Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbkonyok

259 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, megint valami amin fel lehet háborodni ballibsiéknél. A fehér, keresztény Argentína. ----------------------------------------------------- Németh Szilárd kijelentése már mindenhol ott van. „Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok. Hajrá, Argentína!” mondta…..
jobbkönyök A platform filmkritika 2022.11.06 17:42:33
A platform 2019-es spanyol film, érdekes ajánlásokat hallottam, olvastam erről, ezért rászántam másfél órát erre a netflixes filmre. ----------------------------------------------- A film érdekes, és ötletes témára épül, amiért már önmagában érdemes a megnézésre, tehát nem egy tucatfilmről…..
jobbkönyök A játszma filmkritika 2022.10.23 13:28:44
A 2011-es vizsga nagyon várt folytatása megérkezett A játszma címmel. Inkább nem kellett volna erőltetni. --------------------------------------------------------- A vizsga című film nálam benne van a top 10 magyar filmben, bármikor visszanézek pár jelenetet belőle, de a teljes filmet is megnéztem…..
Svante Pääbo (1955. április 20.) svéd genetikus, aki az evolúciós genetika területére specializálódott, és Nobel-díjas is. A paleogenetika egyik megalapítójaként sokat dolgozott a neandervölgyi genomon.1997-től a lipcsei Max Planck Evolúciós Antropológiai Intézet Genetikai Tanszékének igazgatója, a…..
Mostanában a KATA adózás szigorítása itthon a legfontosabb ügy. Persze az energiaárak emelkedése mellett. Az alapvető ismereteket viszont kevesen írják le. ------------------------------------------------------ Amikor 2012-ben bevezették a KATA, azaz a kisadózó vállalkozások tételes adóját, akkor…..
jobbkönyök Gomorra, a sorozat 2022.06.01 18:58:03
Írhattam volna nagy betűvel. A Sorozat. Vagy akár azt, hogy az utóbbi évek legjobb sorozata, akkor sem mondtam volna valótlanságot. ----------------------------------------------------- Talán azért is lett ilyen jó, mert nem netflixes sorozatról beszélünk, hanem olaszról, és az ottani…..
jobbkönyök Kalifátus sorozat 2022.05.10 16:04:52
Ritkán ajánlok Netflix sorozatot, főleg mert a két legjobbra értékelt sorozatuk A nagy pénzrablás, és a Squid game annyira gagyi lett. A Kalifátus, vagy eredeti címén Caliphate, svédül Klaifat, viszont olyan jól sikerült, hogy bátran ajánlom az…..
Márki-Zay nemrég felhívott vonalas telefonon a 0613743836 számról. Jobban mondva egy számítógépről bejátszott hangfelvétel, amivel nincs is probléma, mert ezt minden párt csinálja, én mindegyiket végig szoktam hallgatni, már csak kíváncsiságból…..
Mostanában nem vagyunk ellátva túl sok jó sorozattal, ezért bármennyire is húzódozok a Netflix gyártmányaitól az utóbbi évek két nagyot szólt sorozatát azért megnéztem. Bár ne tettem volna. ------------------------------------------------------------ Mindkét sorozatot úgy emlegették mint a…..
Megint piszlicsáré ügyeket írnak meg a ballibsik, itthon is, Angliában is. Egy állítólagos rasszista megjegyzés miatt az angol rendőrök bementek a magyar szurkolók közé "rendet tenni", azaz jól elverni őket, mint tették azt az emlékezetes szlovákiai DAC-Slovan meccsen is. Érdekes a ballibsik akkor…..
Az utóbbi tíz év UEFA büntetéseinek listája amit rasszizmusért adtak. Néhány érdekes dolgot lehet azért találni. Például azt, hogy zárt kapus büntetést kizárólag kelet-európai csapatok kaptak. Vajon miért ennyire engedékenyek a nyugatiakkal, amikor a BBC szerint is folyamatosan nő a rasszista…..
Az index egy nap alatt öt, azaz öt darab cikket közölt a magyar szurkolók állítólagos rasszista megnyilvánulásairól a csütörtöki magyar-angol meccs után. Volt itt minden, de ami legjobban tetszett Ilku Miklós nevű bértollnok "érvelése" miszerint Orbán Viktor gyűlöletpolitikája oda vezetett, hogy a…..
Nemrég bejelentette a Fidesz, hogy a pedfolília elleni harc egyik módszere a nyilvánsoan kereshető adatbázis lesz, amiben névvel fényképpel, egyéb adatokkal ott lesz, ha valaki lyen bűncselekményt követett el. ----------------------------------------------------------------------------- Én masszív…..
Petry Zsolt ügye nagyot megy mostanában a médiában. Kirúgták, a Magyar Nemzet nem hozta le minden mondatát hozta le, főleg azt ami nem teljesen illett a mondanivalóba, bár erről a módszerről azért a ballibsi újságok sokat tudnának mesélni. A lényeg, hogy nem ezért…..
Nem elég hatékony a kínai vakcina. Sok ballibsi újság ezzel a címmel jelent meg az online térben. Ügyesen tudják forgatni a szavakat, mert ezzel a Sinopharm vakcinára utalnak, miközben ha van is probléma hatékonysággal, akkor a nálunk nem alkalmazott másik kínai vakcináról lehet szó. De még arról…..
jobbkönyök A nagy TELEX kamu 2021.03.28 22:03:40
jobbkönyök Limanova 1914 2021.03.09 20:14:30
Vendég: Mező Gábor, újságíró Borvendég Zsuzsanna, történész Népszerű televíziósosk, akiknek ügynöki múltjuk van. Újságok, amik mögött az állambiztosnág állt. Kiadók, amik a posztkommunista hálózat tulajdonában vannak. Az összefüggésekről ír Mező Gábor könyve. Szóvan róla, hogyan szerezte meg és…..
Harmadára csökkent a bűncselekmények száma 2010 óta amióta a Fidesz irányítja a rendőrséget. Képzetebbek letek a rendőrök, jobb eszközöket kaptak, jelentősen fejlődött a bűnügyi technika és több lett a köztetrületi kamera. Ezeknek köszönhető a javulás, a rendőrség ennek tulajdonítja a…..
A terepen történő alapvető mozgásmódokat sajátítottak el önkéntes területvédelmi tartalékosok Szekszárdon, február 27-én, szombaton.  Alapvető karabélyozási technikák, tárcserék különböző módjai, imitált géppuskafészek felszámolása. Modulképzésen vettek részt önkéntes területvédelmi tartalékosok. A…..
A COVID-19 elleni kínai Sinopharm vakcinával kapcsolatban a legnagyobb tapasztalattal az Egyesült Arab Emírségek  rendelkezik, ahol a 9,5 millió lakosból már több mint hat milliót beoltottak, nagyrészt a keleti oltóanyaggal.  ---------------------------------------------------- Bár a gyártó, a…..
Az új örökbefogadási rendelet ügye sok tanúlsággal szolgál számunkra. Túlmutat egy egyszerű rendeletmódosításon, és erre a 2021.03.01-én este a Pesti TV-n bemutatott Boomerlázadás című műsor ébresztett rá. -------------------------------------- A műsorban egy hölgy vezetésével hárman vitatkoztak,…..