Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B2BSocial

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... és távolabb visszük tőlük a cégeket. Ez utóbbi már az én kiegészítésem. A Facebook tegnapi (2018. január 11-ei) bejelentése arról szól, hogy a jövőben a hírfolyamban az egyes emberek által megosztott tartalmakat fogja előnyben részesíteni a Facebook ranking algoritmusa. Ez, röviden, azt…..
...a Google is sorra került...
B2BSocial Oops... I did it again... 2017.03.07 18:44:43
És valóban...     ..
B2BSocial Ha egy üzlet beindul... 2017.02.24 14:50:56
 Ez is meglenne.   ..
 Mert aki kimarad, lemarad.  ..
Korábban írtunk már a közösségimédia-menedzser ideális tulajdonságairól és fő feladatairól. Most találtam egy új összeállítást a HubSpot-on arról, mennyire különböző, ugyanakkor összefüggő és egymást erősítő szerepeket kell, hogy betöltsön a jó social media manager. Tehát, a HubSpot szerint ezek a…..
Láttyátok feleim, szümtükkel, mik vogymuk: iWiW, pur és homu vogymuk. Azt jó pár helyen megírták már, miért lett vége az iWiW-nek (például itt), én inkább szubjektív nekrológra vállalkozom. ..
Hát ez egy elég nagy meglepetés: 2013 elejére a Google+ globális összehasonlításban feljött a második helyre a Facebook mögött. A FB persze még mindig messze az első közösségi hálózat, de a Google+ olyan nehézsúlyú versenytársakat előzött meg, mint a Twitter, a YouTube…..
  Egy korábbi posztunkban már írtunk arról, hogy jobb ügyelni arra, munkavállalóként miket posztolunk, lájkolunk vagy osztunk meg a közösségi médiában. Most egy friss írás olvasható erről a penzcentrum.hu-n, érdemes elolvasni...
  Érdekes írás olvasható a Socialmediatoday.com-on, bár igazából nincs új a nap alatt. A szerző szerint itt az ideje túllépni az "első generációs" közösségimédia-szemléleten, megoldásokon, és magunkévá tenni a közösségi média igazi szellemiségét. Tehát a…..
Ma érdekes posztra bukkantam a LinkedIn jóvoltából: egy infografikát közölnek a közösségi média fejlődéséről, egészen 1971-ig visszamenve az időben. Amint azt már megszokhattunk, amerikai szemüvegen keresztül - bár, ha belegondolunk, a közösségi médiát (mint ahogy…..
Magyarországon is egyre több álláshirdetés jelenik meg, amelyben (Senior) Social Media Manager-t, Community Manager-t, Online Content Manager-t, Web Content Specialist-öt keresnek. Emellett egyre több (marketing)kommunikációs vagy egyszerűen marketinges álláshoz tartozó feladatkör fontos részévé…..
A MarketingProfs.com-on közzétett kutatás összehasonlította a három legnépszerűbb, közösségi fotómegosztásra (is) használt szolgáltatás (a Pinterest, az Instagram és a Tumblr) felhasználóit. A kutatás természetesen amerikai, mi más is lenne, de  ahogy a korábban…..
Néhány érdekes adat arról, hogyan alakítja át a közösségi média a kiskereskedelmet. Szokás szerint amerikai adatok, de elég jól megmutatják, mi rejlik a horizonton túl. Csak egypár érdekesség: A Facebook-felhasználók 60%-a hajlandó beszélni a termékről, ha valamilyen…..
Viszonylag friss kutatási adatok szerint a válaszadók 22%-a szerint a Facebook még legalább 20 évig húzza. (24% szerint kevesebb, mint öt évig.) A részvénykibocsátás elég katasztrofálisan sikerült, ennek ellenére a válaszadók 82%-ának legalább ugyanolyan jó a véleménye a…..
Pár hónapja tele volt az internet azzal a bombasztikus hírrel, hogy a Facebook kerek 1 milliárd dollárt fizetett az Instagramért. Akkor többen kétkedésüknek adtak hangot, vajon Zuckerberg jó döntést hozott-e.  Most úgy tűnik, mégsem a Facebook, hanem az Instagram tulajdonosai…..
    Ez a poszt egy kicsit vegyesfelvágott jellegű lesz. Egyrészt arról fogunk írni, hogyan szabályozzák a cégek a közösségi média használatát különböző belső előírások, policyk segítségével – és hogy ezek hiánya milyen kockázatokkal járhat.   Minek ez az egész bürokratikus izé? –…..
B2BSocial Megtörjük a csendet... 2012.08.02 17:32:42
...egyelőre egy kiváló videóval - bár semmi köze a közösségi médiához, de jó :-). Aztán a poszt is is elkészül és felkerül most már pár napon belül, de most már tényleg...
B2BSocial Szolgálati közlemény 2012.07.03 23:22:00
Szolgálati közlemény: megérdemelt (?) nyaralás következik, július utolsó hetéig. Utána viszont pár napon belül poszttal jelentkezünk. Addig is minden kedves olvasónak kellemes nyarat! ..
Hát, erről majdnem lemaradtam... amint ma megtudtam, június 30. a Mashable szerint a közösségi média napja (Social Media Day). Örüljünk! :-)  ..
Nem szeretnénk mindenáron mottóval ellátni a mondanivalónkat, de ez az idézet nagyon ide kívánkozik: „The goal is to be good at business because of Facebook, not to be good at Facebook.” Tehát: nem az a lényeg, hogy profik legyünk a facebookolásban, hanem az, hogy építsük a saját üzletünket a…..
A bejegyzés listában találjátok meg a már megírt posztotokat, melyeket akár rendezni is tudtok. Csökkenő, illetve növekvő sorrendbe tudjátok rakni a bejegyzéseket, mind dátum, mind bejegyzés alapján. A bejegyzés címére kattintva tudjátok módosítani a posztokat. Lehetőségetek…..
B2BSocial 2012.05.26 11:20:05
Sziasztok, sajnos nem találtam megfelelő bejegyzést, így ide fordulok a problémámmal.

