Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The man without a nickname

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azaz teltebb, kerekebb, egészséges keretek között. Korábban megvető szemekkel néztek az emberek ezekre a nőkre, leginkább a többi nő, de ebben a haladó korban ez is változni látszik. Valószínűleg a médiának köszönhetően, hiszen így olyan világhírű plus size nőket ismerhettünk meg, mint Ashley…..
The man without a nickname 2019.03.31 15:42:55
@Boar.: Ennyire ne legyen szar érzés dagadtnak lenni :D
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
The man without a nickname 2018.12.16 13:05:47
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Húsz évvel ezelőtt működött egy remek étterem Badacsonyban. Szeremley Huba volt a ház gazdája, és a helynek annyira jó volt a híre, mint manapság a szemesi Kistücsöknek. A Szt. Orbán azonban többször is üzemeltetőt váltott, majd bezárt. Még szerencse, hogy Badacsony borászai, vendéglősei, termelői…..
Az amerikai nézőknek úgy látszik, pont annyira tele van a töke a The Walking Dead-del, mint nekem, és mindezt azzal fejezik ki, hogy egyszerűen nem nézik a sorozatot. Pedig nem is olyan régen a TWD volt a legnézettebb heti sorozat az USA-ban, verte a The Big bang Theory-t 18-49-ben és a vasárnapi…..
Rékasi Károly tegnap reggel, az RTL Reggeli című műsorában járt, ott, ahol az a Kiss Ramóna a műsorvezető ezen a héten, akivel 14 éven át együtt játszottak a Barátok közt című szappanoperában. Ramóna párja az a Fehér Tibor, aki például az MTVA Csak színház és más semmi című sorozatából ismerhetünk,…..
The man without a nickname 2017.09.29 10:13:21
A Super Bowl után, február 5-én tér vissza a tévébe az ultimate akciósorozat, a 24, a Legacy alcímű évaddal, ami pont úgy 12 részes lesz, mint a legutóbbi, Londonban játszódó évad, aminek végén Jack Bauert elviszik az oroszok. A Legacy a múlthoz nem kapcsolódik, legalábbis eddig a promóig nem tette,…..
Nem nyugszanak a kedélyek a Sky Arts új sorozata, az Urban Myths körül, mely azzal háborított fel egyeseket, hogy egy fehér színész, Joseph Fiennes játssza benne Michael Jacksont. Tegnap már megírtuk, hogy a sorozat rendezőjét whitewashinggal vádolták meg, és azóta megszólalt a 2009-ben elhunyt…..
The man without a nickname 2017.01.12 12:56:52
www.billboard.com/files/styles/900_wide/public/stylus/108725-2001_michael_jackson_invincible_617_409.jpg
Tényleg pont úgy néz ki mint egy baszott néger. Szánalmas a hiszti.
Minden évben felkúrja az agyát az ember a 90 fős HFPA díjkiosztóján, azon, ahol tavaly a legjobb vígjáték/musical kategóriában az a Mentőexpedíció nyert, ami ugye arról szólt, hogy egy pali a Marson ragad és a saját üröülékében termeszt krumplit. Jó, ha így nézzük, akár valami eszement vígjáték is…..
The man without a nickname 2017.01.09 11:26:08
The man without a nickname 2017.01.09 11:59:55
@Roltii: Szerencsére ez nem igaz, az utóbbi években csupa fos filmben nyújtott semmitmondó alakítást (pl. Thor). A Westworldben baromi jó volt.
Redditen nagyjából minden felhasználó azt játszotta a Westworlddel, amit a Man In Black az igazi vadnyugaton, és a játék mélyebb szintjeit kereste. Nos, páran rá is akadtak a jelek szerint, legalábbis akkora véletleneket találtak, amik már túl vannak a sima legyintésen. Spoileresen folytatjuk,…..
The man without a nickname 2016.12.08 12:49:03
@The Real Batman 07: A barátok közt sztorija nem akkora kihívás, javaslom azt :P
Tényleg egyre jobb a sorozat, régen láttam már ennyire jól felépített történetet - persze ha Will = Man in Black, akkor menjenek a picsába, de ezzel várjunk még...
The man without a nickname 2016.11.24 09:18:42
@kaamir: Nézni is kéne, nem csak bámulni. Akkor talán kicsit jobban értenéd.

