Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laci hegyaljáról

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. április 8, vasárnap.Ekkor még a Hír TV-ben Kálmán Olga vezetett műsort, az RTL Klub pedig Baló György műsorvezetésével 20 részes választási vitasorozatot szervezett, melyet miniszterelnöki vita zárt. Klasszikus, a rendszerváltás óta megszokott színvonalú választási műsorok voltak ezek,…..
laci hegyaljáról 2019.04.10 14:30:12
@Rettegek mert ballib vagyok: Már TJ is megmondta "A szakértelem, ócska bolsevista trükk". Sajnos igaza volt 2002-2008 között lehúztak minket a klotyón a szakértők. Ültem sok-sok regionális konferencián és szégyenkeztem, hogy a szlovák 12%-os növekedés mellett mi 2,5%-ot produkálunk. De bíztam bennük és 2006-ban is rájuk szavaztam .... Istenem ekkora lúzerséget.
Az EU-t kritizálni eretnekség, a büntetés pedig a kiátkozás. Azok érvelnek így, akiknek két dolog a legfontosabb: a vita és a demokrácia. Itt tartunk. A Tavares-jelentés kapcsán újra lángol a vita, hogy hol is van Magyarország helye Európában. Abban szerintem egészen biztosan…..
Valós román őstörténet: a vándorlási elmélet.És akkor a végkifejlet. Ha a románok nem a dákok leszármazottai és nem éltek mindig a mai románia területén, akkor kik ők és honnan származnak? Két kiindulási alapunk van: az egyik a román nyelv maga, a másik pedig az írott…..
laci hegyaljáról 2012.07.18 12:22:03
@Cunctator140: A képes krónika, elérhető a neten is. Ez egyértelműen erről beszél. Sőt az összes középkori krónikánk, sőt az osztrák tankönyvekben is ez van, sőt azok a buta osztrákok még az avarokat is magyarnak tekintik. Az osztrákok annyira buták, hogy a magyart még le is szkítázzák. De ha véletlenül kínai vagy indiai forrásokhoz jitsz hozzá (Aradi Éva nagy tudója és kutatója) akkor azok a buta távolkeletii népek is összemossák ezt a hun magyar rokonságot. De az is lehet, hogy nekünk hazudtak ...
laci hegyaljáról 2012.07.18 12:26:16
@hami: Mi értelme hamis történelemre, hamis alapokra építkezni. Előbb utóbb összerogy.
"Bevezetés" a román őstörténetbeA román őstörténet bizonyos értelemben egyedülálló dolog a történettudományban, ugyanis amellett hogy központi szerepet játszik a román nemzeti identitásban, szigorúan tudományos érvekkel könnyedén megcáfolható az összes eleme.…..
laci hegyaljáról 2012.07.18 12:09:54
@Landauer Szilárd: Te nem magyar vagy?
Liberatórium A világ igazi urai 2012.06.29 07:23:00
(Figyelem: komolytalan írás, bár a tanulsága nagyon is komoly!) Az írásom apropója, hogy Magyarországot megtámadták. Legalábbis könyv már van róla. Mint várható volt a könyv azonnal nevetség tárgyává vált a nem Fidesz-barát blogokon, amire az alkotók sértetten névtelen…..
laci hegyaljáról 2012.07.05 09:37:29
@Lord_Valdez: hu.wikipedia.org/wiki/Market_Garden_hadm%C5%B1velet
ehhez hasonlókat olvastam Én "Marketgarde" hadműveletről. De lehet olvasni mást is, hiszen a történelem is relatív (attól függ honnan nézzük). Szóval pajtikám - ha már pajtások lettünk, ha nem is kenyeres - jegyezd meg minden relatív: a hülyeség is. Az nem hülyeség ha valaki a saját tudása ellen cselekszik, az elvetemültség. Mint ahogy az is elvetemültség, ha valaki liberálisnak hirdeti magát és ennek ellenére lehülyéz mindenkit, akink más a véleménye, erről is csatolnék linket, csak a megismerés miatt: hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus. Szóval pajtikám nehéz sors a fizetett megmomdó embereké, nem iregyellek, talán egyszer még szabad is lehetsz ebben az életben, de ahhoz meg kellene ismerned önmagad és ezen keresztül a világot.
A foglalkozásától is eltiltanám azt az elemzőt, aki ezen adatok alapján akár a Fidesz biztos bukásáról, akár most is megismételhető győzelméről beszél – írtam pár napja a friss közvélemény-kutatási publikációk kapcsán. Ennyivel azonban nem lehet megúszni, hiába a…..
laci hegyaljáról 2012.06.14 14:42:32
@Balt: Fel kellene ébredni, erről beszélek. Több pénz csak úgy lesz ha csinálunk ... magunknak. Több pénzt az embereknek, de nem az államtól. Ismerős ugye?
laci hegyaljáról 2012.06.14 11:04:34
@concret: Pedig nem vagyok Liberális. Csak teszem a dolgom, gondoskodok magamról a szeretteimről, közben pedig befizetem az adót. Mindeközben eszembe sem jut, hogy mit adhatna az állam. Sőt azt gondolom, hogy a magyar ipar halálát a pályázati rendszer jelenti, mivel jobban megéri pályázni, mint profitot termelni. Azt gondolom, hogy a jóléti társadalom hülyét csinált az emberekből Elvette tőlük Önmagukat, az önmagukba vetett hitüket. Így nem is gondolják hogy bármit meg tudnának oldani ... Én arra gondolok, hogy vissza kell adni az embereknek az Önmagukba vetett hitüket, visszaadni csodát: képesek teremteni. Ehhez pedig el kell venni tőlük a cuclis üveget. A megoldás nem a politikában, az emberekben van. No ezt kategorizáljátok be :)
laci hegyaljáról 2012.06.14 12:04:26
@concret: Képzelőerő és bátorság kellene. Le kellene ülnünk és tisztázni mi is az állam feladata?
Szerintem minden olyan dolog, amit egyénileg nem lehet megvásárolni. Azaz: külső határok védelme, belső rend fenntartása, igazságszolgáltatás .... oktatás 14 éves korig stb. (Egyébként most ezek nem működnek) stb. Kiszámolnánk ez mibe kerül? és ehhez szabnánk az adókat. Nagyjából 5%-os adótehernél tartunk. Következő körben a bónuszok: ingyenes vagy kedvezményes egészségügy, +x%. Az adófizetők szavazhatnának kell vagy sem, és sorba ugyanígy az összes fontos kérdésről ...
Tisztázni kellene, hogy mit miből és mennyiért kötelessége tenni az államnak. Rossza hallgatni, amikor emberek arról beszélnek, hogy pl.: a tömegközlekedés fenntartása, a parlagfű irtás, a kerítés festés állami feladat. Lengyelországban miért nem az? Az egyén rossz gazdasági döntéseiért (Baumag ügy, deviza hitelezés) miért az állam álljon helyt. Felelőtlen egyének, hozzájuk hasonló felelőtlen képviselőket választanak. Így nem csoda hogy az állam bort iszik és vizet prédikál. Bár szerintem az állam nem is tudja mit iszik ....