Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kidon

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap három rendkívül mulatságos témára sikerült rátalálom a hazai sajtóban. Egyenként talán nem is vennénk észre, míly kínosan röhejessé lett világunk, de így, hogy sikerült e három ügyet egy napra időzíteni, be kell látnom, igaza van a jóistennek, ha azon gondolkozik,…..
kidon 2012.06.27 16:17:55
@Terézágyú: Pont ez az! Mert a csak a pénz számít nekik!
Két érdekes nyilatkozatot hallottam a tegnapi hírműsorokban a mezőgazdaság helyzetével kapcsolatban. Két hír, amelyekre külön-külön szinte már csak legyint az ember, de így együtt nagyon ütős. Először egy sertéstenyésztéssel is foglalkozó gazda panasza szólt, miszerint…..
kidon 2012.06.25 10:56:51
@Pepibubó: " Jönnek majd még hozzánk Nyugatról szájtátva bámulni, milyen sikeres mezőgazdaságunk lesz minekünk, milyen jól fogunk élni!"
Volt már ilyen! Pl. a 70-80-s években%!
Lehet, hogy a pártokat már mindenki megutálta, a választásokra a legtöbben mégis elmennének. És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen, mint ami a legutolsó közvélemény-kutatásokból elsőre látszik. Ezt fordíthatná meg esetleg az…..
kidon 2012.06.22 17:12:05
@Wegam: Olyan vagy mint a cigány lova: Nem vak, hanem vakmerő. De azért add csak a hülyét, jól áll neked. :-)
Egy tegnapi hír szerint A Debreceni Ítélőtábla ma jogerősen három és fél év letöltendő börtönre ítélte különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás miatt Varga Tamás Sándor üzletembert, a Fidesz egykori gazdasági tanácsadóját. (…) a bűncselekmények lényege az volt, hogy Vargáék…..
kidon 2012.06.22 12:14:39
@Vidéki: Tévedés azt gondolni, hogy abszolút független a birói hatalom. Az ítélet nagysága/milyensége már a bíró kijelölésekor eldől. Ugyanis a bíróság elnöke szignálja ki az ügyeket a "megfelelő" bíróra.
Konklúzió: hamis érvekkel, hamisan játszol kedves "vidéki".
Vastagbőr Ki Mit Tud kérdezni? 2012.06.20 09:01:00
Egy kis közszolgálatiság.* Hátha valaki még nem hallott róla, hogy a Bodoky Tamás által indított, és bő 1,5 hónapja már Mong Attilát is sorai között tudó atlatszo.hu május 29-én elindította a KiMitTud nevű portált, ahol közérdekű adatokat lehet igényelni. Bárki kérheti…..
kidon 2012.06.20 15:47:35
@Kurt S. Earp: Nálad a pont! Tökéletes elemzése a mai helyzetnek. :-/
kidon 2012.06.20 15:50:51
@Dr. GGG77: Pedig ti választottátok ezt a hatalmat. Ezért hát térdre imához! :-/
Derülök itt csöndben a pártállami egyházak inkább önbecsapó mint naiv hiszékenységén. A vágyvezérelte gondolkodás olyan nevetséges téveszmék egészen mély befogadására készteti őket, mint például ez a legutóbbi is, mely szerint az, aki úri gusztusa szerint tömi őket…..
kidon 2012.06.16 16:04:42
@vakapad: Bizony! Csak az olyan hülyék foglalkoznak a tényekkel, akik emlékeznek a pár évvel ezelőtti viselt dolgokra. Az okosok azok csak a mának élnek, és még azt is elhiszik, ha a nagyvezír azt mondja nekik: ezentúl a Nap nyugaton kél, keleten nyugszik. Gyáva népnek nincs hazája, ostoba népnek meg nem lesz. :-/
kidon 2012.06.16 16:23:13
@maroz: "Matolcsy is milyen remekül tolja ugyanezt: igen, ofkorz, hogy ma mi vagyunk Európa balfaszai, de majd jövőre!"
Bocsánat. De! Nem balfaszai, hanem jobbfaszai! :-))
"Szerintem aki ezek után nem húz el a picsába, de legalábbis tízezer kilométerre Magyarországról, hanem a Népszabiban van pofája értékről, erkölcsről, szembenézésről hadoválni, az mutogathat nekem grafikonokat, csak éppen körberöhögöm."
Vajon ez a címeres jobbfasz is elhúz a picsába, vagy legalábbis tízezer kilométerre Magyarországról???
Nos? Szerinted? :-/
kidon 2012.06.16 16:35:04
@maroz: "Olyan pedig egy szövegen belül, hogy "hihető" és "Gyurcsány" szerintem manapság elképzelhetetlen."
Jaaaa, hogy Gyurcsány fóbiában tetszik leledzeni? Az máááás. telesen mááás.
