Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korrektember

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bumerángként pattog a "legyen területi alapú a rendszám" gumicsontja - téma volt januárban, de megint napirendre került, ezúttal Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság…..
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
korrektember 2012.08.13 10:55:36
A magyar sport helyzete katasztrofális. ???

Nézzük csak az alábbi linken a táblázatot.

hu.wikipedia.org/wiki/Az_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kok_%C3%A9remt%C3%A1bl%C3%A1zata

Izrael 14 olimpián vett részt, ezalatt sikerült 1 arany, 1 ezüst és 5 bronz érem. Az izraeli sport helyzete viszont rózsás.

Végülis...
korrektember 2012.08.13 11:14:17
A versenysport és a tömegsport két különböző természetű dolog. Az előbbi a szórakoztató ipar része, utóbbi pedig az egészségügy alkotóelemének tekinthető.

A sokkal szélesebb rétegeket kiszolgáló tömegsport sokkal többe kerül, mint a versenysport.

A tömegsport ott lehet fejlett, ahol sok pénz van, erős a gazdaság, a technológiai fejlettség magas. Az nagyon jó, ha egy országban nagyon sok uszoda működik és reggelente bárki betérhet egy kellemes úszkálásra, magánedzésre, mert a versenyzők, a klubok nem foglalják le a pályákat. De az uszoda rengetegbe kerül, meg sokba kerül a focipálya, a tornaterem, a csónakház, stb. És ha van is, lehet, hogy hiába. Lásd a budaörsi új uszodát. Alig néhány ember használja. Mert drága a belépő. Mert nincs idő, dolgozni kell. Vagy csak éppen nincs meg a sportolás általános kultúrája, igénye.

De azért a show műsorokat is szeretjük. Fanyalgunk, hogy nálunk nincsenek Barcelona szintű focicsapatok. Mi uygan nem nézünk Videotont! Egy MU-t, azt igen, az Eurosporton, vagy a Milánt. Mert Milán szurkolónak lenni az menő! Versenysport! Igen, a jó az kell, különösen, ha nem magyar!

De egy Gyurta, vagy egy Berki! Azon csak fanyalog egy tőröl metszett liberál szocialista!

Az a baj ezekkel az olimpikonokkal, hogy van hozzájuk tapadva egy undorító jelző: MAGYAR.

Ha csak ezt a szót lehetne valahogy negligálni az olimpából, mindjárt nem lenne semmi probléma.

Na dolgozzunk ezen még egy kicsit!
Kedves Szeretteim! Én, a Magyar Haza első Fülkeforradalmárja szabad akaratomból, tiszta tudattal és feltöltött akkumulátorokkal kinyilvánítom a következőket: 1: Isten, Haza, Család! Vagyis ha meghal az Isten, jelen esetben én, akkor ne essen kétségbe a haza, hogy mi lesz a…..
Nem szoktam gyakran egyházi vezetőket dicsérni, de ez úttal mindenképpen kivételt teszek: szeretnék gratulálni Köves Slomónak. A döntése, hogy fogadja Szegedi Csanádot már önmagában figyelemre méltó, ezen felül pedig a közleménye, amit a találkozó után kiadott, egyszerűen…..
korrektember 2012.08.10 22:44:52
@ivrilider: A zsidósághoz tartozni, zsidónak lenni annyi, mint részesülni azokban a privilégiumokban, amiket e közösség biztosít tagjai számára. Ma csak előnye van annak, ha zsidónak tudhatod magad.

Mi okból titkolták volna el a gyerek elől a származását? Hát nem lehetsz ennyire korlátolt!
korrektember 2012.08.11 21:36:55
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Szerintem te magadra is magasról szarsz! De lelked rajta. :) vagy mi...
korrektember 2012.08.11 21:40:28
@városjáró: Nem lepne meg ha Kövesről meg az derülne ki, hogy az ő nagyszülei meg nyilasok voltak... Olyan szép kerek sztori lenne.

:) Erre igyunk!
Újabb aranyérmeink vannak Londonban, már kétszer annyi, mint amennyit a legutóbbi, pekingi olimpián szereztünk. Jelent ez valamit? A materia­listáknak biztosan semmit. De talán van abban valami, hogy egy nemzet sportteljesítményei pontosan mutatják az adott nép pszichikai és mentális…..
korrektember 2012.08.10 14:10:11
@wernhervonbraun: Megnevettettél!

Még csak véletlenül sem pozicionálom középre magam, inkább egészen jobbra.

Szabad és kell is szélsőségesen fogalmazni, amikor annak van itt az ideje és a téma megkívánja. De ha egy jobboldali bolondot csinál magából a szélsőségesnek tetsző, ámde hatalmas ostabaságaival, azzal általánosan árt a magyarságnak, annak a nemzetnek, amit pedig (gondolom én) szolgálni szeretne.

Ha valaki felidézi szegény Bácsfi Diána közszerepléseit, akkor talán belátja igazamat.
korrektember 2012.08.10 14:39:29
@wernhervonbraun: Igen ritkán kapok jobbról támadásokat hozzászólásaim miatt. Most kifejezetten élményszámba megy ez a nagy hőbörgésed!

