Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Könyves Éj

127 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis Könyves Éj 2017. Április 21. péntek - Programok időrendben - Vidék   14.00 Bagolyfészek Könyvesbolt és Antikvárium -Pécs Ferencesek u. 3. Csak ezen a napon minden könyvre kedvezmény jár! 14.00-24.00 Versdiszkó Bagollyal: válogatás rég elfeledett dalokból /versekből Könyves kvíz - a…..
Kis Könyves Éj 2017 Április 21. péntek - Programok időrendben, Budapest   16.00 Rajzolj, színezz, hajtogass, ragassz! Alkoss saját könyvjelzőt és mesekönyvet! Vendég: Iró Cimborák, felolvasások a mai gyermekirodalomból (Olvasók Boltja, Budapest, XIII. Pannónia 35-37. )   Egész nap várunk…..
D18 Könyvesbolt és Kávézó - Budapest, VI. Desewffy u. 18-20. Könyvesboltot nyitni a 21. században? Hisz az emberek jelentős hányada nem is olvas...   Lehet, hogy nem olvas, de él, ebben a világban, ma, a 21. században. Az élet szép! Isten adománya a fogantatástól halálunk percéig. Mi történik…..
Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium - Sopron, Bünker köz 2. Kezdettől fogva úgy gondoljuk, hogy a könyvesbolt nem egyszerűen egy üzlet, hanem találkozópont is. Embereké, gondolatoké. Amíg a kicsik a gyereksarokban játszanak és olvasnak, a felnőttek is nyugodtan válogathatnak antikvár és új…..
Betűtészta Mesekönyvbolt - Budakeszi, Fő u. 115. A BETŰTÉSZTA MESEKÖNYVBOLT 2009-ben nyitotta ki ajtaját a vásárlók előtt. Budakeszi óvárosában található, az öreg fákkal szegélyezett Fő utcán, és egy régi sváb ház ad neki otthont, a házi krémeséről híres Andrész Cukrászda szomszédságában. A bolt…..
Lilaköd Könyveskávézó - Budapest, XIII. Tátra u. 22. A Lilaköd egy olyan HELY, ahol szinte mindenre lehetőség nyílik: irodalmi estek, író–olvasó találkozók, könyvbemutatók, képzőművészeti kiállítások, örömzenélés (énekhanggal, hangszerrel vagy egyszerűen jókedvvel bárki csatlakozhat), önismereti…..
Parti Medve Művészeti Galéria, Kávézó, Könyvesbolt - Szentendre Városház u. 4. Könyvesbolt, kávézó, galéria Szentendre szívében, a Városházával szemben. Rengeteg program gyerekeknek, és felnőtteknek. Könyvek, játékok, design termékek. Finomságok, kávé, tea, házi szörpök, limonádé...
Kisgombos Mesebolt - Biatorbágy, Baross u. 3. A Kisgombos egy olyan családias hangulatú könyvesbolt, ahol összegombolhatod magad a legjobb gyerek- és ifjúsági könyvekkel. Legfontosabb célunk kezdetektől fogva az, hogy segítsünk a gyerekeknek felfedezni az olvasás örömét, a képzeletbeli utazás…..
Bagolyfészek Könyvesbolt és Antikvárium - Pécs, Ferencesek u. 3. A Bagolyfészek Könyvesbolt és Antikvárium immáron több mint 20 éve tartozik Pécs belvárosához, a Ferencesek utcájához. A bolt megálmodója Nagy Levente volt, aki fiatalon, kevés tapasztalattal, de bátran vágott a könyvszakmába. Mára…..
Kis Könyves Éj Kis Éji Egér 2017.04.18 19:08:32
A 2017-es immár a 6. Kis Könyves Éj lesz a Két Egérben! Délutántól éjfélig várunk a Ráday utcában: Vendégünk lesz Vincent Cuvellier, hangszert készítünk és improvizálunk, megnyitjuk Tillmann Hanna kiállítását, majd Nagy Antal és Kemény Márton zenél, végül éjjeli beszélgetés lesz a szomszédunkkal,…..
Van egy hely, a városhoz közel, a budai túristautakat érintve, Remeteszőlösön, ahol az irodalomkedvelő kiránduló örömmel áll meg és szíve bizonyára megtelik örömmel és elégedettséggel. Hiszen itt van, tehát létezik. Igen a telefonfülkéről beszélünk.... Örkény István: Ballada a költészet…..
Tandem Könyvesbolt és Kávézó - Nagykovácsi Kossuth L. u. 40. Lelkes és elkötelezett csapat vagyunk egy nem olyan kicsi településen, ahol szerencsére nagyon sok könyvszerető ember él. Törzsközönségünk reggel nyolctól érkezik, hogy egy illatos kávé és házias reggeli falatok mellett vitassa meg az…..
Tartalmas könyvek, gyönyörű bibliák, igényes kézműves termékek, finom kávé – és nem utolsósorban – szakértő, a könyveket ismerő és szerető személyzet fogadja a belépőket a budapesti Bibliás Könyvesboltban. A dunamelléki reformátusok boltja idén is csatlakozott a független könyvesboltok éjszakája…..
Irodalmi programok inkább felnőtteknek, illetve felnőtteknek is. Budapest, Nagykovácsi, Sopron, Vác. Írók, költők, olvasók, szerkesztők, kritikusok. Cseh, dán, francia, lengyel, magyar, német, portugál szerzők. Délután, este, éjjel...
2016-ban is jó néhány kiállítás nyílik éppen a Kis Könyves Éj idején változatos témákban: lehet nézni festményeket, illusztrációkat, fotókat, tipográfiát, sőt még Biblia-múzeumot is jó sokáig, akár éjfélig is...
A Kis Könyves Éjen kezdetektől fogva részt vesznek azok a könyvesek, akik profiljuk szerint gyerekkönyvekkel foglalkoznak, de közben aztán egyre több könyvesbolt csatlakozott olyan programmal az Éjhez, ami az egész család számára izgalmakat tartogat. A Pagonyok is megszaporodtak időközben, sok új…..
Az 5. Kis Könyves Éj is tele lesz muzsikával: klasszikus, jazz, bárzene, improvizáció, etno, diszkó, verses zene. A fővárosi boltok mellett Biatorbágyon, Pécsett, Szentendrén és Vácott várnak bennünket jó zenével.  Erdős Virág Énekelt versek c. lemezéről énekel az Írók Boltja közönségével, kíséri…..
5. éve a Kis Könyves Éj programjában a francia és spanyol nyelvű könyvekre specializálódott Latitudes Könyvesbolt a Francia Intézet földszintjén...
Az egyik legújabb kiskönyves a csapatban! A Pesti Forrás Antikvárium a Terézvárosban, a földalatti Vörösmarty utcai megállójához közel, hangulatos, barátságos környezetben, immár hat éve várja a könyvbarátokat...
A protestáns bibliakiadásoknak méltó otthont adó református könyvesbolt 2013. májusában nyílt meg a kilencedik kerületi Ráday utcában. A magyar nyelvű protestáns bibliakiadások mellett kézműves bőrkötésű bibliák és énekeskönyvek, továbbá több mint hetvenféle idegen nyelvű biblia is megvásárolható. A…..