Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.Leery

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
off2 Végre ősz, végre iskola! 2019.09.01 08:16:44
Halihó! ..
D.Leery 2021.02.24 09:01:55
@Talpig Jimmy: sznobok társaságává vált a HV, és mint mondtam sokszor nem is értem, miről folyik a beszélgetés. Kevesen vannak, akik hozzátesznek a műsorhoz.
Téged, mmkk előre teszlek a sorrendben :D
D.Leery 2021.02.24 09:04:14
@D.Leery: ez is én vagyok :D
D.Leery 2021.02.26 21:31:05
@Talpig Jimmy: köszönöm, kedves vagy, hogy nem hánytorgatod fel :D Azért is vagyok ilyen laza, mert már régebben is megengedted nekem, hogy írhatok, ahogy tudok :D A biciglin én is elképedek néha, de Vásárhelyen tényleg így írják.

Ma kicsit szomorú vagyok, mert Moh nagyon ki fog esni. Nem értettem, miért megy be egy hokis a vv-be, ez nonszensz, a hokisokra ragadnak a lányok, utazhatnak, meg minden.

Én szalajtós biciglit adnék mindegyiknek és ereszteném, hadd menjenek.
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
D.Leery 2021.02.24 08:39:03
@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: szerintem ez egy szerepjáték volt, a Merci-Moh nyűglődésre célozva. Bálint megmutatta, hogyan lehet lerázni egy úgymond szerelmes lányt: 'bohóc' vagy és kész. Én nem látok többet ebben.
D.Leery 2021.02.24 09:10:39
@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: szerintem, Vivi és Bálint is azt hiszik, a nézőknek tetszik ez szeretlek, nem szeretlek műsor, hiszen már kétszer visszaküldték Merciéket. Miért ne játszanák el ők is a végére?
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, egy kedves és pozitív hangvételű HV-t terveztem mára, aztán egész hajnalban, reggel és délelőtt görcsölt a gyomrom, úgyhogy nemtudom mi lesz ebből. Lilakápi volt tegnap a vacsora mellé, nagyon remélem hogy nem az a bűnös étel, ami tönkretette…..
D.Leery 2021.02.22 14:02:11
@Egyfejű: Virág képeit néztem meg a FB-n.
Ez a lány brutálisan lecsúszott az utóbbi egy-két évben. Ott van egy rendes, megbecsült család, nem átlagos anyagi háttérrel, és amit mi láttunk: alkoholizálás, gátlástalan szex, nem tudja hány partnere volt eddig, egy garázdaság miatt megfigyelés alatt tartott személy nevelgeti a világ szeme előtt. Sajnálom a szülőket nagyon, de Virágot is, bár ő most nem érzi ennek szükségét.
Van egy olyan érzésem, hogy az X-faktoros lehetőséget Virág egyféle kárpótlásként kapja a csatornától, mint lehetőséget, hogy mentse a menthetőt.
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
D.Leery 2021.02.20 23:58:28
@Egyfejű: már a mókusos sztorinál éreztem, ami most már nyilvánvaló: jó bölcsőben ringattak téged.
D.Leery 2021.02.21 09:03:03
@Magentax: Bálint nem tartotta esélyesnek Danit, de ezzel a támogatással most kezet tett proliúr szavazóira.
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
D.Leery 2021.02.19 13:44:14
@Majom1Parádé #AntiDani team: igen, emlékszem arra is. Ott kezdem azt hinni, hogy nem tapasztalatlan kislány. Valaki nagyon jó szót írt rá akkoriban, a gyerekhangos affektálására: pedofilgyártó. Ez telitalálat. :)
D.Leery 2021.02.19 22:50:50
Dani indoklása a kihíváson szóról-szóra :DDDDD

