Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.BenKee.hu

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyre többen örökölnek hitellel terhelt ingatlant, az alábbi levél is ilyen ügyben íródott. Kevesen tudják, hogy a hagyatékot vissza lehet utasítani, és ilyenkor a terheketért sem az örökösnek kell helytállni. Kedves Zugügyvéd! Ez nem egy érdekes kérdés, csak…..
Tikkasztó nyár. Tűző napsütés, szinte fojtogatóan nehéz levegő. Halk légyzümmögés, izzadt, borostás arcok. A vízparton palacsinta- és lángossütő bódék okádják magukból a forró sültolajszagot, még fullasztóbbá téve a nappalokat. A forróságban csak a magunkkal cipelt…..
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
www.BenKee.hu 2009.07.27 12:48:41
BorBoy Buszozzunk és igyunk! 2009.06.19 09:30:00
A borkóstolás rákfenéje az alkohol: akárhogy is ügyeskedünk, csak felszívódik az istenadta, aztán meg a szegény alkesz orra alá dörgöli a zéró toleranciát. Van persze sofőrszolgálat, de az még egy Etyek–Budapest viszonylatban is meglehetősen húzós tétel. A Badacsonyi…..
Péter nem egy ideges fajta, még akkor sem emeli meg a hangját, ha a postáskislány hibázik, majd a hibára nem tud megoldást javasolni. De az idő előtt megszüntetett takarékjegy miatt ő már nem lesz többet a Posta ügyfele. Nemrégiben lejárt a Posta kezelésében tartott, féléves…..
Isten áldja meg Bollywoodot az összes zseniális rendezőjével és színészével egyetemben. Ebben a jelenetben Jean Claude Van Damme-tól Chuck Norris-ig mindenki benne van, aki csak számít a filmes macsók világában, és bazmeg a frizura VÉGIG a helyén marad!!! ..
Egész egyszerűen nem tudunk elmenni szó nélkül egy születőben lévő fotogeek-mém mellett. Debreczeni Zita mióta 2007-ben Majkától kapott egy fényképezőgépet, azóta szeretné ha végre nem glammodellként, hanem fotósként tartanák számon és minden interjúban sértődötten…..
Ritkán szoktam maradéktalanul elégedetten kijönni a vetítésről, pedig elég gyakran járok mozizni. Az pedig végképp ritkán fordul elő, hogy a film végén elszoruló torokkal, zsibbadtan lépjek ki a teremből és hosszú percekig zavarodottan támolyogjak az utcán, mert annyira hatása…..
A fotóséták után újabb közös fotózásra hív az Indafotó! Egy új közösségi eseményt próbálnánk ki - ez pedig a Timeshooting. A Timeshooting "előnye", hogy a résztvevőknek nem kell egy időben egy helyen lenniük, lehetnek bárhol a világon. A lényeg, hogy egy előre…..