Akkor már értem a logikáját. :-P
  Tudjuk meg, miért kellett egy szinte még gyerek gumigyári munkásnak meghalnia.   Miért nem beszélünk azokról, akik szó szerint a két kezük munkájával teszik lehetővé, hogy a mindenkori miniszternek legyen mit elosztani, elvonni, átalakítani, ide-oda pakolni? Miért nem…..
kidon 2012.06.14 15:32:50
@istvan190200: Az egyetlen komoly hozzászólás amit olvastam ebben a troll dömpingben. Ez az ország azért tart itt, mert nagy ívben leszarják polgárai a másikat. akkor meg pláne ha valami baja van. Magyarország, szar emberek szar országa, persze kivéve a csókos oldalt. Nekik nagyon is jó ország. Így fog ez egészen addig folytatódni míg fel nem nő egy olyan nemzedék amely nem hagyja magát ennyire kizsákmányolni.
Hogy mikor? Ha elzavarják ezt a semmire kellő bandát!
Akkor, de csak akkor lesz élhetőbb. :-/
A kormányzó szociálliberális szövetség (USL) elsöprő győzelmét hozta a hétvégi helyhatósági választás Romániában. Az USL a szavazatok több mint felét söpörhette be, 35 százalékot verve a második helyezett Demokrata-Liberális Pártra. A korábbi pozícióit nagyjából…..
kidon 2012.06.12 19:12:08
@Antoninus Pius:"-Ezek szerint tényleg igaz, hogy csak birkák, farkasok, medvék, vámpírok, meg yetik laknak ott? Jéé.."
Nem! Ott erdélyi emberek laknak! Magyarok, románok, svábok, stb. stb. És még valami: Erdély soha nem volt Magyarország. Erdély mindig önálló volt! Hol királyság önálló részeként (helytartó irányította), hol fejedelemség, hol önálló autonómiaként. Egyébként már az 1700-s években is heterogén volt.
Erdély lakóinak nemzetiségi megoszlása: 47% magyar, 34% román, 19% német (szász és sváb).
Úgyhogy nem ártana kedves Fidesz droid, ha utánanéznél a tényeknek mielőtt ostobaságokat fecsegsz.
Hutyibetyárnak igaza van mikor azt állítja, hogy nem homogén Erdély lakossága. Csak az ostobák és a manipulátorok állítják ennek ellenkezőjét. :-/
A Demokratikus Koalíció honlapja interjút közölt Gyurcsány Ferenccel, az emberrel. A beszélgetést Kerecsényi Zoltán, az MSZP Pápa és környéke Szervezete elnökségi tagja jegyezte (Valószínű, hogy jelenleg a DK helyi szervezete hasonló titulusának tulajdonosa). Ezúton szeretnénk…..
kidon 2012.06.12 12:17:09
@baum: Lesz Orbán vs Magyar Vizsla is???
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..
Történelmi tapasztalat: minden diktátorban együtt munkál a túlzott magabiztosság, valamint a bizonytalanság, a félelem a hatalom elvesztésétől és annak következményeitől. Magyarország teljhatalmú ura ma egyszerre mutatja magát határozott, ereje teljében lévő győzőnek, s -…..
kidon 2012.05.23 09:47:58
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): "Ezzel annak a 1,5 millió embernek, aki jelenleg eltartja az országot semmi baja nincs, ugyanis ők (mi) most is kurvára melózunk.
A maradék ingyenélő nyuggernek, "C" kategóriás segílykésnek lesz ez ellen kifogása, akik már 22 éve azt szavazgatják meg, hogy ez a dolgozó kissebbség hogy tudná őket minél jobban eltartani."
Igazad van! nem kell nyugdíjat adni senkinek sem! El kell venni mindenki nyugdíját! Az egészségügyi ellátásért meg mindenki fizesse meg a teljes díjat. A gyógyszerekért szintúgy! Az oktatást teljes költségén fizesse meg mindenki. Az alapokítást is! És ezentúl mindenki fizessen meg mindent az értékén. Az utak hidak stb. építését, karbantartását! A rendőrségi és a honvédségi védelmet is! Stb. Stb. Stb.
TE ÖKÖR!!!!!! :-/
Talán nem rugaszkodunk el túlzottan a valóságtól, ha azt állítjuk: Szabó Máté nevét nem sokan ismerik az országban. Pedig 2007-ben őt választotta meg a parlament az alapvető jogok országgyűlési biztosának. Mielőtt azonban bárki rosszul érezné magát, azt is hozzá kell…..
kidon 2012.05.23 09:25:21
@Munchausen: Hát akkor nosza, oszd meg velünk e nagy titkot te báró. :-)
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
kidon 2012.05.23 08:03:43
@Tallono: KURVA ANYÁD AZ A RIBANC AKI MEGSZÜLT EGY ILYEN ÁLLATOT!!!!!
