Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutya23

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x01 2011.08.23 06:38:00
Itt a magyar Jersey Shore, a tapló reality, vagy szürreality (nem az én találmányom, de fasza) műfaj non plus ultrájának hazai kiadása, ami akkor és csakis akkor lehet sikeres, ha a casting jól sikerült - a képek alapján nem rossz a felhozatal, a gyökérségmérő kilendült pár beállításnál, de az igazi…..
Kutya23 2011.08.23 07:23:36
"Ha a légitársaság bedőlne, az a rekordáron privatizált reptér jövőjét is veszélyeztetné, és jelentősen megnehezítené és megdrágítaná az ország légi megközelítését" - mondja az Index cikk második mondatában Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs…..
  Vannak olyan papok, akiket idegesítenek a híveik. Valamennyire érthető, mert a hívek ott siránkoznak, csoszognak, révülnek előttük, de szerintem egy ügyes pap leplezi viszolygását.   Van egy mise, amire rengetegen járnak, mert jó időben van, jó helyen. Ez a tihanyi…..
Tardai történetek Hetvenkilenc 2009.07.08 13:00:00
A Petinek mindig mondogatta a faterja, hogy ha göcs van a fában, azt jobb hagyni a faszba, nem nekiesni, mer' csak megugrik rajta a szerszám, azt' sebet ejt, rosszabb esetben megnyomorít. Meg hogy ez az életre is igaz, nemcsak a deszkára. Dehát az asztalosság veszélyes üzem, az élet meg…..
Azt kajakra vágjátok, hogy Nyelvész Józsi nem habisztire emberkedik a Szlengblogon! Annyira ferenc a csávó, meg annyira adja a tematikát, hogy most csutkára akasztott egy fullos goldenblog első helyet kult kategóriában!A punágerek szerintem mostantól konkrétan rápörögnek, azt'…..
Tardai történetek Hetvenhét 2009.06.30 11:00:00
Benőke, baszod, vonzza a gázos csajokat. A legutóbbi volt a csúcs, a Faja órákig vinnyogott a saját poénján, hogy hallod, ez hogy nézett hajnalban, mikor hívtuk neki a taxit, propán, bután. Így is vonult be a bula a legendáriumba, PB Erika. Ráadásul igazából Edina volt.…..
Tardai történetek Hetvennégy 2009.06.18 18:00:00
Kockának az a kurva nagy szerencséje, hogy a balatoni házkiadóknak nincs közös feketelistájuk. Ha lenne, az arc lenne a top kuntakinte, a spanjai meg a gyökerek. Így viszont minden évben legyakhatnak egy-egy házat, persze mindig más helyen, nyárindító hosszú hétvége címén.…..
Kutya23 2009.06.18 18:41:12
Józsefnek 2x2 óra alatt sem sikerült nullás igazolást kapnia az APEH egy zugfiókjában, ahol hatan voltak előtte, mert az alkalmazottak elszabotálták az ügyintézést. Őt például 2x hajtották el új céges meghatalmazásért teljesen kamu ürüggyel, csak hogy ne kelljen (mintegy 2…..
Kutya23 2009.04.09 16:53:50
Kutya23 2009.04.09 16:57:40
Sly egy három résztvevős koccanás egyik szereplőjeként szembesült azzal, hogy a biztosítók nem szeretnek fizetni. Az Allianz nem hisz a saját ügyfelének, aki elismerte a felelősségét, de a szemtanúknak és a helyszinelő rendőrnek sem, inkább az elnyelés szabályaira hivatkozva…..
Úgy tűnik, legszentebb ereklyéink sincsenek biztonságban. Kezdődött azzal, hogy a budapesti utcai zavargások idején egy életre beleszerettem a Romantikus Erőszak "100 százalék magyar" című számába, ami az amúgy tök unalmas nemzeti rock mesterműve, a Romantikus Erőszak…..
Kutya23 2009.02.17 13:20:23
Egy újabb sztori a múltkori után, amire nem passzol a "Rendőr persze sehol!" aranyköpés, ami mindennapos erre felénk. Luy egy csöppet bepöccent egy tilosban parkoló sofőrre, aki leszarta a mondandóját, de végül megjöttek azok is, akik aztán nagyobb hatással voltak rá. A…..
"Engedelmükkel még annyi időre szükségem van, hogy elmondjam, hogy a magam részéről kezdeményeztem, hogy mostantól más műsorkészítési kihívásokat kereshessek magamnak. Ezért jövő héttől Krizsó Szilvia vezeti ezt a műsort, és hadd reméljem, hogy támogatni fogják őt.…..
Klasszikus sofőrtrükk a zsebre dolgozás. sokat írtunk róla, a mostani sztori igazi patináját az adja meg, hogy olyan embert kúrtak át a legszakállasabb módon, aki állítása szerint életében először ült sárga buszon. A zsebre történő "jegyeladás" lényege persze nem…..
Gergely smart pontjaival nem megfelelően járt el a benzinkút, úgyhogy kis vitatkozás után panaszt tett. A Shell kivizsgált, elnézést kért és ezentúl beépített embereket küld a befenyített dabasi kúthoz. Megkaptam a Shell rásbeli válaszát is a panaszomra, és telefonon is…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..
Kutya23 2008.09.11 14:04:37
Városjáró kapott egy lesújtó levelet a II. kerületi önkormányzattól, miszerint legkorábban jövőre, de inkább 2010-re várható csak, hogy felújítsák a Hűvösvölgyi utat: A Hűvösvölgyi út útfelújítására vonatkozó tervek  (a Budakeszi út Hidegkút között)…..
Kutya23 2008.09.04 15:53:55
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
Végre nem csak a királyi postát lehet szapulni, arra már úgyis van egy zsírúj blog. Úgy tűnik a UPS magyar végén is előfordulnak komolyabb koordinációs kihívások. Például, hogy a német címzésű misztikus "Kocskemét" nevű város telefonos segítség nélkül is…..
Kutya23 2008.07.17 13:38:28
Ebben a gusztustalanul monszunjellegű időben az embernek kell valami igazán pozitív hír, hogy kirángassa a sárral teli gödörből. Mi Jocótól kaptuk meg a túléléshez szükséges boldogságpirulát, ebben a levelében: Az interware oriasgeneratora mellett is all mindig ket nagy merci,…..
Az oké, hogy étterembe nem megyek piknikkosárral, no de kóser-e, ha egy zenei fesztiválon a droggal - muhaha - és a szúró-vágó fegyverekkel együtt a kapuban elveszik a vizemet is? Hol a határ a fogyasztásra kényszerítésben? Kell-e majd fizetni a Toi-Toiban és kötelezővé teszik-e…..
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
Kutya23 2008.07.09 14:10:25
Kutya23 2008.07.09 14:13:03
Ezt a csodás üzenetet a kecskeméti buszpályaudvaron, egy "riléj" ablakában találtam.Üdv!balgEz igen. Sejtettük mindig, hogy a homokon könnyebben fellobban az indulat, áttüzesedik a büszke magyar mell, a sarok meg amúgy kurucosan fúródik a laza, magas sziliciumtartalmú…..