Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladislaus

0 bejegyzést írt és 2387 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
ladislaus 2020.11.09 12:35:40
@GeorgeousGlory: Lófaszt! Nézz utána ...
Nagy Alfréd, Wessex királya elfoglalta Londont és uralma alatt egyesítette a kisebb államok többségét, de Margit születése előtt körülbelül 30 évvel, Angliába ismételten betörtek a dánok, s megfosztották trónjuktól Nagy Alfréd utódait, majd hosszan tartó háborúskodás és vérontás után az angolok…..
A magyar Neumann János az 1940-es években Amerikában kidolgozta a mai modern számítógépek alapelveit, melyet összefoglalóan Neumann-elveknek nevezünk. Ezek közé tartozott a kettes számrendszer használata, a teljesen elektronikus működés, a belső memória használata, a programok tárolása későbbi…..
Régóta szemeztem a Xiaomi Mi Pad 2-vel, mert a változások igazán üdvözítőek voltak az 1-es modellhez képest. Csinos fém ház, egészen jó processzor, remek, Apple által is használt kijelző, USB Type C port és sok egyéb érdekesség. Nem olyan régen értekeztem már a tabletekről, akkor a cél az volt, hogy…..
Még vége sincs a Nagy Napnak, máris megjött az első webshopos csalódásról szóló beszámoló, amihez alapesetben idéznénk a vonatkozó szabályzást, de közben érdekes olvasónk érvelése is.  Hisz, ha kifejezetten őrült árakat hirdet egy cég, akkor miért kellett volna a vevőknek…..
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
ladislaus 2016.04.11 10:41:03
@MajdnemAraya: elhatárolódás eu-konform tényező a médiában. ha nem teszed meg antiszemitakirekesztőszélsőjobboserőszakos vagy.
Az élet semmitől sem kímélte meg, ezt ő maga mondta sorsáról. Két gyermekét, merényletben meghalt feleségét és trónjának örökösét temette, népét és a világot háborúba vezette, miközben ő maga békés lélekként legfőképpen a nyugalmat szerette. Az élet meggyötörte a fáradhatatlanul munkálkodó osztrák…..
ladislaus 2016.03.28 17:56:17
35 év után ismét Oscar-díjat kapott egy magyar film, a Saul fia nyerte el a legjobb külföldi filmnek járó szobrot. Nemes Jeles László első filmjét a Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ott rögtön négy díjat nyert, és már akkor mindenki Oscar-szereplést kezdett emlegetni.  Magyarország gyorsan be…..
ladislaus 2016.02.29 12:35:09
Freddie nyerte A Dalt, vagyis ő indulhat el a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntőben a zsűrinek négy előadót kellett kiválasztania, közülük került ki a végső győztes. Így Freddie, Oláh Gergő, a saját dalát technikai problémák miatt kétszer eljátszó Kállay-Saunders András és Petruska között…..
Ha lesz népszavazás a kvótarendszer ellen és az sikeres lesz, akkor Magyarország kilépett az Európai Unióból. Ez az igazság, minden más maszlag. Az az ország, amelyik nem vállal semmilyen kockázatközösséget azokkal, akikkel egy családba tartozik, pláne, ha az ő pénzükből él, az vagy megy magától,…..
Különleges formák, izgalmas domborulatok és pazar látvány – körülbelül ezt nyújtja az a nagykovácsi ház, ami ráadásul még elég jó helyen is van és a négyzetméterára sincs az egekben...
A komputeripar néhány évtized alatt teljesen átformálta az emberek életét és egyúttal létrehozta saját legendáit. Azokat, akik aktívan kivették a részüket a technikai forradalomból bizonyos körökben isteneknek kijáró csodálat vette körül. Közülük is kiemelkedett az Apple cég vezére, Steve Jobs, aki…..
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
ladislaus 2016.01.14 09:11:21
@Apád miért nem húzott kotont?: rágcsálj el egy szappant, talán kimosod a büdös pofád akkor.
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
ladislaus 2016.01.14 06:39:12
Veszprém - A vádlottak az utolsó szó jogán szólalnak meg ezen a héten a vöröiszap-perben a Veszprém Törvényszéken Szabó Györgyi tanácsvezető bíró előtt. Tagadta bűnösségét a vörösiszapper első-, másod-, harmad-, negyed-, és ötödrendű vádlottja az utolsó szó jogán szólva hétfőn a Veszprémi…..
A Járókelőn közterületi problémákat gyűjtünk: kátyúkat, letört szemeteseket, összefirkált táblákat. Tényleg mindennel megpróbálunk foglalkozni, ami a városlakókat bosszantja, és eljuttatjuk a bejelentéseket az illetékeseknek. Ezeket a bejelentéseket nézegették a legtöbbet olvasóink 2015-ben.…..
ladislaus 2016.01.12 10:15:53
A minap meglehetősen retró hangulatban egy ezeréves kazettát hallgattam, és megállapítottam, hogy bár nem szeretem a Status Quo-t, az In the Army Now ma is tetszik: Mindig is furcsának találtam, hogy ez a szám mennyire más, mint az, amit a Status Quo-tól várnék. Persze igazából nem ismerem a…..
Egy friss tanulmány arról számol be, hogy dán kutatók olyan felfedezést tettek, amelynek köszönhetően végre mindenki, aki eddig bármennyire is ódzkodott a futástól, vagy az intenzív intervallum-edzéstől, biztosan ki fogja próbálni azt. Hogy még nem hallott róla? Cikkünkben mindent megtudhat erről a…..
A fél ország megörült és megőrült a kormány év végi bejelentésével kapcsolatban, aminek a lényege az volt, hogy ha kellően patent leszel az ország családpolitikájába, akkor megdobnak téged egyszer 10 millió forint vissza nem térítendővel, másrészt hozzád vágnak államilag támogatott hitelt 10 millió…..
Harminc évvel ezelőtt az ő vezetésével jutott ki legutóbb világversenyre a magyar válogatott. Most újra kijutottunk. Igaz, nem csoportelsőként világbajnokságra, hanem csoport-harmadikként, pótselejtező után Európa Bajnokságra. De végre kijutottunk, végre ott lehetünk, s…..
A közösségimédia-használat terjedésével a pszichológusok és pszichiáterek egyre többet foglalkoznak azzal, hogy milyen hatással van ránk a folyamatos online jelenlét. Dr. Max Wachtel amerikai pszichológus "tech stressznek" nevezi a túl sok médiahasználat miatt keletkező stresszt.…..
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
ladislaus 2015.12.19 08:33:23
@nimonic: megnyugtatlak, itthon élek, de semmit nem érzek Ákos és a Telekom viharából. De vigyázz a hír elér interneten hozzád így is :)
Közeleg a karácsony, a bevásárlóközpontok már rég fényárban pompáznak és a különböző cégek is erőteljesen támadnak a reklámokon keresztül, egyszóval beindult a vásárlási láz. Ilyenkor a két legnagyobb mobilgyártó, az Apple és a Samsung rendszerint még jobban egymásnak…..
Szeretnél egy díjat, de nem tudod, hogy miben lehetnél a legjobb? Úgy érzed, a hétköznapi versenyszámok neked túl unalmasak? Vagy egyszerűen csak őrült vagy és hajt a versenyszellem? Fuss magassarkúban, mászasd a pelenkás babád időre, vagy nézz 40 percig farkasszemet! Idióta…..