Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drömögödömötör

0 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Megrostált magyarság 2010.06.23 08:00:00
"...ne veszekedjetek többet, mint ami jól esik, - mondá az Úr - és megteremté Semjén Zsozseszt az ő igen nagy kegyelméből..."Pótviktor most kiéli magát. Úgy igazán. Az Orbán nyaralása alatt előszobatitkárból félistenné előlépett Zsozsesz  szemmel láthatóan…..
Drömögödömötör 2010.06.23 10:29:41
Varánusz Ígérek bármit! 2010.06.07 08:00:00
Rendkívüli kormányülést tart a kormány a kialakult helyet kezelésére. Hogy miért kellett ezzel Lovasberényig szaladni azt nem értem, de mindegy is. Tudjuk be annak, hogy a felcsúti árnyék odáig vetül, az pedig köztudottan jótékony hatással van az agyi idegpályákra. Igaz, kicsit…..
Drömögödömötör 2010.06.07 10:16:55
@hurmazs: ott a pont.
végre tudom hogy a hitelfelvételi szokás is politikai hova tartozás alapján megy. Erről is van Kubatovnak listája vajj?
Orbán Viktor április 25-én bejelentette, hogy vége az elmúlt húsz évnek. Lezárult a rendszerváltás rendszere. Kész, vége. Ezek után logikus lépés lenne, ha az új rendszer első államelnöke nem az az ember lenne, aki a most áprilisban megbukott rendszer megalapozója, megalkotója,…..
Drömögödömötör 2010.05.03 12:00:04
@SeppiSchluiferer:
"Olyan kormánytagokra van szüksége az országnak, akik meg tudnak felelni egy új politikai és gazdasági rendszer megalapítása igényeinek" Pintér , Semjén, Hende , ??? jua persze se gerincuk se agyuk O.V utasításainak megkérdőjelezéséhez .
Napokon át gyalogoltam Buenos Airesben, bámultam az épületeket, és nem tudtam magyarázatot adni a látottakra. Argentína fővárosának házai érthetetlen stílusérzékről tanúskodtak, függetlenül attól, hogy a XIX. század burjánzó, eklektikus stílusában épültek, vagy éppen…..
Szokás szerint adja az ívet a válogatás.Aki szerint jó nő Szabó Patrícia jelöljön!Játék a borotvával (munkaidőben)Pasigyűlölő Nők KlubjaNaon táncolunkKizárólagos tengerentúli megjelenés (Mellesleg létezik még 2010-ben annyira ostoba entitás, aki ezt beveszi?)A Police…..
Drömögödömötör 2010.02.19 09:29:06
Csak ámulok, hogy milyen óriási és minden képzeletet felülmúló beruházások vannak manapság Kínában. Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne futhatnánk össze minimum egy szemgyönyörködtető tervvel és ez még csak a kezdet. Valamit tudhatnak! Legújabb agyszüleményük a Phoenix…..
Drömögödömötör 2010.02.16 16:27:36
Kérem szépen, a Pacific - A hős alakulat című HBO-sorozat esetében a nem hardcore és HBO-előfizető sorozatfüggők lehet, hogy letesznek az alternatív megoldásokról (köztük én is) és inkább tévében nézik meg a sorozat epizódjait, akkor, amikor ők akarják, olyan hanggal és…..
Drömögödömötör 2010.02.10 17:28:27
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
A Paksi Atomerőműnek és a BKV-nak is alvállalkozója egy magyar építővállalat, amelynek egy luxemburgi, offshore hátterű cég a tulajdonosa. A luxemburgi céget Szász András, Kocsis István tanácsadója alapította 2007-ben egy Kajmán-szigeteki offshore cég nevében, aztán egy…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
Drömögödömötör 2010.01.26 10:50:56
Első válogatásunk idén mivel is kezdődhetne ha nem egy elsőségért folyó tisztességes, Éva névhez méltő viaskodással. "Ez volt az iwiw első Éva Klubja.Vannak más klubok is...Érdekességképpen ---AZ ÉVÁK KLUBJA ÉVÁK--- nevű nyíregyházi társaság vezetőitől ezt a…..
