egész egyszerűen mint jelenség, nem fog meg. De ezt magyarázhatom neked, mert igazából hótmindegy, te már eldöntötted, hogy én mit gondolok. Az meg egy ostoba sztereotípia, hogy nők azért nem bírnak más nőket, mert irigyek rájuk, erre elmondanám, hogy ott van pl Beyoncé, Shakira vagy Cheryl Cole, akik még női szemmel is gyönyörűek, és érdekes, őbennük több tehetséget látok, mint ebben a Liliben. Ha a te elméletedet követném, akkor a felsoroltakat se kedvelném, mert irigy vagyok rájuk.
De tudod mit, gondolj amit akarsz, nem bonyolódok veled vitába, mert ahogy fentebb is írták, érvek nélkül hülyézel le mindenkit. Én nem hülyézlek le téged, elfogadom a véleményedet, és nem kötök bele minden szavadba.

@Ancilla: minden szavaddal egyetértek.

Ez más téma, de amúgy a dalválasztás folyamatát egy kifejezetten biztos forrásból tudom (az egyik volt mentortól). Összeül néhány RTL-es emberke, akik nem a fejesek, hanem általában a tőlük jóval lentebbi beosztású dolgozók, és brainstormingolnak, hogy melyik versenyzőhöz kb milyen dalok illenek. Összeállítanak egy listát, és a mentor a versenyzővel arról választ.
nyuszi01 2013.11.12 18:03:18
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Nem is hétről hétre zajlik a dalválasztás, hanem jóval előre. Tehát már hetekre előre megvan, ki mit fog énekelni. Egyébként ezt Malek Miklós mondta, szerintem ő elég hiteles forrás.
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
nyuszi01 2013.11.05 19:18:27
@áasdklfjáasn: tudod, van egy ismerősöm, aki dettó ilyen akadékoskodó, mint te vagy, és ő is minden létező fórumon vitatkozik a legkisebb témákon is, és mindig övé kell, hogy legyen az utolsó szó. Ő se hajlandó elfogadni más véleményét, mindenbe és mindenkibe beleköt, szóval már eléggé itt volt a fejemben, hogy megkérdezem, nem-e te ő vagy.
De mindegy, én átadom neked az utolsó szó jogát, mert szerintem olyan dolgon vitatkozunk, ami tök fölösleges, vagyis ízlésen, ami mindenkinek van, és nem feltétlenül egyezik. Én elfogadom, hogy te bírod P Lilit, én meg nem bírom, de ettől függetlenül elismerem, hogy pl a Kispál szám kegyetlen jó volt tőle, meg az a dal is, amit az első élő showban adott elő. Ezeken kívül nekem olyan futottak még kategória, és nem szimpatikus, és ennyi. Pont. Részemről lezárva.
nyuszi01 2013.11.05 19:22:14
@zooltek: nekem is elkéne egy ilyen kis négyzet, de eskü, egyre jobban szórakozok :D
nyuszi01 2013.11.06 21:21:17
@sixx: köszi!!!
Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a…..
nyuszi01 2013.10.26 23:10:23
@Van már ilyen nick?: és te meg az Eckert Anikónak kije vagy, hogy ennyire véded??? Már a múltkor is a comment.com-on annyira osztottad a népet, hogy így nem volt hamis meg úgy, holott mindegyik mentor megmondta, hogy szar volt, egyedül Alföldi nem, de az ő védőbeszédén még a közönség is visítva röhögött (keresd vissza nyugodtan, tisztán hallani). Ma tényleg sokkal jobb volt, mint a múltkor, én se hallottam hamisnak, és ez a stílus is jól áll neki. Viszont a múlt heti nagyon ergya volt.

Most B Lili se tetszett, na ő hamiskás volt meg a kiejtése is olyan fura volt, és tényleg olyan hadarósan énekelt. P Lili nagyon semmilyen, remélem ő hullik ki, a Phoenix szintén nem volt vmi jó, és most a BTW se remekelt, pedig bennük bíztam. Tünde se tetszett annyira, egyedül Danics Dóra és E. Anikó, meg talán Szabó Ádámnál láttam még valamit, bár nála elb.szták az exbarátnős videóval. Azt mondja, nem lesz túl a csajon soha, erre két kommentem van: 1. Dehogynem, 2. Hát ha minden nap ő simogat a táncpróbákon, és folyamatosan szem előtt van, úgy tényleg a büdös életben nem leszel túl rajta.
Bozsek Márk nem tetszett, gyenge volt, Csordás Ákos szintén, wtf?

