Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szergej3

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stephen Lund naponta 70 kilométert teker le, és egy GPS-es alkalmazás segítségével kerékpározásával a várostérképekre különböző dolgokat rajzol. Mióta a projektet elkezdte, több, mint 22000 kilométert tekert le (leghosszabb rajzához 220 kilométert kellett megtennie).  ..
Szergej3 2019.05.17 22:50:14
@FlybyWire: A legtobb GPS alkalmazas a nem folytonosan mert pontok kozott egyenes vonalat huz. Ezert lesz egy egyenes vonal ha bemesz egy alagutba, vagy a hegyek kozott elveszik a jel. Ha az amberunk kikapcsolja a GPS-t, es a kovi pontnal bekapcsolja, mar meg is van a haztombon at huzo egyenes vonal.
Az MU után ezúttal a városi rivális próbál egy visszautasíthatatlan ajánlatot tenni a Juventus elé, hogy elcsábítsák a francia középpályást. Miközben folyamatosan röppennek fel a 80-100 millió eurót kínáló pletykák, már egyértelművé vált, hogy mindössze 5 csapat…..
Szergej3 2015.02.02 12:30:41
Ez a találmány annyira zseniális, hogy szinte már egy lépésnyire vagyunk csak a víztablettától. Az az igazság, hogy feltalálhatnának egy ilyet a túrázók számára is, sőt nekünk nagyobb szükségünk is lenne rá, hiszen gyalog több idő elérni egy-egy víznyerő helyre, ha…..
Szergej3 2014.12.03 16:00:59
1: Ha bringázni mész, annyi vizet vigyél amennyi elég + fél liter!! Anélkül veszélyes, aki szokott hosszú távon bringázni az tudja miért.(Természetesen nem a 20kmes bringautakra gondolok)
2: Nagyon gyenge a hatásfoka, az 'akár fél liter víz óránként megfelelő körülmények között' virágnyelven annyit tesz, hogy 2 deci ha szerencséd van. De még ha a fél literrel számolunk az is nagyon kevés.
3: Jó lenne ha lenne elég hatékony napelem ami ezt rendesen működteti, de sajnos nincs. A hordozható hűtőláda lehet kibír egy napot akksiról ha keveset nyitogatják, mert az zárt és hőszigetelő. Ebbe viszont ömlik befele a környezeti hőmérsékletű levegő. Sokkal több energia kell azoknak a hűtőbordáknak a megfelelő hőmérsékleten tartásához, hogy valóban jól működhessen.
4: A páralecsapatással termelt víz desztillált, de még ha nem is teljesen tiszta akkor is nagyon alacsony ásványi anyag tartalmú. Sportolás közben ugye érthető módon nem a legjobb. Pláne nem állóképességi sportnál, mint a bringázás.
5: Sokkal nehezebb és drágább, mint pár másfél literes palack víz a hátizsákba/pár kulacs aki azt szereti jobban.
6: Nem valami erős benne a szűrő, ha meg mégis azt kb. 10 kilométerenként cserélni kéne a por és egyéb levegőben lévő szennyeződések miatt.
7: A feltaláló a University of Applied Arts hallgatója. Valóban nagyon jó design és használható ötlet, csak a számokkal nem sikerül sehogy használhatóra kijönnie.
Bizonyára emlékeztek még: a 2-es metró vonalán, mielőtt az Alstomok forgalomba álltak volna, volt, hogy a megállóban állva már messziről látszott, hogy jön a metró, mert reflektora teljesen kivilágította az alagutat. Ez, a közlekedésőrültek körében első lámpasora miatt…..
Magyarországon 20 év óta először, a nemzetközi érettségit nem fogadják el emelt szintű érettséginek. Még angol nyelvből sem. Mindezt az emelt szintű érettségire való jelentkezési határidő lejárta előtt egy nappal közölték az érintett diákokkal. A kerületünkben a…..
Szergej3 2013.03.19 10:40:21
Az épület Észak-Korea felsőbbrendűségét hivatott bemutatni, ám a kívülről tetszetős építmény belül tökéletesen üres. Húsz évig épült a phenjani Ryugyong Hotel, mely kívülről futurisztikus luxusépületnek tűnik, ám ha belép a látogató – már aki beléphet –…..
Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nyilatkozata szerint az oktatási kormányzat szabályozná a kéttannyelvű iskolák működését. A hírverésből főként az ütötte meg a fülemet, hogy a „hazafias nevelést szolgáló, szemléletformáló” történelmet csak magyarul taníthatják…..
Szergej3 2012.09.26 19:56:27
Én pedig éppen most vagyok kéttannyelvűs 10.-es, 2 év múlva IB(en.wikipedia.org/wiki/International_Baccalaureate) tanterv szerint tervezek tanulni, ami csak angolul játszik. Ha jövőre elveszik az angol nyelvű törit ott kb. esélyytelen lesz az első fél/negyed évben tanítani megfelelő szókincs nélkül.
Már-már kötelező minden újdonságot eldobálni és leejteni a földre, miért is maradna ki ebből az új iPhone5 amit mivel mással eresztenének össze, hanem a Samsung Galaxy SIII-mal. Nézzük hát, hogyan bírják korunk csúcskészülékei a gravitációt és a térkövet. ..
Nem rég egy barátommal arról értekeztünk, hogy az internet 34-es aranyszabálya extrapolálható a metálra is: ha valami létezik, abból van metál. Ha nem is műfaj, akkor legalább banda vagy legalább egy dal épül az adott témára! Keservesen kutattunk, de valóban nem sok olyan dolgot…..
UPDATE: A thenextweb.com-hoz eljutott nem végleges sajtóközlemény szerint már a 2012. április 23-i héten elindulhat a szolgáltatás. A Google által biztosított ingyenes tárhelyről, a Google Drive-ról szóló első pletykák és sejtések már majdnem olyan idősek, mint maga az…..
Szergej3 2012.04.02 22:42:23
@Jegkoko: Biztos lennének akik használnák, de az emailt nem 100 megás fájlok küldésére találták ki. Én személy szerint torrenten keresztül küldeném el azt a filet, és csak a .torrentet, vagy a ma trendi mágneslinket küldeném emailben.
Egy ilyen kilátásért és a hozzá tartozó 225 négyzetméterért 26 millió dollárt kérnekIngatlant vennél és van a célra egymillió dollárod? Ebből itthon lényegében simán kielégítheted minden józan otthonteremtő igényed, legyen szó egy panorámás belvárosi lakásról, vagy…..
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..