Tóth lomozik, de ha tud, elmegy tanúskodni     Alsózsolcán a mérhetetlen nyomorral szembesültünk, Tiszalökön találkoztunk boldog cigányokkal is, Kislétán pedig akár egy polgármester választást is eldönthet, ki mennyire pártolja a romákat. A legbrutálisabb lövöldözés…..
kidon 2012.05.09 18:52:10
@nmy: Mi lenne ha te takarodnál el? Nem hiányoznál a kutyának sem! -"-
14 óra 20 perckor jött ki az MTI híre ami Ángyán József "igazi arcára mutat rá". A hír egy blogbejegyzésre hivatkozik, egy olyan blogra amiről életünkben nem hallottunk. 16 óra 30 percig senki nem találta a blogot az interneten, aztán meglett. Addig ezt írtuk:…..
Miért csak a szlovák médiából lehetett megtudni, hogy a Két Haver néhány kilométer villanyvezetékért, gázcsőért, pár kínai befektető kegyéért kivette az agendából a szlovákiai magyarokat és mindössze a nemzeti futballstadionok építéséről és a fociról beszélgettek…..
Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.Mivel…..
kidon 2012.04.27 17:21:35
@Mária: "Finkelstein, aki az Egyesült Államokban is nagy feltűnést keltett azzal, hogy konzervatív politikai tanácsadói múltja ellenére 2005-ben polgári házassággal legalizálta több évtizrdes homoszexuális kapcsolatát,"
Nocsak nocsak. A sorstársak egymásra találtak?
Ezek szerint a buzi amerikaiak segítik a buzi fideszeseket?
A buzi fideszeseket szó szerint kell érteni!
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Nincs baj, budaigyula ébren vár. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Több, mint ami a mesében elő van írva!(via) Miről ismered föl a fidesz…..
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kidon 2012.04.26 19:04:59
@dukeekud: Esetleg lehetne előírni a tiszta alsót, no meg három menetdalt és egy varrókészletet is. Ja, majd elfeledtem a négy centis hajat is hozzávágni.
Nem hozzád, ámbár az sem lenne egy elhanyagolható élvezet.
ismered a mottót? Tudod... Aki hülye az dögöljön meg. És te nagyon hülye vagy. :-/
kidon 2012.04.26 19:29:21
@Dövan: "Beszorítod a farkát az ajtóval, majd amikor kiengeded, nagyon boldog lesz!"
Nagyon tévedsz! Ugyanis ha kiengeded úgy elmegy, eliszkol, hogy sosem látod többé. Hát ez történik most szegény hazánk jobb sorsra érdemes képzett fiaival, lányaival. Szar ország voltunk a rendszerváltás előtt, és szar ország lettünk megint. Aki teheti menekül. :-/
  Előbb Pozsgay Imrével, majd Szűrös Mátyással jelent meg interjú a Magyar Hírlapban: mindketten arról vallanak, hogy az előző rendszerben milyen megpróbáltatások érték őket. Az ember csak kapkodja a fejét, ha mindenki ekkora ellenálló volt, Bolgár…..
kidon 2012.04.14 08:46:46
@Kandeláber: Nem csak KB tagok voltak, hanem PB tagok is.
S mint tudjuk, a PB volt az akkori rendszer legmagasabb, döntéshozó csúcsszerve. Ezen tények ismeretében kell megítélni a két volt öreg bolsi mostani gusztustalan viselkedését.
Összességében a Fidesz hozta a tegnapi napot, még akkor is, ha néhány napig nehéz lesz elmagyarázni a fanatikus híveknek, hogy a sérthetetlen, lezárt ügyű Plagi bának miért kellett 72 óra alatt mégis csak távoznia. Amúgy Schmitt Pál beszéde maga volt a hazugság, egyetlen…..
kidon 2012.04.03 12:43:44
@blaubner: Szerintem nem élvezi. az viszont biztos, hogy a fidesz droidok rá vannak állítva, hogy rácsapjanak minden megmozdulására, akár mit is mond. Pontosan ez mutatja mennyire félnek a fideszesek gyurcsánytól. Ha nem félnének tőle, nagy ívbe leszarnák. De így?
Bár a tolvaj Schmitt lassan távozik, Károlyit pedig Horthy és Rákosi után Orbán is emigráltatta, történt még egy fontos dolog Magyarországron. Átadták a kecskeméti Mercedes-gyárat.A gúny és szánalom tárgyává lett köztársasági elnök megbízója elégedetten nézett…..
kidon 2012.03.30 09:19:32
@hattyú: A hülye az hülye! akkor is ha Fidesz és orbán imádó, és akkor is ha bigott maszop hívő!
Az okos más kárán tanul! A hülye, sajátján! De az igen hülye még azon sem!
Hát ez vagy te! Az igen hülye! Ezért tart ott az ország, ahol.
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
kidon 2012.03.29 13:51:07
@dr. ShanghaiKid: 100%-ban kizárni? 1-ben sem lehet!
Ez a legvalószínűbb forgatókönyv amit leírtál.
De úgy kell nekünk. Megérdemli ez a hülye nép. Még jó, hogy nincsenek lezárva a határok, mint anno a rákosi rendszerben.
Lehet menekülni ha nincs más megoldás. :-/