Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonszoá

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval a Vastagbőr blog egyik kommentelője kiderítette, hogy amikor pénteken megírtuk az M1 Híradó hirtelen jött mémérzékenységét, elhallgattuk a legfontosabb részletet. Nemcsak a köztévé, hanem a Kossuth rádió is leadta ugyanazt a válogatást. Igen, az a Kossuth rádió, ahol…..
Posztsorozatunk előző két részét itt és itt találják. JÚLIUS A Showtime bemutatta a Ray Donovant, szerettük, a magyar nézők júniusban meg a TV2-t szerették, azt viszont már korántsem, hogy VV Éva lejáratta az országot. Negyedik évadot kapott a Falling Skies, nem kell a…..
A közmédia vadonatúj csatornával köszönti a karácsonyt. Elindította a régóta vágyott, az archívumra épülő legújabb tévéprogramját. Köszöntsük együtt az M3-at! Adjon az Isten Jó ideig csak monoszkóp-szerű ábrát adott a szerző által a Telekom hálózatán nézett új…..
bonszoá 2013.12.21 19:25:26
@Unbiased: Egyelőre ne sajnáld, hogy nem látod.
comment:com Így indult el az M3 2013.12.21 13:30:00
Itt az M3 történetének első három perce, a monoszkóptól az első station id-ig. Sajnos a szignál után nem jelent meg Kudlik Júlia egy tuják közé beállított fotelből, pedig ha valahová, hát a retrócsatornára igazán visszahozhatta volna a tévé a bemondókat. // Post by…..
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - írja az átlátszó.hu az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésre hivatkozva. Ahogy a cc megírta, a Végzős kezdők című sorozat szellemi atyja rendezőként,…..
bonszoá 2013.12.03 19:30:54
@figyeloe: Egy ideig azt hittem, csak az én szemem káprázott. Én is olvastam, odavágós sztori.
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
Sikertelen kísérlet történt a közmédia új weblapjainak bevezetésére. Csak a véletlen arra tévedő netezők vehették észre, hogy valami nem stimmel az oldalakkal. Médiaklikk "Minden névválasztás üzenet" - mondta Pintér Dezső 1987. május 23-án reggel 7:50-kor, amikor a Magyar…..
UPDATE: a szavazás december 8. vasárnapig tart, utána értékeljük az eredményeket! Nyitott kérdés még minden oldalról, hogy ki vezesse Budapestet 2014 őszétől. Az Országgyűlésben, úgy tűnik, maradhat a rezsicsökkentés Fidesz, szocikkal és Jobbikkal fűszerezve, és már csak az…..