Egyébként mi az, hogy "leleplezése"? Biztos leplezést akartál írni...
Mikor a magyar politikatörténet Al Capónéja berúgta a magánnyugdíjpénztárak trezorjainak ajtaját, és követelni kezdte a felhalmozott lóvét még azt mondta: ide a pénzt pubik, kaptok helyette virtuális tallért játszani. Majd. Eccer. Ha jók lesztek.  De alig dübörgött ki az…..
korrektember 2012.07.31 15:00:16
@Fabius:

Ugye elővigyázatosságból jött a bácsi, nem készenlétből!?

(A kisfiúkat nem kiengedni felügyelet nélkül...)
korrektember 2012.07.31 15:40:49
@Zébácsi: "Mentségemre szóljon, hogy nekem ez terápia."

Ettől sem fogsz meggyógyulni. Fordulj inkább pszichiáterhez.
Hiba volt az országot bóvli kategóriába sorolni, teljesen egyértelmű, hogy sohasem voltunk azok. Az utóbbi egy hét nagy ralit hozott a magyar eszközök számára. Erősödött a forint, zuhantak az államkötvény hozamok. A magyar államkötvények hozamai forintban 7-7,5% körül,…..
korrektember 2012.07.21 12:41:11
@dr Kangörény: Tudom, hogy valakinek fizetni kell!

Csak tudnám, nektek miért jó az, ha mindig csak velem akartok fizettetni? Nem lehetne, hogy most ne csak én fizessek, hanem mások is beszálljanak?

Ti itt a blogon szinte mind közepesek vagytok, mint én. Tulajdonképpen akkor kit győzködtök arról, hogy hagyjon már fel Orbán a középosztály preferálásával?

A minimálbérések nyomorúságára apellálni meg kifejezett bolsevik sajátosság! Megsarcolni az alkotóképes középrétegeket és a sarc egy részéből megvenni a deklasszált tömegek szavazatait, a többi résszel pedig a komprádor elit zsebét tömni ki! Áhhh, ez nem az én politikám.

Hogyne tudnám! A Fidesz a magyar burzsoáziát erősíti, és abból nekem nincs direkt hasznom. De a magyar nagytőke oldalvizén evezni még mindig könnyebb, mint az idegen tőke szembeszelével küzdeni. Sajnos, de nem vagyok üzlettársa a Simicskának, se a Pálmai Klárinak! Mégse köpködöm őket, mert tudom, nélkülük megint jönne az MSZP és a DK, aztán nekünk (mangunkféléknek:) annyi lenne, végünk, mint a botnak.
korrektember 2012.07.21 12:56:59
@Brendel Mátyás:

Persze, bocsánat, nagyképű voltam! Alkotni, valami értéket létrehozni, csak a minimálbéresek tudnak! Szerencse, hogy vannak! Mi középosztálybeli, polgári emberek pedig hálásak vagyunk nekik, hogy valaki még dolgozik is ebben az országban. Mert ha mindenki középosztálybelivé válik, akkor ki fog itt dolgozni? :)

Mi az informatikusok, elektromérnökök meg orvosok csak lógatjuk a lábunkat, vakargatjuk a pöcsünket, vagy mást, és elvárjuk a sültgalambtól, hogy belerepüljön tátva felejtett pofánk közepibe! De legalább tisztelettel viseltetnénk a minimlbéresek tömegeinek szószólói felé!
Korábban én is gondolkodtam már a mindenféle traffipax fotót nézve, hogy amikor csak egy rendszám látszik a képen, az mennyire bizonyító erejű. Cs egy ilyen helyzeten akadt fenn, ti mit tanácsoltok neki, mit tegyen? Elnézést kérek, hogy hozzátok fordulok a problémámmal, de…..
korrektember 2012.05.29 09:52:11
Egyfelől, ha magad is tudod, hogy szabálytalankodtál, szádat befogod és fizetsz!

Másfelől, filozófiai szempontból nézve, ha mindenki betartaná a szabályokat, a költségvetés elmosdana vagy 50 milliárd forint büntetési tételekből befolyt pénzről. Ez nagyon hiányozna!
Rögvest kiadnák a rendőröknek, hogy ha törik, ha szakad márpedig büntetni kell, hogy az állam tervezett bevétele meglegyen! Akkor aztán a szerencsétlen rendőr elkezdene csalni, trükközni, hogy bennünket megszívathasson, mi mást tehetne? Gondolom a törvényeket is úgy módosítanák, hogy lehetetlen legyen betartani és jövőre törvényesen is lehessen büntetni. Plussz a büntetési tételeket is jól meg kéne emelni, ha a faszari magyar szabálytisztelettel akar takarékoskodni.

Én is úgy vagyok a büntetéskell, mint a benzinnel. Egy tank benzin, 25 ezer. Egy bünti 30 ezer. Közlekedni kell, ahhoz benzin kell és ha normális ember vagy a sebesség korlátozásokat 10-15 km/h-val túl is léped, szükségképpen be kell kalkulálni évente 3-4 büntit is. Ez is a közlekedés költségeinek részét képezi. Ha nem tudod megfizetni a benzint, nem autózol, ha nem tolerálod a büntiket, ne autózzál.

Amúgy meg igenis kellenek a notórius gyorshajtók, mert ők fizetik be a költségvetésbe az elvárt büntetések zömét. Nekünk, normálisoknak már csak a maradékot kell kiizadni. Ezért mondom, hogy nyomjátok azt a kurva gázpedált, ne akarjátok, hogy a normális vezetőkre szálljanak rá a rendőrök. Ők is emberek, nekik is el kell tartani a családot!