- MIB: A felesége öngyilkossága után kezdett oda járni. A lánya gyűlöli, mert szerinte azért lett öngyilkos a felesége, mert ő egy utolsó genny, de jól leplezi. Erre rá is jön ő is a westworld-ön belül. Bármit is tesz nem érez semmit. Azért hajkurássza a labirintust, mert attól reméli, hogy valami majd végre feldobja a kiüresedett életét.
- William: A való életben egy szervilis lúzer, aki a főnöke testvérét fogja majd elvenni. A világon belül, viszont rájön hogy több van benne mint amit mutat. Végre kiáll magáért, és az elveiért. Viszont balfasz módon beleszeret a robotnőbe, és azzal tölti az idejét, hogy neki próbál segíteni.
- Dolores: Rájön, hogy vmi nem oké a világgal amiben él, és ki akar lépni az áldozati bárány szerepből amire a narratívája kényszeríti. Szabad akar lenni, azért mászkál a Williammel, mert egyrészt beleszeretett, másrészt meg tőle reméli, hogy útbaigazítja a labirintus felé. Sőt, a fejében ott dolgozik Arnold kódja is, ami szintén a labirintus felé irányítja.
- Ford: Ő a szellemi atyja a Westworldnek, az édesgyerekének tekinti, bármit megtesz azért hogy az ő kis privát királysága legyen. És nem mellesleg szerintem a hallhatatlanságon dolgozik, hogy vhogy átültethesse magát robottestbe.
- Bernard: Itt félig igazad van, hiszen Bernard azt teszi amit Ford mond. Viszont ha nem lenne Ford, akkor egy lelkiismeretes programozó lenne, aki azon dolgozna hogy az androidok minél élethűbbek legyenek.
- Charlotte: A befektető cégben igazgatótanácsbeli tag. A cég érdekeit képviseli, ami az androidok viselkedését irányító kód kilopása, hogy abból mindenféle okosságokat fejlesszenek maguknak. Mivel Fordé a szellemi tulajdon és nem hajlandó megosztani, ezért bármit hajlandó elkövetni, hogy megszerezze.
The man without a nickname 2016.11.24 10:22:39
@szociál: Igen, igazad van. Gyorsan újranéztem a jelenetet. A felesége halála után kezdett el újra a parkba járni, de járt ott korábban is.
The man without a nickname 2016.11.24 15:37:14
@MikeBoy: Amit én nem értek: a két fasz karbantartó hogy a bánatban nem bukott le már régesrégen, hogy segítik a madámot? Főleg, hogy volt egy rész, amikor Elsie egy videófelvétellel zsarolt meg egy harmadikat? Kizártnak tartom, hogy egy ilyen cégnél ne legyen egy olyan bizonsági protokoll, hogy a karbantartókat akik az androidokon dolgoznak 24/7 figyelik munkában, nehogy vmi hülyeséget csináljanak.
Hogy a házasság intézménye kiüresedőben van a nyugati civilizációban közhely. De mi van az esküvővel? Miért van az, hogy bár sok esküvőn és lakodalmon voltam, egyiken sem tudtam jól érezni magam? Az esküvői szertartás egyidős a házasság intézményével és bár eltérő kultúrák eltérő rítusokat írnak…..
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
The man without a nickname 2016.10.24 09:58:41
@rozsdamentes arcél: Mivel minden adás elé leül 1M+ néző, ezt erőteljesen kétlem.
Harmadik epizódjához érkezett az HBO Westworld című szériája, mi pedig ismét jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel...
The man without a nickname 2016.10.18 14:05:03
@Neoprimitív: Igen, ahogy Neoprimitív mondja. Lee (story kitaláló pszichopata) figyelmét hívja fel az egyik munkatársa, hogy az egyik vendég rengeteg androidot megölt. És az volt rá a válasz, hogy az a vendég azt csinál amit akar.
1916. decembere. Zsidó német katonák ünneplik a hanukát a harctér közelében az első világháborúban  ..
The man without a nickname 2016.09.26 11:20:50
@advocate1: Hja, mehet rá a Brazzers vízjel :D
Y-GEN A bayerzsolt-hatás 2016.08.22 10:00:00
A bayerzsolt-hatást már régóta le akarom írni, sokszor sok témában jutott eszembe, hogy klaviatúrába öntsem, de végül sosem történt meg, max eldugott kommentek és tweetek formájában. De most egyszerűen nem lehet nem közzétenni: bayerzsolt-hatásnak hívjuk azt amikor egy írás, beszéd vagy bármilyen…..
