Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charlie Firpo

2 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016. február 22-én, 19 órai kezdettel, a Mocco Kávézóban (http://mocco.hu/) tartjuk a KKM 2016-os Kéktúra Szezonjának évadnyitó bemutatóját, egybekötve egy közös koccintással. Aki szeretne részt venni, annak egy tennivalója van, írásban vagy szóban jelezze a megfelelő fórumokon a részvételi…..
Sziasztok! A következő Kéktúra szakaszokat február 20 - 21-én teljesítjük. A részletekkel (túraútvonal, utazás módja, várható izgalmak) Gábor hamarosan jelentkezik a megszokott formában. A részletes információkat tartalmazó levelét majd ide a blogra is felteszem. Addig is kérem türelmeteket! ..
Vajon Pesterzsébeten folytatja Tarlós és Orbán évek óta tartó cicaharcát, s a Duna-parton élők lesznek ennek kárvallottjai? A fenti kérdésre is visszatérek írásom második felében. A testületi ülésen ugyanis három a Duna-partot érintő ügyben kértem a hivatal segítségét,…..
Charlie Firpo 2014.05.01 09:30:45
Kedves Péter,

a második témá kapcsán szeretném egy fontos információról tájékoztatni. A lakóparkban kb. 8 éve folyamatosan van egy focibajnokság.
(
www.mediterranfoci.hu), amely most a Vízisport utcában zajlik.
Ez a rendezvény a lakóparkban mintegy 80 főnek biztosít folyamatos, heti sportolási lehetőséget évről évre. Csütörtökönként este 8-tól 10 óráig, tavasztól őszig. Sajnos korábban nem lehet a meccseket rendezni, mivel a játékosok jelentős része dolgozik, valamint családapa és csak este 8 órától felel meg a játék (gyerekek lefektetése, stb.).
Tudomásom szerint, ebben az idősávban se hétköznap, se hétvégén nincsenek meccsek ezeken a pályákon.
Természetesen a játék hevében elhangzik egy-egy hangos erősebb szó, kifejezés, de nem hinném, hogy ez olyan zavaró lenne, hogy másokat zavarna az adott esti tevékenységében.
Sajnálattal venné ez a jelentős közösség, ha sportolási lehetőségében akadályozva lenne. Természetesen a csapatokat tájékoztatni fogom, hogy a jövőben veszélybe kerülhet a Mediterrán Lakópark már hagyományokkal rendelkező közösségformáló programja. Remélem, ezek a szempontok egy kicsit új megvilágításba helyezik az Önben kialakult képet a 2. pontban írtakról.
További információként a jelenlegi bajnokságból már csak két forduló van hátra, ezeken megkérem a csapatokat, hogy a meccsek hevében ne ragadtassák el magukat.

Üdvözlettel,
Lepsényi András
szervező
Az, hogy Horthy Miklósnak szobra lehet Budapest belvárosában, engem már meg sem lepett. Van elég az országban, talán azt gondolják, majd így hozzászokunk. Az sem nagyon, hogy a Fidesz egyáltalán nem a zsidózástól vagy a szobor gondolatától határolódott el - sőt, el sem…..
Charlie Firpo 2013.11.04 09:15:11
@ember100:
nem tudom honnan veszed, hogy jobbikos vagyok, ilyent nem írtam, próbálj újra neki futni a kommentemnek.
amit írtam az annyi volt, hogy a többség itt hőbörög, aztán lehet, hogy akkor éppen aktívan vagy passzívan támogatta volna az akkori kormány tevékenységét.
Valamint még annyit jegyeztem meg, hogy demokráciában az állít szobrot aki akar, tiltakozni lehet ellen, hisz ez a demokrácia lényege. Nekem tök mindegy hogy ez közterületen vagy magánterületen történik, ha nem tetszik a szobor, max. nem nézem meg.
Ja és hogy a kedvencem Hegedűs Lóránt??? Na ezt sem tudom, hogy honnan veszed. Nem ismerem őt, így a kedvencem sem lehet. Egyébként ennyi sületlenséget összehordani...
A magyar kormány újratermeli a sértett, neurotikus, szomszédaival megbékélni képtelen, együttműködésre nem hajlandó új generációk egész sorát. Három éve ünnepeljük hivatalosan a Nemzeti Összetartozás Napját. A hivatalos elképzelések szerint egy hiánypótló…..
Az MTVA műsorkészítő alvállalkozóként látja el megbízásokkal a Dextramedia Kft. nevű céget, az atlatszo.hu adatai szerint tavaly 122 millió forint értékben rendeltek tévéműsorokat tőle. Az atv.hu értesülése szerint ez a cég gyártotta a nemzeti radikális N1 TV internettévé…..
Charlie Firpo 2013.03.30 13:25:40
@tcom: nem voltam akkor világos, ne az döntsön már el egy munkát, hogy vki ki mit gondol vkiról, hanem az ár, a munka minősége, kirekesztő gondolkodás az, hogy vki Hitlerről pozitívan nyilatkozik, akkor már nem dolgozhat, nem kaphat munkát.
A múlton rágódni, mint pl. holocaust, lejárt lemez, volt, nincs, trianonozni is kár, annak is vége. Ezért nem megyünk előre, mert olyan dolgokon eszetlenkednek az emberek, ami már régesrégen elmúlt.
Ha ügyes, okos vagy, akkor legyen lehetőséged sikeresnek lenni, de ne azért mert balosjobbosliberós vagy. Igazi piaci verseny kell.
Slovensko, do toho! Zsidó Slavia 2012.12.25 12:31:29
Felvonult karácsony előestéjén a Sparta Praha kemény magja Prága belvárosban. A hagyományosan proli munkáskerület csapatának számító Sparta náci szurkolói végül a ősi rivális, a városi elit kedvenc klubjának tartott, Slavia Prahát szidalmazták. Az antiszemita jelszavakat…..
Charlie Firpo 2012.12.27 14:11:08
@Csehszlovák Kém:

