Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DooMBOT

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pókember reboot 35 millióval kezdett kedden, ami új rekord. A Transformers hozta ezen a napon a legtöbbet, 27,8 millió dollárt. Szóval Marc Webb filmje kasszasiker lesz. Az Expendables 2 tumblr oldala: http://www.trackemfindemkillem.com/ Mégsem Zoe Aggeliki játszhatja Johanna Masont Az…..
Hatalmas sikernek ígérkezik A csodálatos pókember (12), amelyben Andrew Garfield bújhat a kék-piros kosztümbe, szerelmét, Gwen Stacy-t Emma Stone kelti életre. A Hálószövőnek lesz más dolga is, mint a rendőrség elkerülése és a kisstílű bűnözők elkapása, lesz egy kemény…..
DooMBOT 2012.07.05 19:24:34
Átfutva a DVD filmjeimet azt vettem észre, hogy a Torrente első részéből kettő is van. Mivel a héten mutatták be a spanyol vígjáték franchise negyedik felvonását, úgy döntöttem, hogy ennek örömére az egyiket kisorsolom a gyakori kommentelők között. Aki szeretné megnyerni az…..
Többek között erre is választ kaphattunk a legutóbbi kérdőív kapcsán. persze ez csak amolyan érdekes mellékterméke a kutatásnak. Mindenesetre örülök, hogy 141-en töltötték ki, ez vélhetően olyan 90%-a az oldal rendszeres olvasói. Köszönöm, hogy nem hoztatok…..
Nem nekem szerencsére, én már letudtam mindkettőt, ennyi elég is volt egy életre:) Egy kedves ismerősöm megkért rá, hogy tegyem közzé a kérdőívét, mivel témájának azt adta meg, hogy a horrornak van-e kultúraközvetítő hatása. Ennek eldöntésében kellene egy kis segítség…..
DooMBOT 2012.03.24 08:31:38