"Eljött az idő ugyebárhogy a barátomnak bebizonyítsuk hogy hogy itt a helyem és és tényleg nelegyenekkétségeiafelől hogy megfogom énis csinálni úgy mint ahogy ő is szeretné.
Őőőőőő azalapján döntöttem hogy az elmúlt hetekben visszamenőleg nyílvánvaló voltak a hetek.
Robival nagyon sok problémám volt és-és tényleg nemtudom elfelejteni aztsem amikor összevissza beszélt attól függetlenül.
De visszamentem ugye-bö-ugye hónapokkal is. Ugyebár nekünk is volt nagyonnagyonsok problémánk amit amit ténylegegy tüskelesz a szívemben és én úgyérzem hogy elkéne ezt a tüskét valahogy rendezni a szívemben bár nemtudom hogy hogy
nagyon-nn-nagyonsokat vaciláltam aaa afelől hogy Robi vagy Moh ugyebár ez nemvolt titok de-de amikor nekem a szülinapom volt és azvolt a meghatározó pillanat és köszönöm szépen attólfüggetlenül mindenki ííí ííjjeígyodaálltatok és szülinapomon megcsináltátok azt a zsúrt úgymond.
De-de volt egy megszólalás amikor a szerelmem a atévén megjelent ugyebár nemtudom kihogyvetteészre őő az volt az voltaz első, hogynemismerTÉTEK föl a szerelmemet sMohnak az első megszálamegszólalásaazvolt hogy őőőőő-hmmm-őőő-hh-Bö-Bálint vagyvajvalamiilyesmivolt hogy Bálint egy új versenyző. Ésezezezez ugyebár a vér nem válik vízzé kutyából nem lesszalonna úgyhogymohh tejösszvelem párbajozni"
D.Leery 2021.02.20 12:08:37
@Cérnahuszár a naív: Bálint népszerűsége talán attól is zuhant, hogy szó szerint lef@sta magát, az meg ne pattogjon, nem? A FB-n még mindig magasan vezet, igaz ott Merci is Vivi előtt van.
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
D.Leery 2021.02.18 11:46:09
@Ármándójózsi: ezzel is voltam már megvádolva :D
D.Leery 2021.02.18 11:59:23
@Ármándójózsi: ott is :DDDDD
Kedves Emberek, itt van amire régóta vártunk…A Tv2 definíciója szerint „A 13 részes romantikus komédia Budapesten játszódik, ahol felelőtlen huszonévesek és felelősnek tűnő negyvenesek szerelmi kalandjait és párkapcsolati botladozásait követhetjük nyomon.” Ha csak ezt olvastam volna, akkor lehet,…..
Ez egy ilyen öszvér poszt lesz vagy mi, amiben az írók mondják el, mit, hogy láttak, és köszönik meg mindenkinek a megtisztelő figyelmet. Kezdjük is, véreim...
D.Leery 2016.12.13 07:41:09
D.Leery 2016.12.15 11:33:01
@sixx: kell!
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után…..
D.Leery 2016.11.30 22:33:47
@Mók_Ica: ááá, nem biztos, h sikerült a síbolás, mert a Zsóti kacsáit is lefoglalták
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
D.Leery 2016.11.25 20:55:18
 A Pusztító Ostorlábú, A Málnaszöktető Kis Iparos, A Flegma Tivy megüzente, hogy a Hogy Volt Online magazinnak nyakába baszajt egy pert. Ha ebből lesz is bármi, akkor abban én is szügyig benne gázolok, így engedtessék meg egy kis öntömjénezés. Tivy, Te egy olyan csodája vagy ennek a Földnek…..
D.Leery 2016.11.16 07:55:01
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
D.Leery 2016.11.14 15:55:51
@hereverő heverő: @Plüsscukor: @Cérnahuszár: @É2I: @Costanza: köszönöm :D
Sajnálom, hogy Au nem bontotta ki a témát, mert szerintem is a szponzor lépett egy tököset és meztelenül hagyta a királyt. Szeretnék erről még hallani az öfikben vagy a bennfentes hv posztoloktól, ahogy Zsóti büntetéséről is, amiért kikísérte Kriszt a kapuig.
Bencus is fosik már bele az egészbe, ma 8 éves favágónak öltözött, és képtelen egy egész mondatot végigmondani röhögés nélkül. Mici és Zsolti beszélgetnek, nem nagyon tudok figyelni, hogy miről, mert maradt még egy makacs csipa a bal szemem sarkában, ami az istennek nem akar kijönni, de Zsolti…..
D.Leery 2016.10.27 14:01:51
@Virágék: urist'n, nekem ennél sokkal, de sokkal piszkosabb a fantáziám. talán nem vagyok való ide
D.Leery 2016.10.27 16:15:41
@szörnycsi: kíváncsivá tettél, megkeresem azt a tökéletest, hadd lássam is ne csak nézzem
D.Leery 2016.10.27 17:13:09
@szörnycsi: állítólag szerencsét hoz
Tivy naplója 1.Nedves naplóm!Lassan egy hónapja vagyok ebben a kibaszott csicska villában, de most ez komoly? Hát verek a fejükbe Bamm! MIEZ?!? Angliából jó ötletnek tűnt, de az a baj, hogy sok itt a csikagecikutya. Egyet konkrétan meg is pocsékoltam közülük, de hiba volt, mert negatííííííííív a…..
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
D.Leery 2016.05.29 13:04:29
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Gergőre vall: aki másba beleesik, magának ás vermet
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
D.Leery 2016.05.25 20:17:48
@etikette: nem kötekedésből, de klasszikusokat csak pontosan: a boldogság narancssárga madarát eregette Alekosz :)
Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi…..
D.Leery 2016.04.24 09:25:41
@VV Erőlegény: szerintem is neki ez egy jó alkalom a pozitív változásra, ha képes időt szánni a történésekre, reakciókra, önmegértésre, újraértékelésre, de perszehogy nem így lesz, elsősorban az elvakult barátok miatt is, akik megerősítik abban a hitében, hogy minden jól van úgy, ahogy van.
D.Leery 2016.04.24 09:48:40
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): detto :)