köszi a választ! Nem hallottam ki, de mégegyszer meghallgatva tényleg mondják. Bár ez még nem feltétlenül antiszemita, mert lehet, hogy egy tényre hívják fel a figyelmet, mondjuk lehet, hogy zsidó származású a tulajdonosa a Slavia-nak és ők ezt jelzik. :)))
Azzal nem értek egyet, hogy minden kényes témáról lehet beszélni akár itt Mo-n, akár Európában. Lásd a különböző kisebbségekhez kapcsolódó témák, mert ha nem úgy beszélsz akkor lesújt rád a "gyűlöletbeszéd" miatti bünti. Azzal sem értek egyet, hogy miért nem mondhatja el a véleményét vki, csak azért mert az kirekesztő. Döntse el a "piac", a választó, hogy ez belefér vagy sem. Ha nincs erre a stílusra vevő, akkor úgyis elhallgatnak ezek a hangok, ha van, akkor pedig hajrá.
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
Charlie Firpo 2012.08.31 23:02:02
Charlie Firpo 2012.08.31 23:04:00
@kamerasmobil: lassan, ha csak levegőt szeretnénk venni, meg kell kérdezni az imfeunato, az ég tudja milyen szervezetet? Ne mááááááárrrrr
Charlie Firpo 2012.08.31 23:08:55
Büntetőfeljelentést tett szerdán egy magát egyelőre felfedni nem kívánó magánszemély Csatáry Lászlóval szemben a kassai kerületi ügyészségen. A panasz szerint a legkeresettebb háborús bűnös nemcsak több, mint tizenötezer kassai zsidó származású ember deportálásáért…..
Charlie Firpo 2012.08.03 08:54:24
@Csehszlovák Kém: mi az, hogy csehszlovák? Számomra ez értelmezhetetlen. Vagy cseh vagy szlovák. Bár a szlovákok végül is azok a magyarok, akik beszélnek csehül, höhöhö.
Vicces, hogy azok a szlovákok, akik sztem Európában a románokkal és szerbekkel együtt viszik el a sovinizmus, fajgyűlölet aranyérmét, akarnak egy szerencsétlen öregember ellen fellépni. Körbe kellene nézniük először a saját országukba, ahol a magyarok, cigányok (ugyanis rengeteg helyen gettókba terelik őket, fallal választják le a többségtől) másodrendű állampolgárnak számítanak, lényegében hasonló helyzetben vannak, mint anno az izrealita vallású emberek.
Szlovákia? Vicc.
Áder János köztársasági elnök jeruzsálemi beszédében azt mondta, hogy   "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket." A köztársasági elnök tisztességében és jóindulatában nem…..
Kövér László házelnök megírta a válaszlevelét Eli Wieselnek. "irodalmi műveiben nem lelhetők fel sem náci eszmék, sem pedig az antiszemitizmus" "Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsődleges, és a megítélés…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..