Úgy összességében meg megint egy nagy kérdőjel volt a tematika és a dalok összhangja, nem sok szerelmes dal volt benne, maradjunk ennyiben.
A végére meg nagyon kellett Adélka és a dekoltázsa, Bencének még a hangja is elment, nagyon gáz volt. :D
nyuszi01 2013.10.27 12:20:53
@aranyláz: egyetértek veled, én is ugyanígy gondolom, hogy pont leszarom, hogy vannak-e hamis hangok, ha az előadás attól élvezhető és magával ragad. Köszönöm a megfogalmazást!! :)
nyuszi01 2013.10.28 20:40:51
@Kemencés Szittya Buci: nem is arra gondoltam, amikor élvezhetetlenül hamis, és kb a falat kaparom... (mint tegnap Anikó párbajdala) Hanem arra, amikor lehet, hogy 1-2 hang félrecsúszik (és zenei képzettség híján az ember észre se veszi, mert annyira nem feltűnő - csak a zenei múlttal rendelkezők hallják meg), de maga az előadás hangulatos és magával ragad.
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
nyuszi01 2013.10.20 22:02:30
Marcinak igenis nagyon jó a hangja, csak szar dalokat kapott az élő műsorokban, azt ennyi... Ezeket a számokat még az eredeti előadótól se bírom meghallgatni, annyira hígf.s az összes. Végig olyan dalokat kellett volna kapnia, mint amit a castingon is énekelt vagy most a párbajban.
Lilike meg szegény annyira szürke, hogy a mentorházig azt se tudtam, hogy létezik. Most se azért maradt bent, mert annyira hű de jó volt (még Alföldi is Marcit juttatta volna tovább), hanem mert 2 szavazattal több volt neki, mint Marcinak. De ki fog ő is hullani 1-2 körön belül, azt akkor majd odab.szhatja... Tegnap is béna volt, ma is, Marci simán leénekelte, és volt benne érzelem is. A kiscsaj meg csak billegeti magát, mert olyan nagyon dekoratív, de már meg lett neki mondva, hogy eléggé jelentéktelen, szóval nemsoká megy ő is.

De hogy Anikóra ki a fene szavazott, az számomra rejtély, mert olyan hamis volt, hogy még a fülem is belefájdult, a mentorok kamudumájáról meg nem is beszélve, miszerint nézni jobb volt, mint hallgatni. Most őszintén, ki az, aki szerint jó nézni ezt a görbe lábú, kancsal nőt?

Tegnap egyértelműen B. Lili, a By The Way és Tünde voltak a legjobbak, bennük van fantázia, illetve még a Csordás Ákosban is, bár tegnap ő egy kicsit halovány volt. Danics Dóra se volt rossz, de könyörgöm, vki irtsa már ki belőle ezt a maníros előadásmódot meg az enyhe nagyképűséget, mert ezen fog elcsúszni a dolog!!
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
nyuszi01 2013.10.13 21:46:10
Bírom, hogy itt mindenki mindig kva nagy zenei szakértő, mindenkinek van zenei múltja, de legalábbis látott már énektanárt távolról. Én vállalom, hogy szimplán tetszik-nem tetszik alapon hallgatom a tehetségkutatós dalokat.
Szerintem az idei felhozatal magasan veri a tavalyit, itt többször találják el a hangokat, mint anno JFK és Stone együtt.

Geszti csapata szimpla marketing: egy magas bulvárfaktorral rendelkező expornós (akinek a hangja tényleg sokszor "bölényhang", de a tegnapi Crazy szerintem nagyon jó volt, nekem bejött ez a feldolgozás, és olyan blues-os volt - messze tegnap volt a legjobb, külön öröm, hogy még a szöveget is tudta, és nem csak elhalandzsázta az egészet); egy évek óta ismert celeb (BK Szabi), aki nem kva szar, de annyira nem is kiemelkedő, viszont legalább hallgatható, és SMS-mágnes. És végül a tavaly elbukott Danics Dóra, aki ha megszabadul az összes idegesítő manírjától és ellenszenves egyéniségétől, akár még meg is nyerheti az idei X-et. A tegnapi dala sztem baromi jó volt, sok ilyet még tőle.

TGabi csapatából akit csípőből kivágnék, az a Szabó Ádám, mert harmonikázni még mindig jobban tud, mint énekelni, és nem a hangjával van a baj. Totál merev a srác, semmit nem mozdít meg bennem, idegesítően jófiú, és tegnap még hamis is volt. Marcellt nem értem, miért kellett átmarcizni, és azt se értem, miért egy ekkora f*s számot kellett neki adni, mikor az ő hangjával sokkal jobb dalokat is elbírna. Csordás Ákos meg zseniális, a döntőbe várom.