tanulságként megjegyezni: a boszorkányok által küldött energia kontraproduktív
D.Leery 2016.04.25 17:37:15
@paranyuszi:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(bocsánat, sixx, áldás, békesség)
Nagy egók feszülne egymásnak a mai párbajban, mondja Zé, aki a szürke zakóban, barna gatyában és csillogósra suvickolt cipőben tökre beleillik a vidéki gazdákról alkotott általános képünkbe, Sly meg Andy mehet a picsába a gumicsimmával meg a zizegős piacos mackóval...
D.Leery 2016.04.25 17:25:18
@Biriksz_Krokiksz!: alig hiszem, hogy lennének olyan barátai, akik nem tapsolnak és bólogatnak neki. feltehetően azoknak már leharapta a fejét
Anikó feltehetőleg mesemondót reggelizett, hogy ilyen negédes hangon vezeti fel a mai cselekményt, de annyi baj legyen, mert hálistennek az adás felét kitöltő barkácsoló szegmenst látva majd mindenki sírva röhögve fogja felidézni az általános iskolás technika órákat. De előtte…..
D.Leery 2016.04.23 10:11:37
@Cérnahuszár: úgy-úgy, hiába a nagy farok, ha nincs, ami tolja
D.Leery 2016.04.23 11:40:22
@paranyuszi: Heninél szintén: egy hárpiára minek nagy csöcsöket?
  Zé áll a pajta közepén, mint aki beszart, de konkrétan, pipaszár lábait térdben megrogyasztja, és úgy mondja bele a kamerába, hogy egy hónap után a fatmlakóknak szeretetre van szükségük. Szerintem meleg vízre meg áramra, esetleg internetre és egy laptopra, hogy elolvashassák a hogyvoltokat, de…..
D.Leery 2016.04.16 22:41:36
@Pácsó Ármándó: igen, a női rokonok elképzelhető :D
D.Leery 2016.04.16 22:45:57
@Krétagarbó: ez is lehet
D.Leery 2016.04.16 22:52:24