Drömögödömötör 2010.01.08 13:53:01
Drömögödömötör 2010.01.08 13:56:14
Diszkó, pasik, buli. Az ember lánya nem mindig számít rá, hogy valaki annyira igyekszik kihozni magából a legmélyebb belső tartalmakat, hogy az bűzösen placcsanó formát is öltsön…a legszebb topánkáján. Fogadjátok edzett rekeszizmokkal vérciki és üde hétvégi posztunkat.…..
Subba A hónap képe: Kivéve BKV 2009.12.16 12:00:00
Azt a furfangos mindenit, ez mennyire frappáns. Csalogassunk egy kis mosolyt a felebarátaink arcára. Zseniális.    ..
Úgy látszik, minden évszakra jut egy toszkán borbotrány. A régió eldivatosodásának szélhámos haszonélvezőit kezdik a hagyományaikat és/vagy megélhetésüket féltő gazdák földobni a hatóságoknál. Az aktuális bili 10 millió literes. A pénzügyőrök ennyi bort foglaltak le az…..
Subba Kínai rajok 2009.11.19 12:00:00
Arrafelé is rajság van, na meg pénz! Bruhhahah, nagyon úgy tűnik, hogy ez a pénz és fegyvermutogatós wannabe gengszter állatfaj az egész világon megtalálható, és mindenhol ugyanolyan gagyi. Mondjuk ezek a hatalmas pénzkötegek tényleg vagányak, fotózás előtt biztos elrohantak a…..
Na vajon ki gurul a városban azzal az iszonyat lazítós fekete matt Porsche-val? Cuki művészneve van, és volt egy igazán menő együttese...
Drömögödömötör 2009.11.03 15:13:16
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
Drömögödömötör 2009.10.27 15:51:27
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
Drömögödömötör 2009.09.22 11:38:59
Nesztek mufurckáim, itt van a várva-várt iwiw válogatásotok. Elnézve azokat, amiket ti küldtök be, azt hiszem tényleg jobb, ha én mi válogatunk. :P SzolgasrácUjjgyakorlatA Bombagyárról megismert ( ha valakit nagyon érdekel, annak részletek itt ) szájbaszarós Domina Helena, aki…..
Drömögödömötör 2009.09.18 13:50:14
Tanácstalan vagyok, mit kell mondani az állami cégvezetők nyilvánosságra hozott fizetési listájára. Biztos vagyok abban, hogy mindenki sejtette, kb. milyen számokat olvashatunk majd, de abban is biztos vagyok, hogy ép észű tanulságot ebből levonni nem tudunk. Tulajdonképpen ezek a…..
Drömögödömötör 2009.09.17 13:20:46
@Blackrock: ja ne már a bankok tehetnek mindenről ???? és az alapkezeklők azok smafuk ??? és az alapkezelőben lévő nyugdijalapok ??? és a nyugdijalapban levő több tiz milló emberek ki elvárta hogy csak nőjjön a betét csak nöjjön ??? vagy a kisbefektető ki elhitte hogy ma betesz 100 eygséget és holnap kivesz 150 egységet ???
vagy a sok barom aki a hitelt arra használta hogy fogyaszon ész nélkül az smafu ??? nem bankok tehetnek róla max kihasználták ameddig lehetett a tudatlan tömegek pénzéhségét... oly egyszerű lenne a világ ha csak fekete / fehér lenne benne
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Beteg a főnök! Mit tegyünk, ha többnyire nők vagyunk és szemtől szemben fellépni nem merünk?Felbátorítottak a…..
Drömögödömötör 2009.09.07 15:42:50
"A céges kikötőnkben milliárdos értékű ellenőrző rendszert szereltetett be, még a WC-k be is, a sz@rtolvajok, valamint az illegális WC és zuhany használók kizárására."

ugyan már ez kamu :