Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greece

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A húsz évvel ezelőtt Marosvásárhelyen történt magyarellenes pogromról, a fekete márciusként elhíresült tragikus erdélyi eseménysorozatról emlékezik meg a napokban a Duna TV. Ha esetleg valaki nem tudná, akkor alig negyed évvel a romániai forradalom után, 1990 március 19-én a…..
Jó ideje már, hogy a Nap-Kelte hétköznapi adásaiban csak két műsorvezető váltja egymást, Apáti-Tóth Kata és Betlen János. Azon szerintem nem csodálkozik senki, hogy nincs kínzó hiányérzetünk Bánó, Orosz, vagy Aczél miatt, de most új műsorvezető érkezik a stúdióba.…..
greece 2008.05.15 15:51:51
Néha jó az, ha az ember beteg, és nem megy be a munkahelyére reggel hatkor, mert így kényelmesen megnézheti az Árpátlanított Koffeinmentest. Mondjuk van ennek hátulütője is, mert arra igazán nem számíthat a forró, citromos teát szürcsölgető szerencsétlen (én), hogy olyan…..
Minden idők legjobb orosz videóklipje ( természetesen ez még mindig a második). Leszbikus tinik? Höhöhö, bakfitty... Hiába no, '69-ben már Sztálin is kegyetlen diktátor volt. ..
Idióta kacatok Bazinagy motor 2007.12.17 12:17:00
Igazán nagy motor és a kép alapján még működik is, 80 000 dollár az ára. 2.3 méter magas, több mint 1.5 tonna és 300 lóerős. Mindez a monstrum képes 62 mérföld/óra sebességre. Gizmowatch..
greece 2007.12.17 12:36:12
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
Kepes most jól megmondta a Tv2-nek, meg odavágott személyesen Bárdos Andrásnak is. Ráadásul a Tv2 Mokka című műsorában, a folyamatosan hárító Jakupcsek Gabriella előtt. Kepes szerint a Tények tényszerűen hazudott, és etikátlanul ferdített az otthonszülés szabályozásával…..
Kedves barátom bukkant rá erre a gyöngyszemre a Wizzair brüsszeli járatán. A nagyszerű Wizzit magazin gyanútlan tördelője áthallásokkal teli lapoldalt gyártott. Nem elég, hogy Varsó alá rakta illusztrációnak Parlamentünket: a kép alatt üzent a sorok között olvasni…..
greece 2007.11.02 12:39:38
Hála istennek a világ kicsi: a Sandokán zenéjét ugyanaz a csapat, vagyis Maurizio és Guido de Angelis írta, mint a Terence Hill & Bud Spencer filmekét, Emilio Salgari kalózregényei pedig állítólag inspirálták Sergio Leonét is sziklaarcú hősei megteremtésében, ki tudja,…..
greece 2007.10.31 12:51:38