Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Győző

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Januárban sok vendéget felvonultató nagykoncerttel ünnepelte húszéves fennállását a Heaven Street Seven, aztán pár hétre rá bejelentették: augusztus elsejei koncertje után feloszlik a zenekar. A hogyanokat és miérteket Szűcs Krisztián énekessel kezdtük boncolgatni. Nyilván…..
Kaktuszliget címen jelent meg a Quimby új lemeze december elején. Sok egyéb mellett először a címről faggattuk a zenekar frontemberét, Kiss Tibort (a képen jobb szélen) és a „nemzet metronómját”, a dobos Gerdesits Ferencet, mindenki Fasziját (a képen jobbról a második). A…..
Huszonegy évvel az eredeti megjelenés után újra kiadták a nyolcvanas évek egyik emblematikus magyar zenekarának, az F.O. Systemnek az egyetlen lemezét. Ennek kapcsán beszélgettünk a csapat két alapító tagjával, Mátyás Attila gitáros-énekessel és Jerabek Csaba basszusgitárossal.…..
Június 7-én, az A38-on ad koncertet a nyolcvanas évek magyar undergroundjának meghatározó zenekara, a Sexepil. Az eredeti felállásában 1989 óta nem muzsikáló csapat (háromnegyede) idén januárban keveredett egy színpadra, az egykori énekes, Hegyi Zoltán születésnapi buliján. Vele…..
Húszéves a Marlboro Man és a zenekarhalmozó dobos, Gerdesits Faszi vezette formáció ennek örömére új albummal örvendezteti meg a zenekar iránt elkötelezetteket. Mondjuk, aki régen hallotta az újabban ismét Selmeczi „Bastard” Péterrel felálló bandát, annak lesz…..