The man without a nickname 2016.08.22 17:03:29
@a BircaHang Média szerk.: Norvégiai Köztársaságok? Nincs több kérdésem bíró úr.
Onnan folytatjuk, ahonnan két hete abbahagytuk, hogy Madison és két gyereke a családi házuk menedékéből nézik végig, ahogy a szomszéd faszi megtámadja és vélhetően megeszi a tulajdon feleségét. Madison ráparancsol a gyerekeire, hogy ne nézegessenek kifelé az ablakon, mert abból…..
The man without a nickname 2015.09.15 19:48:24
@Bruti: Sajnos egyet kell értenem.
Joggal várhatnánk el, hogy Magyarországon a bírák és legfőképpen az Országos Bírósági Hivatal elnöke független és pártatlan legyen. Sajnos, ez azonban nincs így. Íme 10 dolog, ami megkérdőjelezi Handó Tünde pártatlanságát ...és még 7 tulajdonság, ami vezető…..
The man without a nickname 2015.07.13 19:38:59
@Rudi Kató: Kimaradt a chemtrail meg a haarp meg a gonosz gyógyszerlobbi vakcinástól :D
Napok óta terjed a pletyka, hogy ismét elmarad a Hegyalja fesztivál (idei nevén Kingdom of Hegyalja). Elértük Kovács Pétert a fesztivál egyik főszervezőjét, aki a Lángolónak megerősítette a hírt, valóban elmarad a rendezvény. Az okokról annyit mondott, hogy a fesztivál…..
The man without a nickname 2015.07.02 12:58:46
gg
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
The man without a nickname 2015.06.25 16:17:01
@tarara: Olyan ostoba vagy ihajcsuhaj. Hacsak nem lesz közös a kerítés Szerbiával , mindkét fele magyar oldalon lesz, így aki menekültnek mondja magát, annak a magyar hatóságok kötelesek elbírálni a kérelmét....
The man without a nickname 2015.06.25 16:19:30
@Trackers: Na a blokkmotor elnyelte a kommentem, szóval: Hacsak nem lesz közös a kerítés Szerbiával mindkét fele magyar oldalon lesz, így aki menekültnek mondja magát, annak a magyar hatóságok kötelesek elbírálni a kérelmét.
Szóval, hogy neked is tiszta legyen: a csilivili kerítés csak parasztvakítás a sok hülyének, mint amilyen te vagy.
The man without a nickname 2015.06.25 16:23:55
@tarara: Ismétlem, a kerítés mindkét oldala magyar oldalon lesz. Buta fasz.
Minden igaz geek számára jó hír, hogy 2014-ben is el voltunk látva a sci-fi- és fantasy-irodalom igencsak vaskos szeletével. Ráadásul nem csupán a nemzetközi piac régebbi vagy frissebb termései értek ide, hanem születtek bőséggel a magyar piacon is újdonságok. Ezekből próbáltuk…..
The man without a nickname 2014.12.27 11:21:06
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
The man without a nickname 2014.09.24 16:34:10
@jobbos: Helen Mirren, Oprah Winfrey, Betty White, stb.
Ha nem akar gyereket az ő dolga, semmi közöd hozzá.
Nemrég az Eötvös utcába költöztem. Soha nem éltem Pesten korábban (8 év Tas vezér utca a Feneketlen tónál, majd 8 év a II. kerületben). Legközelebb megírom, miért hagytam ott a Rózsadombot. A három hét alatt még nem ismertem ki a környéket, de kezdem érezni, hogy bekerültem…..
The man without a nickname 2014.09.23 12:41:42
@nikita: A sajt az egyik legjobb fehérjeforrás + alacsony a szénhidráttartalma is. A diéta meg nem azt jelenti hogy nem eszünk, hanem hogy visszafogjuk a szénhidrát- és kalória bevitelt, megnöveljük a fehérjét és sportolunk vmit.
A Facebookra pár napja kitettük, hogy hat év hallgatás után megjött az első új Slipknot-dal, most meg itt van hozzá a klip is. A The Negative One dalban van minden, amiért a Slipknotot szeretni lehetett. Első hallásra nem változott semmit a csapat azzal, hogy elvesztette a…..
The man without a nickname 2014.08.06 07:13:30
@sixx: A metalinjection honlapja már délután 1kor a hivatalos Slipknot youtube channelre mutatott, hogy kijött az új klipp, te faszkalap.