Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schef_hu

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit esős, kicsit hideg, de mi örülünk. A frissen ültetett palántáknak nagyon jól esik ez a sok eső. Lassan 2 hete, hogy véget ért az ültetés, és 22 óvodában kezdődött meg az idei szezon. Az újak: Mátraballa, Mátraszentimre, Szűcsi, Vámosgyörk, Füzesabony, Abasár,…..
Köszönjük a sok-sok pályázatot! A jövő hét elején itt is olvashatóak lesznek a nyertes óvodák nevei. Az már biztos, hogy 22-e után személyesen keressük fel az óvodákat. Egyrészt találkozni szeretnénk Veletek, másrészt kijelölni a kert helyét. Üdvözlettel, Ovikert…..
Riport a Család-barát magazinban! Kedden került adásba az Ovikert Programról szóló riportunk az M1 Család-barát magazinjában. ..
Kedves leendő Ovikertészek! Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy Heves megyében 2013-ben is lesz ovikert. A jelentkezéseket április 12-ig várjuk a schef@schef.hu e-mailcímre. A programhoz tavaly csatlakozott óvodákkal külön egyeztetünk az idei tervről. Aki szeretne csapatunk…..
Újabb elismerést kapott az Ovikert Program a Heves Megyei hírlaptól. A cikk amolyan portré a kezdeményezésről és rólam, de közös sikerként élem meg. A linkre kattintva  olvashatjátok: http://www.heol.hu/heves/kozelet/egyedulallo-program-kerteszkedni-tanitja-a-gyerekeket-449896..
http://www.heol.hu/heves/kozelet/egyedulallo-kezdemenyezes-hevesben-ovikert-program-445666..
  Május 25-el hivatalosan is átadásra kerültek az Ovikert Programban részt vevő óvodák zöldsége kertjei. Az ünnepség a kicsik műsorával kezdődött. A népviseletbe öltözött ovisok gyerekjátékkal mutatták be, hogyan kell ki a kicsinyke mag.  A munkálatok alatt…..
Ezúton szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt, május 25-én tartandó átadó ünnepségünkre. Helyszín a nagyrédei Kastély Óvoda (Óvoda utca 7.), ahol 10:30-tól fogadjuk a kedves vendégeket és a sajtó képviselőit.Megjelenésüket ezúton is köszönjük! ..
Hétfőn és kedden mind a 12 óvodában megtörtént a talaj előkészítése. Az utóbbi esőzések miatt kicsit tapadt a föld, ezért megkértük az ovikat, hogy amint szikkad egy kicsit, akkor gereblyézzék el, és szedjék ki a kicsik a gyomokat. Ez azért is jó, mert már az…..
schef_hu 2012.05.18 20:46:49
@gyolain: Kedves asszonyom/uram!

Kérem küldjön egy e-mailt a schef@schef.hu címemre a támogatással kapcsolatos kérdés megválaszolására.
Köszönjük!
14 óvoda pályázott az ovikert programra, a kiválasztás első körben egy szakértői felméréssel kezdődik. A szükséges előkészületeket követő májusi fagyos szentek után kezdődhet meg a palánták elültetése. A program egészen az utolsó betakarítási hónapig tart. Ez idő…..
Köszönjük, hogy ellátogatott az Aranyásók, katicabogarakfantázia névre keresztelt küldetésünk blogoldalára. ’78-as lévén még a kisdobos korszakban voltam gyerek. Természetesen nem azok az élmények maradtak meg bennem, amiket az örsi gyűlések okoztak, hanem azok,…..