A
www.b2bsocial.blog.hu-t szerkesztem (user: B2BSocial), eddig nem volt technikai probléma, de a ma feltöltött posztomhoz hibás URL-t generál a rendszer: a helyes b2bsocial.blog.hu/2012/05/24/b2b_kozossegi_media_mi_a_jovo URL helyett a b2bsocial.blog.hu/9999/12/31/cim-nelkul_6627 URL-t kapta meg a legutóbbi poszt, és ezen nyilván nem is érhető el (rákattintva "Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés" hibaüzenetet kapok).

Az adminfelületen egyébként, a bejegyzésszerkesztőben jobb oldalt a "Bejegyzés URL címe" alatt, helyesen, ez jelenik meg: b2b_kozossegi_media_mi_a_jovo.

Opera 11.62-t használok, WinXP alól egyébként.

Előre is köszönöm a segítséget!!
  Elöljáróban érdemes leszögezni, hogy a kristálygömbünk elromlott, garanciában már nem javítják; hogy Delphoiba a Malév-csőd óta piszok drága elrepülni; és hogy csirkebélből jósolni igen gusztustalan dolog, ezért nem is élünk vele. Épp ezért a következőkben a magabiztos jövendőmondás helyett…..
Ezt meg kell mutatnom: valaki megpróbálta az összes közösségi oldalt (alkalmazást, elemzőprogramot, keresőt, stb, stb.) egyetlen oldalon csoportosítani. Nem volt könnyű dolga, még úgy sem, hogy a Pinterest láthatólag lemaradt.   Íme:   Eredetiben itt látható.  ..
      Itt az ideje, hogy foglalkozzunk néhány makacsul népszerű tévhittel, amelyek a közösségi médiával kapcsolatban tartják magukat. Kezdjük a legnagyobb hülyeségekkel, haladva a kevésbé nyilvánvalók felé.  ..