Alföldi telitalálat a zsűribe, bár a magázódása furcsa, de az értékelései nagyon ülnek. Az ő csapatában egyértelműen BLili a legjobb, PLili se rossz, de kicsit jelentéktelen szegény, nekem a mentorházig fel se tűnt, hogy ott van. Eckert "Jennifer Aniston vagyok" Anikó meg egy totál kérdőjel számomra, nulla hang, idegesítő hisztis p..a, aki állandóan csak bőg, és valaki igazán megmondhatná nekem, hogy mit látnak ebben a csajban, milyen egyéniséget, mert én az elejétől fogva nem látom, csak azt, hogy egyre idegesítőbb. És inkább Lady Gagára emlékeztet, smink nélkül, x meg max a lábában van.

Csikidám Robi az X-Faktor Somlója, csak egy árnyalattal viccesebb megszólalásokkal, amiknek ugyanúgy nem sok értelme van. A csapatai közül egyértelműen a By The Way a legjobb, nem tudom, miért húzták le őket a cikkben és egy-két kommentben is, mikor a tegnap este egyik legjobbjai voltak. Az MDC tipikus tinizenekar, a Fat Phoenix meg a női sms szavazatokat szállítja majd 100%-os biztonsággal. Bár úgy tűnik, az MDC nem hozta a tiniszavazatokat, ki is hullottak, de a kövér főnix eyecandy énekese még ott lesz jövő héten is.

Lilu félelmetes, hogy mennyire nem képernyőre való még ennyi év műsorvezetés után is, Istenes Bence meg tényleg inkább vonuljon a háttérbe, nem való neki a nagyszínpad meg az élő műsor. Ez a két ember együtt meg borzalmas, erőltetett poénok, semmi vicces, semmi kémia köztük, siralmas.

A műsor maga jó, ígéretes felhozatal és zsűri, meglátjuk, mit hoznak ki belőle.
Hát végre kibukott Aliz és New Bartha alkalmi kufirca, természetesen Enikő szállította az infót Non-Stopnak, aki egy kis szar játszma után egyből nekiugrott New Barthának. Ez utóbbit se ejtették a fejére, még neki állt feljebb, majd egy jól irányzott „sekélyes” jelzővel…..
Zsófiék végre válnak, Luca sokkot kapott, amikor meglátta Vilibá pucér pélóját, amint Bözsi mama felé közelített, Peti pedig úgy tűnik, végre beújít egy nőt magának – természetesen csak ha nem belezi ki először a csaj faterja. Kocsmában nyitunk, Peti és Roxi (a…..
Szóval Nórának poszttraumás stressz-szindrómája van, aki ezt kimondja egymás után ötször, az jutalmat kap. New Bartha sikeresen megdugta Alizt, mert a kis szőke azt hitte, hogy Non-Stop megint félrekúrt. Úgyhogy ennek örömére ő tényleg félrekúrt, míg Non-Stop kivételesen…..
Néhány kórházas jelenetet hagytunk a hátunk mögött, ami Zsófi még mindig Kristen Stewartos arcát és Zsolt Vészhelyzetes szerkóját jelenti. Apropó Zsolt: Andi jött és lerombolta, amit még tudott, vagyis eltiltotta Barthától a kis bucifejű Bölcs Oszit, szóval Zsolt most már…..
Tehát kissé megint lemaradtunk, és mindenki azt hiszi, hogy feladtam, de nem, itt vagyok megint. Barátok közt sose unalmas az élet, ez abból is látszik, hogy Zsoltból egy vadállat lett, aki napi szinten elagyabugyálja Zsófit, Gizike rúd helyett Laci farkán pörög, Balázs továbbra is…..
Szóval ott fejeztük be az előző részt, hogy New Bartha elég erősen fontolóra vette, hogy nekimegy Old Barthának, és befekteti Zsófi mellé a balesetire. Balázs is alkotott, megbütykölte Peti Trabiját, ami ennek ellenére simán elindult, szóval vagy Balázs kúrt el valamit, vagy a…..
Zajlik az élet Barátok közt, Miklós is kikerült a (majdnem) sittről Nórának köszönhetően, Zsolt pedig lelécelt Bölcs Oszival katonai kiképzőtáborba, de még onnan is van energiája csesztetni Zsófit, telefonon. Hát igen, Bartha szeme mindent lát, olyan, mint a Big Brother. Tamara…..
Na, ez a két hét három hétre nyúlt, sőt, majdnem négyre, de nem az én hibámból, elhihetitek. Amikor ismét visszakapcsolódtam a BK-ba, olyanokat pislogtam, hogy na még. Vadiúj szereplők, kínaival smároló Linda, Hooters-é avanzsált Rózsa bisztró, Zsófit pofozó Bartha,…..
nyuszi01 2013.05.01 21:30:18
@Torghelle AIR Sándor: óó nagyon köszi a kiegészítő infókat!!! :D :D